kiz arkadasim kokuyorr

Mantar bir çoğumuzun başından geçmiştir muhakkak.
Ben hamileyken başıma geldi evet koku olur ama bu denli değil bence arkadaşınız vücut temizliğine önem vermiyor.
Belkide kendisinin koku hissi zayıftır ve kokuları yoğun şekilde almıyordur yoksa montundan bile koku çıkıyor diyorsunuz bence yapı olarak pis bir insan ....

deki bi arkadaşım çok kötü kokuyor ne yapsam yaa canım de arkadaşına anlar belki

Canım ciddi ciddi alınmasınıda göze alarak uyarmalısın,kokunun evine sindiğini bunu eşinin bile farkettiğini söyle ancak bu şekkilde yardımcı olursun,olayın ciddiyetini bu şekilde anlar,sen yumuşak davrandıkça o hafife alıyordur durumu,ona bir şekilde dank ettirmelisin.belki alınır,arkadaşlığını bitirir ama ona hayatı boyunca görebileceği büyük bir iyilik yapmış olursun,Hadi desem doktora gidip tedavisi oluyo anlarım madem iyi arkadaşın bitmesinide istemiyorsun katlanmaktan başka çaren yok derim ama arkadaşın iyice salmış kendini çözüm aramıyor,belki psikiyatriktir durumu,depresyonda falanmı,saçı yağlı,üstü başı kokacak kadar bir durumda...

Birlikte hamama gitme fikri bile olabilir..yuzme hamam sauna banyo hepsi bir arada olan tesisler var yani..arkadaskarla arada organize ederiz degisiklik olue dersiniz ne bileyim..

yahu o ne mantarıymış öyle benim de mantarım vardı tedavi olup çözüme ulaştırmak için yapmadığım kalmadı milleti boşver ben kendimden tiksindim

Neden :)) Mantardan dolayi yuzemez Ana iyi bir banyo ve hamam yapar birde tellall.nebiliyim kadinin banyosu bize dert oldu acikcasi uzuldum..kotu bir durum
yani ne biliyim sadece bulaşıcı olduğunu bildiğim için dedim harbiden ya ne insanlar var sağlık bu yadırgamak istemem ama çözümde bulmak lazım mantar öyle kaale alınmıycak bişeyde değil ki sırf deli gibi kaşıntı yaptığı için gider insan

Havuz,hamam vs,mantarı tetiklediği gibi diğer insanlarada bulaştırma ihtimali var,doktora gitmek ve uygun ilaç kullanımından başka çözümü yok bence
Birlikte hamama gitme fikri bile olabilir..yuzme hamam sauna banyo hepsi bir arada olan tesisler var yani..arkadaskarla arada organize ederiz degisiklik olue dersiniz ne bileyim..

Ben mantar oldum hamileyken cok ozurdileyerek yaziyorum karbanotlu su ile taharet aliyorsun o bolgeyi temizliyorsun bire bir ne ilac ne krem.. @Bilgece karbonotlu suyu denemelisin..

Ben mantar oldum hamileyken cok ozurdileyerek yaziyorum karbanotlu su ile taharet aliyorsun o bolgeyi temizliyorsun bire bir ne ilac ne krem.. @Bilgece karbonotlu suyu denemelisin..
çok sağol arkadaşım şuan bi sıkıntı olmasa da bu melet sık sık tekrarlayan birşey tekrar başıma gelirse uygularım bunu

Havuz,hamam vs,mantarı tetiklediği gibi diğer insanlarada bulaştırma ihtimali var,doktora gitmek ve uygun ilaç kullanımından başka çözümü yok bence
Evet haklisi kisiye cidden uzuldum cunku bakislae davranislae cok cirkin olmali.en yakin arkadasi bile boyle bahsediyorsa..he biliyim zor bi durum

ben evli bir bayanın 5 yıldır makinem bozuk diye çamaşır yıkamamasına ve banyo yapmamasına şaşırdım ne bileyim eşi ve çocuklarıda mı aynı urt düşer insanın vucüduna biraz tuhaf geldi eşi bi makineyi demi değiştirememiş yada su falan da mı yok acaba yada 5 yıldır kimse mi bişey demedi ? kafamda deli sorular

ne makinesi makine ne alaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…