Bence Genital Bölge temizliginide yapmıyor bide çamaşır falan degistirmiyorsa koltugada siner benceBende bunu merak ediyorum
vajinada olan bi mantar bukadar kiyafetlerine sinebilirmiki
Herkese merhaba benim derdim arkadasim
cok fena kokuyorr gelip oturdugu sandalye koltuk acayip pis kokuyorr
o gittikten sonra siliyorum ama koku resmen siniyor oraya 3günde fln ancak cikiyor koku
gelme diyemiyorum isim var fln diyorum ozmanda ertesi günü geliyor resmen migdem bulaniyor kokudan
Bi insan nasil olurda bukadar pis kokabilirkiii
Canım nasıl bir koku? benim komşum da kokuyodu yanına yaklaşılmıyodu ama çok tuhaf bi kokuydu o merdivenlerden geçsin o koku yayılıyodu evi kokuyodu kızı kokuyodu o taşındı başkası gelddi o koku geçsin diye çok uğraştı 1 senede temizleye havalandıra parfümler sıka sıka zor geçti o koku odamı mantardı acaba seni çok iyi anlıyorum çok zor
Arkadaşınıza soyleseniz sirkenin mantara iyi geldiğini duymuştum hijyenine dikkat edip bir de sirkeyi denese sorun bir nebze ortadan kalkar belki ama yine de tedavi olması şart tabii.
Ev arkadasimda böyleydi sevgiliside.
Kız hem haftada 1 banyo yapıyordu hemde çok kötü ter kokuyordu ıslak mendille silip geçiyordu. Bende sürekli artık bi banyo yap yada karbonat ter kokusunu geciriyormus banyodan sonra sursene falan diyordum ben günlük en geç 2 günde bir banyo yapardım onuda teşvik etmeye çalışırdım sonunda basardimmmm :-D söyleyin valla söyleyinin bi yüzü yapmayanin iki yüzü kara.
Birde bu ev arkadaşımın bi sevgilisi vardı coraplqrini 15 günde bi değişirdi banyo yapmazdı hergun aynı kıyafeti giyerdi denize girer çıkar ondan sonra bile yikanmazdi çocuğun kokusundan ev kokardı. Ona bi çözüm bulamadık. Zaten ayrıldılar
Koku konusunda hassasiyetim yoktur pek. Burnumda iyi değildir bu konu da. Ama ağız kokusu ve ter kokusuna tahammül edemem. Allaha şükür ne terim kokar ne agzim. Temizliğe çok dikkat ederim ondan mi bilemeyeceğim.
Siz 5 yıldır hergun bu kadının kokusuyla ugrasiyormussunuz yazık günah size de. Söyleyin kurtulun. O da biraz dikkat etsin kendine bi zahmet. Koltuklara sinip 3 gün çıkmayacak kadar bir koku ancak pislikten olur bence. Deseniz kokusu var hafif geliyor bazı insanların teni kokuyor ına yapacak bir şey yok ama 3 gün çıkmıyorsa el insaf
Ya azıcık sert yazıcam kusura bakma. Belli ki onun en yakın arkadaşı sen diilsin, en yakın arkadaş dost biz de olan eksikleri güzel bir dil ile ifade edendir. Düşün başkalarının yanına giderken de kokuyordur, onlarda rahatsız oluyordur bunu fark etmene rağmen arkadaşına neden söylemiyorsun koku için bir çok çözüm var.
vucut spreyi yerine parfumlerin aynı kokuda olan losyonları var onları kullanabilirsin ..ben vanilyalı vucut spreyi kullanıyordum parfum gibiydi guzeldi bir zararıda dokunmadıAynen ben de bunu düşündüm
Ben vücut spreyi kullanmam mrsela kk dan biri bana nasıl kullanmazsın ne biçim kokarsın vs demişti kimse kokuyorsun demedi şimdiye dek ama vücut auramı bozmym diye kimyasal diye kullanmadım acaba diyprum kullansam mıdeodorantları da hep vücuduma değil kıyafete sıkarım .nasıl anlıcaz kokup kokmadığımızı
bence çok gereksiz bi' konu olmuş
bu kadar kadın aynı düşüncede nasıl olabiliyor anlamadım
zor zamanlarımda yanımda olan o demişsiniz
kötü koku arkadaşlığı bitirmek için yeterli bir sebep değil bence
Cnm ben söyledim
mantar var o koku yapiyor napabilirim dedii
bazı insanların tenide kokuyor ama hijyenede dikkat etmiyorsa artıyor bu koku..eger arkadasınızın rahatsızlıgı varsa doktora gitmeme sebebini anlayamadım biri bana kokuyorsun dese ne gerekirse yaparım kendisi esi falandamı rahatsız olmuyor kisisel bakım onemli ya camasır degisimi deodorant dus almak bunlar gerekli bazı insanlarda bile bilemidir nedir hic yapmıyor boyle seyleri
Cnm ben söyledim
mantar var o koku yapiyor napabilirim dedii
Yahu napıcak doktora gidicek de ki : Kokuyorsun farkında diil misin ? Alınıcak ama olsun alınsın , mantar çok kötü bir şey Hatun kaşınmıyor mu yaaa
Dayanamayip bugün sabah söyledim
canim bak evlisin esin tiksinir dedim
deo parfüm fln kullan dedim
mantar var bende o koku yapiyor dedi
ama ceketini astigi yer bile okadar fena kokuyorki anlatamam resmen fare ölüsü gibii yaa
Doktor buldum gitmiyor isim var vaktim yok fln diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?