- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
slm arkadaslar bende ocak annesi olucam ALLAH nasip ederse bende cok kararsizim bu isim konusunda ikra olsun dedim en son ama esimin abisi begenmemis neymis ikram biskuvi diye dalga gecerlermis ne alakaysa
kızlar minel ismi nasıl ya sizce çk kararsızım
ikra ismini bende beğeniyordum ama anlamı çok güzel değil OKU demek
zaten vazgectim gibi simdide miray ismini dusunuyorum nisa duru da cok guzel
ben de elanur ve beyzanur isimlerini begeniyorum
ben masal koymak istiyorum kızımın adını. eşim de iki isim taraftarı. o da yanına meriç, almila, cemre, ece ya da toprak ekleyelim diyor. anlayacağınız bizim durum da fazlasıyla belirsiz.:44:
almila ismi meshur mu bu aralar turkiyede? esimin kuzeni kizina koymus ama onlar uygur kokenli ben de dedim heralde turkce degil.
cemre ates parcasi demek sanirim, kulaga cok hos geliyor ama kotu etkisi olabilecek bi isim koymaktan korkuyorum ben acikcasi..
bakalim daha zamanimiz var ins seceriz..
bizim buyuk ihtimalle beyzanur olcak esim de ben de cok sevdik beyzanur ismini
bizde en son ALYA isminde kaldık.nekadar zormuş karar vermek.aslında ben gökçe nil istiyordum ama eşim istemedi.
damla ismi nasıl sizce arkadaşlar yardımcı olurmusunuz eşim damla istiyo benimde hoşuma eylül vve aylin gidiyo eşimide kırmak istemiyorum herkes bişey söylüyor damla ismi hakkında bende ne yapıcagımı şaşırdım yarın kimlik çıkaracak eşim karar vermem lazım yardımcı olurmusunuz lütfen
Zeynep Mira ismini düşünüyoruz. Sizce nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?