- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
mantar mı kaldı şimdi çok kolay artık bu hastalıkların tedavisibenim de bir tanıdığım vardı
sürekli yıkandığı halde çöp gibi kokardı
meğer mantar hastalığı varmış
mantarmış iştemantar mı kaldı şimdi çok kolay artık bu hastalıkların tedavisi
olmaz benceBirlikte hamama gitme fikri bile olabilir..yuzme hamam sauna banyo hepsi bir arada olan tesisler var yani..arkadaskarla arada organize ederiz degisiklik olue dersiniz ne bileyim..
Neden :)) Mantardan dolayi yuzemez Ana iyi bir banyo ve hamam yapar birde tellall.nebiliyim kadinin banyosu bize dert oldu acikcasi uzuldum..kotu bir durumolmaz bence
yani ne biliyim sadece bulaşıcı olduğunu bildiğim için dedimNeden :)) Mantardan dolayi yuzemez Ana iyi bir banyo ve hamam yapar birde tellall.nebiliyim kadinin banyosu bize dert oldu acikcasi uzuldum..kotu bir durum
Birlikte hamama gitme fikri bile olabilir..yuzme hamam sauna banyo hepsi bir arada olan tesisler var yani..arkadaskarla arada organize ederiz degisiklik olue dersiniz ne bileyim..
Ben mantar oldum hamileyken cok ozurdileyerek yaziyorum karbanotlu su ile taharet aliyorsun o bolgeyi temizliyorsun bire bir ne ilac ne krem.. @Bilgece karbonotlu suyu denemelisin..yani ne biliyim sadece bulaşıcı olduğunu bildiğim için dedimharbiden ya ne insanlar var sağlık bu yadırgamak istemem ama çözümde bulmak lazım mantar öyle kaale alınmıycak bişeyde değil ki sırf deli gibi kaşıntı yaptığı için gider insan
katılıyorumHavuz,hamam vs,mantarı tetiklediği gibi diğer insanlarada bulaştırma ihtimali var,doktora gitmek ve uygun ilaç kullanımından başka çözümü yok bence
çok sağol arkadaşım şuan bi sıkıntı olmasa da bu melet sık sık tekrarlayan birşey tekrar başıma gelirse uygularım bunuBen mantar oldum hamileyken cok ozurdileyerek yaziyorum karbanotlu su ile taharet aliyorsun o bolgeyi temizliyorsun bire bir ne ilac ne krem.. @Bilgece karbonotlu suyu denemelisin..
Evet haklisi kisiye cidden uzuldum cunku bakislae davranislae cok cirkin olmali.en yakin arkadasi bile boyle bahsediyorsa..he biliyim zor bi durumHavuz,hamam vs,mantarı tetiklediği gibi diğer insanlarada bulaştırma ihtimali var,doktora gitmek ve uygun ilaç kullanımından başka çözümü yok bence
ben eşinin ne düşündüğünü merak ediyorum asılEvet haklisi kisiye cidden uzuldum cunku bakislae davranislae cok cirkin olmali.en yakin arkadasi bile boyle bahsediyorsa..he biliyim zor bi durum
ne makinesi makine ne alakaben evli bir bayanın 5 yıldır makinem bozuk diye yıkamamasına ve banyo yapmamasına şaşırdım ne bileyim eşi ve çocuklarıda mı aynı urt düşer insanın vucüduna biraz tuhaf geldi eşi bi makineyi demi değiştirememiş yada su falan da mı yok acaba yada 5 yıldır kimse mi bişey demedi ? kafamda deli sorular
makine yoksa eşi nasıl temizliyor ki giysilerini ?ben eşinin ne düşündüğünü merak ediyorum asıl
arkadsı konu sahibine makinem bozuk o yüzden çamaşırları yıkayamıyorum demişne makinesi makine ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?