- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
- Konu Sahibi seheryelikiz
-
kızına ne alsa bana da aynısını alan bir kaynanam var
bir diğer yandan da ''eşinle kahvaltıya gelme biz o varken rahat edemiyoruz'' diyen bir annem...
ayda maksimum bir kere gideriz zaten gel dese de, şimdi hiç gitmiyoruz.
herkes de durum aynı değil yani
valla benim ailemde Allah razı olsun maddi manevi her zaman yanımızdalar her konuda yardımcı olurlar..bizim ne yazıkki borcumuz çok şu aralar..kayınvalidemlerin durumu orta halli yani kötü değil..zaten onlardan bişey de beklemiyoruz..ama sürekli ağlanıp dururlar borcumuz çok diye..böylelerine çok kızıyorum..yazık eşimde kendi borçlu harçlı halimizle onlara yardım etmek istiyo..halbuki onların umrunda değiliz...aslında deminki kapatılan konuda arkadaşı anlayabiliyorum..çok yoğun eleştiriler gelmiş ama haklı bence çünkü ne yazıkki benzer durumlar bizde de var bizimki oğlu ve kızı değil iki oğlu arasında yapıyo( ve ben bu konuda eşime hiçbişey demedim ama kendi bi kere söyledi sen zaten sadece xxx oğlunu seviyosun diye annesine..insanlar ilginç işte..benim zaten bi beklentim yok...ilahi adalet diyorum...
ay böylesine tamamen sinir oluyorum..iki evlat arasi ayrim yapilirmi hic..ne kadar cahilce..bizde esimle herseyi ikimiz yapiyorus..ailesinin gram yardimi yok...kendi ailemde elinden geldigince en cok manevi olarak yanimizdalar..cok sükür
canim elbette herkes ayni olmaz senin adina sevindim..genelde ogluna cok düskün akdinlar yapio onu..benim kaynanada pek dillendirmez herseyi ama yan yan keser herseyi bilmak ister...
halimin sevinilcek bi yanı yok ki canım
annemi kaç aydır görmüyorum... eşimden rahatsız oluyormuş, gidemiyoruz
bir de eşime mahcup oluyorum, halbuki onun annesi bana ne kadar da iyi davranıyor
annemden dolayı çok utanıyorum, bu manada yazdım yani
benim süper kaynanam var demek için değil :))
erkekler de kaynanadan çekiyor demek için
hee simdi anladim..
ben tersini anlamisdim cnm.kaynanan cok iyi sandimdi :) bun durum nadir yasanan bisey :) sasirdim bak
hal böyle malesef
kaynanama laf yok, iyidir ama annem sağolsun kaynanalık yapıyor huzurumuzu bozuyor...
hangi sebeble öyle yapiyorki sen bilmen gerek..bu evlilige karsimiydi..yada yakistirmiyormu sizi ?
eşimle beni ailem tanıştırdı zaten, tam anlamıyla görücü değil ama benzer bir şey diyelim
eli yüzü düzgün kibar iyi bir mesleği olan birisi eşim, daha da önemlisi beni mutlu ediyor, el üstünde tutuyor, bu bile yeterli değil mi bir damadın sevilmesi için?
anlamıyorum ben de
evde abim, eşi ve çocuğu da var annemlerle oturuyorlar, ondan hiç rahatsız olmuyor ama nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?