- Konu Sahibi seheryelikiz
-
cnm esin kariyer sahibiyse onun altindami hissediyolar kendilerini acaba ??ne bileyim sen mutlusun daha ne olsun demeleri gerek..
Kız annelerinin damatları bağrına basması kızlarına iyi davransın diye oluyor genelde
Erkek annelerinin öyle bi derdi yok
Annemde damatlarını çok seviyor görünür ama dokunsan el oğludur ona göre
sadece kızıma ya kötü davranırsa anlayışı hakim
kızına ne alsa bana da aynısını alan bir kaynanam var
bir diğer yandan da ''eşinle kahvaltıya gelme biz o varken rahat edemiyoruz'' diyen bir annem...
ayda maksimum bir kere gideriz zaten gel dese de, şimdi hiç gitmiyoruz.
herkes de durum aynı değil yani
bu kız annesi erkek annesinden ziyade insanlık meselesi
benim k.validem beni de çileden çıkarttı damatlarını da
buyur burdan yak
valla ben kendi kayınvalidemden biliyorum damada tapılır oğullarıdnan daha çok tezahuratla karşılanır sevdiği herşey yapılır sevmediği yapılmaz her türlü terbiyesizliği lafı sözü çekilir
kayınvalidenin iki de gelini var bize de sürekli laf sokar kötü davranır (eşlerimiz yanımızda değilse aksi halde canım cicim) yapmadıklarımızı da arkamızdan yapmışız gibi anlatır
annem kayınvalide eşimi çok sever ama objektiftir beni de atmadılar arada hatta hafiften eşimin ailesine de görünürler kız bizim ezdirmeyiz modunda sorun olunca eşim haklıysa annem söyler beni yatıştırır hatta azarlar ama ben haklıysam haklısın der
yalnız bir erkek kardeşim var benim onunda iki yıllık bir kız arkadaşı geçen konuşuyorduk erkek kardeşim bizden akıl alır zaman zaman ben de evlenince de yaparsa kız bize düşman olacak dedim annem de ne var oğlum gelir bana danışır tabi dedi ben de iyi de anne eşim gidip herşeyi annesine danışsa ben kızarım sen de rahatsız olursun kardeşim için de aynı şey dedim annemin cevap; ama ben mantıklı şeyler söylüyorum :))
Allah gelinimize sabır versin yani :)) olmadan bile çifte standart dorukta :)) içgüdüsel sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?