kiz arkadasim kokuyorr

Bence de arkadaşınızın hijyen sorunu var. En azından iki günde bir dus alan, çamaşırlarını düzenli yıkayan insanların bu kadar kötü kokabilecegine inanmıyorum.
Beş yıl iyi dayanmissiniz. Şimdiye kadar söylemiş olmaliydiniz bence.

Ay yazık ya mantar hastalığı varmş tedavisi yokmu ya vardır elbet dokyora gitmişmi sordunuzmu acaba

Arkadaşınıza soyleseniz sirkenin mantara iyi geldiğini duymuştum hijyenine dikkat edip bir de sirkeyi denese sorun bir nebze ortadan kalkar belki ama yine de tedavi olması şart tabii.

Ev arkadasimda böyleydi sevgiliside.
Kız hem haftada 1 banyo yapıyordu hemde çok kötü ter kokuyordu ıslak mendille silip geçiyordu. Bende sürekli artık bi banyo yap yada karbonat ter kokusunu geciriyormus banyodan sonra sursene falan diyordum ben günlük en geç 2 günde bir banyo yapardım onuda teşvik etmeye çalışırdım sonunda basardimmmm :-D söyleyin valla söyleyinin bi yüzü yapmayanin iki yüzü kara.

Birde bu ev arkadaşımın bi sevgilisi vardı coraplqrini 15 günde bi değişirdi banyo yapmazdı hergun aynı kıyafeti giyerdi denize girer çıkar ondan sonra bile yikanmazdi çocuğun kokusundan ev kokardı. Ona bi çözüm bulamadık. Zaten ayrıldılar

Aynenn senin dedigin gibi cnm
kokuu cikmiyorr

Ins bende basaririm cnm ya

Uzak biryere tasinmislardi simdi 5dk mesafemde kaliyorr
eskiden cok sik görüsemiyorduk amaa simdiiii dayanamiyorumm

Cnm ben söyledim
mantar var o koku yapiyor napabilirim dedii

bence çok gereksiz bi' konu olmuş
bu kadar kadın aynı düşüncede nasıl olabiliyor anlamadım
zor zamanlarımda yanımda olan o demişsiniz
kötü koku arkadaşlığı bitirmek için yeterli bir sebep değil bence

bazı insanların tenide kokuyor ama hijyenede dikkat etmiyorsa artıyor bu koku..eger arkadasınızın rahatsızlıgı varsa doktora gitmeme sebebini anlayamadım biri bana kokuyorsun dese ne gerekirse yaparım kendisi esi falandamı rahatsız olmuyor kisisel bakım onemli ya camasır degisimi deodorant dus almak bunlar gerekli bazı insanlarda bile bilemidir nedir hic yapmıyor boyle seyleri

vucut spreyi yerine parfumlerin aynı kokuda olan losyonları var onları kullanabilirsin ..ben vanilyalı vucut spreyi kullanıyordum parfum gibiydi guzeldi bir zararıda dokunmadı

Yüzüne söyledigin halde eyerki kendini düzeltmiyorsa bence yeterli bi sebeb
Ya biktim migdem kalkiyorr
cocugumu kucagina aliyor fare ölüsü gibi kokuyor kizimm
esimde bende onun oturdugu koltuga oturamiyoruz kokudan

Yok cnm bu hic birsey kullanmiyor
Ne deo ne parfüm ya hicbirseyy

Cnm ben söyledim
mantar var o koku yapiyor napabilirim dedii

Doktor var canım bu ne? Kendi sağlığını düşünmüyor mu, insanlara bulaştırma endişesi taşımıyor mu?
Neresinde ne menem bi mantar? Bu rahatlık neden?

Mantara parfüm sıkılmaz zaten, o ne biçim bi akıl?! Doktora gitse yaa

Yahu napıcak doktora gidicek de ki : Kokuyorsun farkında diil misin ? Alınıcak ama olsun alınsın , mantar çok kötü bir şey Hatun kaşınmıyor mu yaaa

Hic görmedim kasindigini
cocugumabana felanda gecer diye cok korkuyorum
cünkü o wc ye girip ciktiktan sonra ordanda koku cok zor cikiyor yerdeki hali fln kokuyor

Dayanamayip bugün sabah söyledim
canim bak evlisin esin tiksinir dedim
deo parfüm fln kullan dedim
mantar var bende o koku yapiyor dedi
ama ceketini astigi yer bile okadar fena kokuyorki anlatamam resmen fare ölüsü gibii yaa

Doktor buldum gitmiyor isim var vaktim yok fln diyor

Bugün sabah söylediniz ama aynı gün içinde doktor da buldunuz. Konu fake demiyorum ama inandırıcı olmayan bir şeyler var kusura bakmayın.

Benim de bir arkadaşım var kötü kokan. Hatunu hile ile hamama götürdüm çıktığımızda yine kokuyordu. Bazı insanlarda o koku önlenemiyor demek ki diye düşünüyorum.

Çok terleyen bir insanım. Defalarca doktora gittim, koltukaltındaki ter bezlerim fazla çalışıyor. O kadar ki çalışmaktan iltihaplanıyorlar, iki kez operasyon geçirdim bu yüzden. En son gittiğim doktor ya ameliyat olacaksın ya medikal roll on kullanacaksın dedi. Geçen yazdan beri medikal roll on kullanıyorum, rahat ettim resmen. Koku olmaz bende, dikkatliyimdir bu konuda ama o terli koltukaltı görüntüsü deli ediyordu beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…