Kız anneleri bebeğinize hangi ismi koyacaksınız?

son kararım defne:))

güzelim bence melek daha güzel bir isim hazal bana hüzünü hatırlatıyor nedense...

valla ben hala ayın 9unu bekliyorum bi önceki kontrolümde ağzıma bi bal çaldı doktor kıza benziyo diye, o günden beri kız ismi düşündüm hep.. 9unda gidip de erkek derse diye heveslenmemeye çalışıyorum ama içten içe de güzel kızım benim diye sevesim geliyo :) eşim çift isim meraklısı olduğu için ne ettiysem değiştiremedim fikrini.. sonunda nisa melis çok içimize sindi.. nisa ismini ezelinden beri çok beğenirim..önce nisa nil dedik, ama sonra nil tek heceli olduğu için seslenirken sıkıntı olursa diye melis'e karar verdik.. hala bi tarafım nil'i beğeniyo ama..bakalım..

isim konusu gerçekten çok zor.Senin beğendiğini çevrenizdekiler beğenmiyor,onların beğendiğini sen beğenmiyorsun.

Bende kız olduğu kesinleşmedi henüz ama DURU koymak istiyorum :)

isim konusu gerçekten çok zor.Senin beğendiğini çevrenizdekiler beğenmiyor,onların beğendiğini sen beğenmiyorsun.

Bende kız olduğu kesinleşmedi henüz ama DURU koymak istiyorum :)

Duru güzel isim :)

Bi de o var sen ismini söylüyorsun millet beğenmiyor sanki onların çocuğu :)

Duru güzel isim :)

Bi de o var sen ismini söylüyorsun millet beğenmiyor sanki onların çocuğu :)

en son noktayı koydum Duru olacak diye :) yoksa baş edemiyordum.

Belki yazmışsındır ben kaçırmış olabilirim.Sen ne koyacaksın?Hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapacağız :)

en son noktayı koydum Duru olacak diye :) yoksa baş edemiyordum.

Belki yazmışsındır ben kaçırmış olabilirim.Sen ne koyacaksın?Hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapacağız :)

inşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım , bende Nehir koyacağım muhtemelen henüz netleştiremedik ama nedense başka hiç bi ismi beğenmiyorum :)

benim oğlum olacak ama kız olsaydı annemim adının yanına nazlı,masal,hayal yada peri adını koymayı düşünmüştüm

slm arkadaslar bende ocak annesi olucam ALLAH nasip ederse bende cok kararsizim bu isim konusunda ikra olsun dedim en son ama esimin abisi begenmemis neymis ikram biskuvi diye dalga gecerlermis ne alakaysa

kızlar minel ismi nasıl ya sizce çk kararsızım

Minel kulağa hoş geliyor , anlamı nedir acaba ?

slm arkadaslar bende ocak annesi olucam ALLAH nasip ederse bende cok kararsizim bu isim konusunda ikra olsun dedim en son ama esimin abisi begenmemis neymis ikram biskuvi diye dalga gecerlermis ne alakaysa

koymayı düşündüğümüz her isme herkesin bi lafı var ,siz içinize hangisi siniyorsa onu koyun bence

kızlar minel ismi nasıl ya sizce çk kararsızım

canım merhaba normalde isim konusunda yorum yapmayı pek sevmiyorum çünkü sonuçta sizin bebeğiniz isteyen istediği ismi koyar hani bazıları vardır ya beğenmez hiç bir adı ama burada minel ismini okuyunca çok hoşuma gitti araştırdım kimi yerde yazmış cennette inci tanesi demek falan diye ama öyle bir anlamı yokmuş nihat hatipoğlu minel diye video aratırsan orada bu isimle ilgili yorumu var bilgine minel söyleyiş olarak çok hoş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…