İlk hissettiğim buyduyazık...
Yazık ama öyle değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk hissettiğim buyduyazık...
Merhaba
Konuya nasıl başlamalı
Sizde evinizde video izleyip yorum yaparmisiniz
YouTube ta sokak videoları diye bir paylaşım açtı bizim kız ailece oturup çay keyfi yapıyoruz ortam herzamn ki gibi keyifli
Paylaşımda kadın adama soruyor eşinize çiçek alirmisiniz
Kadinlar çiçektir zaten diyor
Alirmisiniz diyor kadın
Hayır vallahi ne yalan soyliyem almamisam biz çalışıyoruz paramızı eşlerimize veriyoruz onlar kendilerine alsın diyor adam
Buraya kadar tamam
Eşim ile benim ilişkimiz ise şöyledir ikimizde ayrıntılara takılmayız
Mesela özel gün kavramı yoktur bizde
Yüzük beni rahatsız ediyor dediğinde takma dedim
rutin eşimin ailesi toplanır ben bu toplantılarda çok sıkılıyorum dediğimde gelme istersen diyebiliyor
YouTubetaki paylaşım olayına dönersek
Eşimin biraz kızgın
Adamla dalga geçiyorlar adamın tek derdi evini geçindirmek ekmek parası iki kıytırık çiçek ne iş görecek
Hadi adam aldı çiçeğini evine gitti karısı sen bana çiçek almışsın deyip boynuna mı sarılacak saçma (ayrıntı varda kalsin:))
Devam ediyor, herşey kalıpları içinde güzeldir çiçek alanında bir kalıbı var ciceği alınacak insan buna yakışmalı
Nası yani ben yaniliyomuydum
Eşim gereksiz gördüğü için değil yakışmadığım için mi almıyormuş takmıyormuş hatırlamıyormuş
Çocuklarin yanında birşey demedim eli dizimdeydi elini çektim ondan sonrada zaten suratım düştü
Yanlız olduğumuzda ise senin adına üzgünüm neden dedi
İki kıytırık çiçeğe layık görmediğin bir karın var dedim
Hayır yanlış anladın bunu demek istemedim vs vs vs
Kırıldım sanırım
Belki ikimizi düşünerek konuşmadı belkide bilinçaltı aslında böyle düşünüyor
Bilmiyorum ne düşüneceğimi bilemedim:)
Buda hayatın gerçekleri :))))Aklima geldi bizim bi tanıdık özel günlerde eşine mutfak erzagi alıyormuş,kuru bakliyat,toz şeker![]()
Yapmayın ya:)Eşiniz felsefe yapayım derken vesvese yaptırmış:)
Bu arada insanların ne dediğiyle bu kadar ilgilenmeniz,biraz değişik geldi....Neden bu sorgulama isteği, ve bakış açısı kazanma isteğiniz,diğer konu da da vardı.....Sizin konularda insan kendini sınavda gibi hissediyor!