Kız anneleri damatlarini bagrina basar..ya erkek anneleri........

kayinvalidemle su an bi sorun yok iyi anlasiyoz cok sükür..ben kendini ezdirecek bi tip deilim ama duygusalim savasimi versemde hakli olsamda üzülürüm sorun problem cikio die..ama cok sükür bu konuda sansliyim esim beni cok kollar ne kaynanama ne görümcenme bana laf dedirtmez..allah bin kere razi olsun ondan..

valla doğru canım kayınvalidem kızına damadı sahip çıkmıyor ezdiriyor diye boşatıyor ama benim eşim bana sahip çıktığı için şimdi bizden kötüsü yok bu perhizse anlamadım doğrusu

aynı şeyleri tatmışız gelin şöle gelin böle adımı gelin koydu görümcemde eşimde kaynanalık duygusunu tatmin ediyo falan diye hareketlerine gülüyolar ama
milletin içinde gelin şunu yap gelin bunu yap demesi çok canımı sıkıyordu bi gün çağırdı geliiin hadi diye tamam kaynanan dedim anlamadı bi gün yne aynı
gelinlik yapmadığım hyalde gelin diyosun yapsam ne dersin diye şakayla söledim herkesin içinde anlamadı bu şekilde uyarmak istedim aslında eşime sölememek için
bende eşimle kavga ettim ben ona ne gelinlik yapıyorumda bana öle diyor dedim sölemiş annesine şimdi gelin kelimesi çıkmıyo kızım böle kızım şöle bazen diyecek oluyo unutuyo ge ge diyo sonra kızım diyo :)

keşke her kayınvalide bir zamanlar gelin olduklarını hatırlayıp ben çektim bari gelinim çekmesin diyebilse ama nerde gücü yeten yetene ama insan kendi annesinin kıymetini evlenince daha ii anlıyor....

ayyy çok şükür benim kayınvalide o dediğin gibi işte.otururuz bazen bana dert yanar kaynanasından görümcesinden filan tabi onlar Allahına kavusalı cok oldu ölünün dedikodusunu yapıyoruz bazen diorum kız ana valla ölünün arkasından konusuyosun bak rüyanda da rahat bırakmıycaklar seni diye de gülüyor .uzagız ayrı şehirlerdeyiz. evler yakın olsa belki bu kadar iyi olmazdık ama şükür iyiler.

çok şükür kayınvalimdele bi sorunumuz yok saolsun kızı gibi görür sever bende onları aynı şekilde ayrı şehirlerdeyiz ama yinede sık sık teledonda konuşuruz ben aramasam o arar saolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…