• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıytırık iki dal çiçek

Merhaba
Konuya nasıl başlamalı
Sizde evinizde video izleyip yorum yaparmisiniz
YouTube ta sokak videoları diye bir paylaşım açtı bizim kız ailece oturup çay keyfi yapıyoruz ortam herzamn ki gibi keyifli
Paylaşımda kadın adama soruyor eşinize çiçek alirmisiniz
Kadinlar çiçektir zaten diyor
Alirmisiniz diyor kadın
Hayır vallahi ne yalan soyliyem almamisam biz çalışıyoruz paramızı eşlerimize veriyoruz onlar kendilerine alsın diyor adam
Buraya kadar tamam
Eşim ile benim ilişkimiz ise şöyledir ikimizde ayrıntılara takılmayız
Mesela özel gün kavramı yoktur bizde
Yüzük beni rahatsız ediyor dediğinde takma dedim
rutin eşimin ailesi toplanır ben bu toplantılarda çok sıkılıyorum dediğimde gelme istersen diyebiliyor
YouTubetaki paylaşım olayına dönersek
Eşimin biraz kızgın
Adamla dalga geçiyorlar adamın tek derdi evini geçindirmek ekmek parası iki kıytırık çiçek ne iş görecek
Hadi adam aldı çiçeğini evine gitti karısı sen bana çiçek almışsın deyip boynuna mı sarılacak saçma (ayrıntı varda kalsin:))
Devam ediyor, herşey kalıpları içinde güzeldir çiçek alanında bir kalıbı var ciceği alınacak insan buna yakışmalı :KK57:
Nası yani ben yaniliyomuydum :KK64:
Eşim gereksiz gördüğü için değil yakışmadığım için mi almıyormuş takmıyormuş hatırlamıyormuş
Çocuklarin yanında birşey demedim eli dizimdeydi elini çektim ondan sonrada zaten suratım düştü
Yanlız olduğumuzda ise senin adına üzgünüm neden dedi
İki kıytırık çiçeğe layık görmediğin bir karın var dedim
Hayır yanlış anladın bunu demek istemedim vs vs vs
Kırıldım sanırım
Belki ikimizi düşünerek konuşmadı belkide bilinçaltı aslında böyle düşünüyor
Bilmiyorum ne düşüneceğimi bilemedim:)

Biz de o videoyu izleyip adama hak veriyoruz
Evlilik yıldönümümüzde eşim çiçek getirmedi diye bozulmuştum ama gerçekten iyi ki almamış diyorum şimdi
Boşuna israf gibi gelmeye başladı

Eşinin son lafı talihsiz olmuş
Ama seni çiçek getirmeye layık görmediği anlamı da çıkaramayız
Üzülme yani

Bence sen gerekli lafı koymuşsun içine oturmuştur ve aklı varsa enişte ne yapar ne eder bugün o çiçeği alır :)

Ben senin yerinde olsam daha ağır konuşurdum az bile söylemişsin...

Belkide öyle demek istemedi. Yani boyle seyleri gormemis bilmeyen, evini anca gecindiren adamin aksam gelirken cicek alma olasiligi biraz dusuk, kadinda beklemez heralde.
Oyle insanlar var ki ay sonuna yetmek icin hesap yapiyor.
Sizse zaten ozel gunlerde dahil hicbiseyi umursamayan insanlarsiniz buyuzden esinizde cicek gerek gormuyor demekki.

Bence eşiniz çiçegi alan yakışır derken nikah isteme gibi resmi törenleri kastetmiş olabilir.
Benim eşim bazen alır dogum gunumde mesela anneler gününde bir keresinde dogumgünüydu ben ona çiçek alıp verdim.
Şimdi adam vardiyalı çalışıyor aldıgı parayı bana veriyor istedigini al diyor ki yetişmiyor her gün hesap kitap derdinde bizi mutlu etmek için çabalıyor bence en güzeli bu.
Çiçek alıp sürekli hediye alıp ertesi gün başka kadınlara giden erkeklere de şahit oldum ben.
Varsın hediye almasın ama bize sahip çıksın yetmez mi

Eşiniz felsefe yapayım derken vesvese yaptırmış:)
Bu arada insanların ne dediğiyle bu kadar ilgilenmeniz,biraz değişik geldi....Neden bu sorgulama isteği, ve bakış açısı kazanma isteğiniz,diğer konu da da vardı.....Sizin konularda insan kendini sınavda gibi hissediyor!

Çiçek yüzünden kavga mı edilir. Almıyorsa almasın. Benim eşim de çok alıyordu ben istemiyorum almasını mesela. Çöpe gidiyor resmen paralar. Çiçek yerine başka birşey isteyin bence.
Eşinin söylediği şey ise bence onu demek istememiştir ağzından bian öyle çıktı. Erkeklerin ağzından çıkan bazı şeyleri de sorgulamamak gerekiyor diye düşünüyorum,kimi zaman ağır saçmalayabiliyorlar :) ben gülüp geçiyorum.

Eşiniz felsefe yapayım derken vesvese yaptırmış:)
Bu arada insanların ne dediğiyle bu kadar ilgilenmeniz,biraz değişik geldi....Neden bu sorgulama isteği, ve bakış açısı kazanma isteğiniz,diğer konu da da vardı.....Sizin konularda insan kendini sınavda gibi hissediyor!
Yapmayın ya:)
Tesadüf desem

Belki habi cok genc iken cicek almak yakisir demek istemistir ne biliyim ya. Bence size laik olmadigini dusunmemistir. Bana da saydam silk tanistigimizdan beri esim 10 defa cicek almamistir. Her seferinde de ya ne gerek var cicek tamamen oara tuzagi gulun tanesi 10 lira haberin var mi falan der :D dusununce ona da hak veriyorum. İki dal alsa olmaz bi 20 gullu buket yaptirsa 200 lira gercekten ne gerek var yani. Gecen dogum gunumde almis bir buket beni hayretler icinde şoka soktu :D yani iki aydir kurumus cicegi napacam diye kara kara dusunuyorum. Gul alsaydi gul yapraklarini kopartip salonumda kina tepsimin icinde kullaniyorum ama diger cicekler gercekten basima bela oluyor :D yani siz de fazla takilmayin. Bazi erkekler icin cicek gercekten gereksiz bir ayrinti. Biz kadinlar hosumuza gidiyor ama erkekler icin durum biraz farkli :)

ASlinda adam guzel tesbitte bulunmus. Herseyin bir yakisigi var. da konu sizin icin gecerli degildir. Hani kitkanaat gecinen,ay sonunu zor getiren,evde kisin dogalgaz bile yakamayip paltoyla oturan bir cift degilseniz sizin icin gecerli olamaz. Eger ki cicek almiyorsa almak istemedigi icindir,layik gormedigi icin degil

Ayrıntıya takılmayız demişsiniz, ama bu ayrıntıya fazlaca takılmışsınız gibi geldi..
Çiçek almak hoş bir incelik ama yakışıp yakışmama meselesi değil.. Altında başka bir ima olduğunu veya sizi kastederek söylendiğini sanmıyorum. Önemli olan size karşı davranışlarındaki incelik ve saygı diye düşünüyorum. Bunu çiçekle değil de farklı bir şekilde gösteriyordur mesela..

Back
X