• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıytırık iki dal çiçek

eşin çam devirmiş ama şimdi hayat pahalılığında kimse çiçeğe böceğe bakmıyor maalesef

Ben orkide severim solan çiçekleri sevmem. Eşim de renk renk alır çünkü çok severim orkide, onun görüntüsü, her şeyi çok zarif.
Sizin eşiniz bence de direk sosyal statüyü tarif etmiş o videoyu izlerken, adam maddi durumu düşük biriyse nasıl çiçek alsın?
Bir gün düğüne gidiyorduk ailecek. O zaman bekarım tabi, yolda amcamın oğlu eşine çiçek aldı, eşi de dedi ki “bu nedir solup gidecek onun yerine bir kilo kıyma alsaydın” :)) çok gülmüştük ama haklıydı kendi çapında :)))

Ben orkide severim solan çiçekleri sevmem. Eşim de renk renk alır çünkü çok severim orkide, onun görüntüsü, her şeyi çok zarif.
Sizin eşiniz bence de direk sosyal statüyü tarif etmiş o videoyu izlerken, adam maddi durumu düşük biriyse nasıl çiçek alsın?
Bir gün düğüne gidiyorduk ailecek. O zaman bekarım tabi, yolda amcamın oğlu eşine çiçek aldı, eşi de dedi ki “bu nedir solup gidecek onun yerine bir kilo kıyma alsaydın” :)) çok gülmüştük ama haklıydı kendi çapında :)))
Benim açtığım konularda cogunlukla erkekler haklı görülüyor :63:
Ben mi tarafsız anlatıyorum acaba:KK53:

biz kadinlari anlamiyorum yani ne var bunda bu kadar uzatacak.o anda sizde lafinizi soyleseydiniz tatli bi atisma olur konu orda kapanirdi

S su-doku ,
kızma ama azıcık eleştireceğim seni, çiçek olayına niye bu kadar kafa yorup kırıldın ki, eşin seni düşünerek söylememiştir o sözleri, biz kadınlar bazen eşlerimizi tanısakta aşırı kırılıp alınganlaşıyoruz.
İçini rahatlatacaksa evlendikten sonra eşim bana 1 defa çiçek aldı:))) hatta 23 sene üstüne aylar önce bir çiçek getirdi, meğer onu da hacı amcamız var o yollamış, aramızda espri konusu bile olmuştu, bizde özel günlerde beklenti içinde olmayız, beni birgün değil hergün hatırlayıp sevsin, çiçek böcek önemsemem, hatta mümkünse çiçekler dalında kalsın koparınca soluyorlar, onun yegane çiçeği benim beni soldurmasın yeter, sen de üstünde durma bu konunun, eşin seni sevdiğini hareketleriyle, sözleriyle anlatıyor mu? Gerisi hiç önemli değil, inan üstünde durup düşünmeye bile değmeyecek bir konu.

S su-doku ,
kızma ama azıcık eleştireceğim seni, çiçek olayına niye bu kadar kafa yorup kırıldın ki, eşin seni düşünerek söylememiştir o sözleri, biz kadınlar bazen eşlerimizi tanısakta aşırı kırılıp alınganlaşıyoruz.
İçini rahatlatacaksa evlendikten sonra eşim bana 1 defa çiçek aldı:))) hatta 23 sene üstüne aylar önce bir çiçek getirdi, meğer onu da hacı amcamız var o yollamış, aramızda espri konusu bile olmuştu, bizde özel günlerde beklenti içinde olmayız, beni birgün değil hergün hatırlayıp sevsin, çiçek böcek önemsemem, hatta mümkünse çiçekler dalında kalsın koparınca soluyorlar, onun yegane çiçeği benim beni soldurmasın yeter, sen de üstünde durma bu konunun, eşin seni sevdiğini hareketleriyle, sözleriyle anlatıyor mu? Gerisi hiç önemli değil, inan üstünde durup düşünmeye bile değmeyecek bir konu.
Mune böyle şeylere takılan biri değilim ondandır ki fazla rahat olabiliyor
17 yıllık evliyim evliliğimde asla kaprisli bir eş olmamışımdır çiçek yüzük özel tüzel gün gereksiz kıskançlık buldumculuk bu ayrıntılara eşimin canını sıkmam ki öyle biride değim:)
Belki biraz hassas davranmış olabilirim ama oda düşünmeden konuştu bana kalırsa

Birgün sosyal medyada arkadaşım eşinin aldığı çiçeklerin resmini paylaşmış.gösterdim çiçekler çok güzel diye.
İki gün sonra atacak çok saçma geliyor bana dedi.
Aradan bir hafta geçti sanırım.balkonun dibinden ses geliyor.çıktim baktım.
3 tane gül fidanı ekiyor.
Nasıl sevinmiştim.
Hani bir kamyon çiçek dökse önüme sevinmezdim o kadar
Şimdi o fidanlar gül ağacı oldu evin içinden de seyrediyorum
Abarttı artık her bahar her renk gül fidanı ekiyor:olamaz:

Biraz incelik o kadar da zor olmamalı ama ya
Bari yorum yapma ama şunu da söylemiş olma yani

Bence yakışmalı derken sizden bağımsız oradaki adam ve eşiyle alakalı kurulmuş bir cümle. Haksızda saýilmaz sadece bence doğru ifade edememiş,yakışma kelimesinden ziyade başka bir kelime kullanabilirdi. Şimdi o videodaki adam ve eşinin tek derdi geçinebilmekse ki anladığım kadarıyla öyle,çiçek alması eşini mutlu etmeyebilir hatta aksine buna para vermeseydi de şu eksiği halletseydik dedirtebilir hatta lükse kaçabilir. Belki o kadının hatta çocukların bir baska ihtiyacına harcamak daha doğru olur o ilişkide.
Maddi durumumuz iyi ama çiçek almasını istemem eşimin,solup gidiyor bir anlık zevk. Onun yerine gidip dısarda birşeyler yemeyi,içmeyi yeğlerim kendi adıma. Bir başkası özel günlerde bana çiçek alsın beklentisinde olabilir gayet,buda normal tabi ama tek derdi karnını doyurmak,faturaları ödeyebilmek olan bir aile için lükstür çiçek,muhtemelen alanı da verenide zorlar

Mune böyle şeylere takılan biri değilim ondandır ki fazla rahat olabiliyor
17 yıllık evliyim evliliğimde asla kaprisli bir eş olmamışımdır çiçek yüzük özel tüzel gün gereksiz kıskançlık buldumculuk bu ayrıntılara eşimin canını sıkmam ki öyle biride değim:)
Belki biraz hassas davranmış olabilirim ama oda düşünmeden konuştu bana kalırsa
Biraz kulağını çekersin olur biter :)) evliliğin ilk ayları herşeye alınırdım, eşim aklındakini dan dan söyleyen biridir, üstüme alınır mıyım diye düşünmezdi zira bazen öyle bir konuşurdu ki sanki bana söylüyormuş gibi, baktı ben kırılıyorum, mune ben aklımdakini söyleyiveriyorum, bazen gün içinde birine, bir işe kızıp takır takır sayıyorum, sen üstüne alınma, sana demiyorum, hatta ben sinirliyken beni dikkate bile alma dedi :KK70:
Şimdi birşeye kızıp söylense dikkate almıyorum, sakinleşince görüşelim bebeğim diyorum :KK70:

Yaa videoyu biliyorum adam aslında kötü bişey dememiş siz yanlış anlamissiniz bence :) bı de bazen erkekler konuşunca düz mantık boş boş konuşuyorlar bazen :) o an o lafı inanın sizi düşünmeden videoya hitaben söylemiş ama sizin o lafı o şekilde anlayacaginizi düşünmemiş :) ben benim eşimin yaptığı biseyi söyleyeyim de siz esinizi affedin :) biz sevgiliyken eşim bana evlenme teklif etmedi yani böyle surprizli falan çok istiyordum ama inat etmedi... Çok içimde kaldı o... Sonra geçen sene arkadaşı görücü usulü evlendi,kızı istediler nişan falan oldu kaç ay sonra kız evlilik teklifi istedi arkadaşı bunu anlatmış kendine bizimki de kıza destek çıkmış işte hakkediyor tabi ki yap falan hatta birlikte beştaş pırlanta seçmişler ve bunu gelip marifet gibi bana anlattı... Tabi baya hasladim kendisini,bı de bebeğim küçüktü emziriyordum o ara o kadar ağladım ki sutumun kesilmesini tetikleyen etmenlerden biri oldu bu... Hala bile aklıma geldikçe çok sinir oluyorum... Onun için eşinizi affedin bence beterin beteri var :D

Ben bu sözü söylerim bundan sonra:KK70:
Eşimde 3. göz mü vardır nedir, ben konuya yazarken hoplayıver çekirge şarkısını söylüyordu, bana söylüyormuş, çok romantikmiş, nesi romantik dedim, beni kızdırma alırım bir üyelik koyarım kemanlı fotomu, muneye romantik şeyler yapıyorum derim, herkes kibler, benim yüzümden seninde üyeliğin 1 hafta banlanır, tüm üyelerden bana teşekkür maili gelir dedi:KK70:

Neymiş efendim eşine hoplayıver çekirge şarkısını söylemeyen erkekler de varmış, yani anlayacağın erkekler böyle canlılar, acayipler, kafaları bizim gibi çalışmıyor, dikkate alma, bazen bu modellerin devreleri yanabiliyor çünkü :KK70:

Eşimde 3. göz mü vardır nedir, ben konuya yazarken hoplayıver çekirge şarkısını söylüyordu, bana söylüyormuş, çok romantikmiş, nesi romantik dedim, beni kızdırma alırım bir üyelik koyarım kemanlı fotomu, muneye romantik şeyler yapıyorum derim, herkes kibler, benim yüzümden seninde üyeliğin 1 hafta banlanır, tüm üyelerden bana teşekkür maili gelir dedi:KK70:

Neymiş efendim eşine hoplayıver çekirge şarkısını söylemeyen erkekler de varmış, yani anlayacağın erkekler böyle canlılar, acayipler, kafaları bizim gibi çalışmıyor, dikkate alma, bazen bu modellerin devreleri yanabiliyor çünkü :KK70:
Çok güldüm Mune siz çok yaşayın eşinize selam olsun:KK70:

Çok güldüm Mune siz çok yaşayın eşinize selam olsun:KK70:
:KK70:
Selamını söylemesem, şımarır şimdi:KK70:yine başlar ben çok sevilesi bir adamım, şöyle romantiğim böyle tatlıyım demeye :KK70:bana mı iltifat ediyor yoksa çaktırmadan kendini mi övüyor anlamıyorum bazen, erkek işte bunların hepsi böyle, aldırış etme gül geç :)))

Selamını söylemesem, şımarır şimdi:KK70:yine başlar ben çok sevilesi bir adamım, şöyle romantiğim böyle tatlıyım demeye :KK70:bana mı iltifat ediyor yoksa çaktırmadan kendini mi övüyor anlamıyorum bazen, erkek işte bunların hepsi böyle, aldırış etme gül geç :)))
Teşekkür ederim Mune iyi geldi:)

Kendi eşimi okuyorum sandım bir ara... Sanırım bunlar seri üretim:KK54:

Back
X