- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
Yabancı bir flim vardı bir genç çocuk balık kokusu hastalığı ve tedavisi yok onun gibi kendine araba mentoli aşıp okula öyle gidiyordu belki öyle bir rahatsızlığı vardır doktora görünsünOda öyle dedi
ama ceketi bile kokuyor normalmi bukadar kokmasii
Canım sanmıyorum. Sık duş alıyorsan, deodorant kullaniyormussun hiç sanmıyorum.benimde mantar sorunum var yeni başladı ara ara oluyor sonra geçiyor ama kokuyor muyum bilmiyorumdeodrant ve vucüt spreyi kullanıyorum ama ...
deodrant kullanıyorum haftada 2 kez de duşumu alırım ama alerjim var parfüm kullanamıyorum bende şimdi kendimden şüphelenmeye başladım kokuyormuyum ki diyeCanım sanmıyorum. Sık duş alıyorsan, deodorant kullaniyormussun hiç sanmıyorum.
bende drlara falan gittim ilk hamileliğimde yakalandım 5 yıldır tam manasıyla geçmedi ama aşırı rahatsız edecek kadar kokmadım kendime sebamedin i eczaneden bulabiliyor muyuz bu konuyu okuyunca şüphe ettim kendimdenO mantar nasil illwt bir sey biliyor musun? Ne kadar tedavi olursaniz olun geçmiyor. O kadar cektim ki yasayan bilir. Allah dusmanimin basina vermesin. Butun kiyafetlerinize koku yayiliyor, oturdugu yere bulundugu ortama bile. Bir sure evden hic cikmadim gezmedigim doktor kullanmadigim sey kalmadi ki gunde 3 4 kere duş alirdim, surekli kiyafetlerimi degistirirdim. Ama lanet olasica oyle pis bir sey ki.
Cok sukur koku gecti. Sebamedin genital bolge temizleyicisini kullansin, ben ondan kullanıyorum cok sukur gecti. Kac gece agladigimi bilirim, kendimden nefret etmistim.
O yuzden biraz anlayis gosterin ve sebamedi kullanmasini tavsiye edin. Ustunu de surekli temizlesin. Ped koysun camasirina. Akinti olunca pedi hemen atsin yeni ped koysun. Boylece koku kalici olmaz..
bende drlara falan gittim ilk hamileliğimde yakalandım 5 yıldır tam manasıyla geçmedi ama aşırı rahatsız edecek kadar kokmadım kendime sebamedin i eczaneden bulabiliyor muyuz bu konuyu okuyunca şüphe ettim kendimden
bende duş jelleri falan kullanıyordum tüm vucüdumaEvet tabiki eczanelerde satiliyor zaten. Sabun kullanma bunu kullan surekli. Ben cok memnunum..
Evet esin tiksinir lafi bana da cok tuhaf geldi. Iyi valla biz onlarin her seyi cekelim onlar en kucuk bir rahatsizlikta tiksinsin. Ben esimden uzaklasmistim ama esimden Allah razi olsun bir gune bir gun bana koku geldigini söylediğini duymadim. Sadece ben rahatsiz oldugum icin uzuluyordu.Bu kadar yakın, her daim yanınızda olan bir dostunuzun arkasından sorununuzu bence de biraz kaba ifade etmişsiniz. "Çok pis kokuyor, midem bulanıyor, fare ölüsü gibi" cümlelerini seçmezdim sanırım çok sevdiğim birinin ardından.. Ayrıca kendisine sorunu açma şekliniz de pek kibar olmamış. "Canım bak evlisin, eşin tiksinir" ne demek yahu.. Bari "X'cim bazen senden hoş olmayan bir koku geliyor, bir sağlık problemin olabileceğini düşündüm, var mı böyle bir problemin?" diye durumu açsaydınız.. Ki nitekim mantarı da varmış... Umarım çok fazla kırılıp, özgüveni zedelenmemiştir. Mantar zor, Allah yaşatmasın. Bir an önce atlatmasını diliyorum..
Oyle seyler kullanma iste. Mantarin azar. Ben her gun tuvaleti yıkarim bastan sonra camasir suyuyla, her gun duş alirim ki normalde de hep oyleydim fakat mantarim azinca gunde 3 4 kere aliyorum, sebamed kullaniyorim, gunde 3 4 kere camasir degistiriyorum. Hatta bi ara camasirlarimi tekrar kullanmıyordum atiyordum. Cok sukur o zor günler gecti. Sebamed ile gectigini dusunuyorum. Sen de kullan farki goreceksin..bende duş jelleri falan kullanıyordum tüm vucüduma
tamam dikkat edecegim ama banyo yu ancak haftada 2 kere yapıyorum çünkü çok agrılarım oluyor çokEvet esin tiksinir lafi bana da cok tuhaf geldi. Iyi valla biz onlarin her seyi cekelim onlar en kucuk bir rahatsizlikta tiksinsin. Ben esimden uzaklasmistim ama esimden Allah razi olsun bir gune bir gun bana koku geldigini söylediğini duymadim. Sadece ben rahatsiz oldugum icin uzuluyordu.
Konu sahibi arkadasini yerden yere vurmus. O kisi burayi gorse ne kadar uzulur kim bilir..
Oyle seyler kullanma iste. Mantarin azar. Ben her gun tuvaleti yıkarim bastan sonra camasir suyuyla, her gun duş alirim ki normalde de hep oyleydim fakat mantarim azinca gunde 3 4 kere aliyorum, sebamed kullaniyorim, gunde 3 4 kere camasir degistiriyorum. Hatta bi ara camasirlarimi tekrar kullanmıyordum atiyordum. Cok sukur o zor günler gecti. Sebamed ile gectigini dusunuyorum. Sen de kullan farki goreceksin..
Bilgece'cim ablamda mantar sorunu yaşamıştı. Sürekli dediğin gibi ped koyup değiştiriyordu sık sık. Doktoru başta günlük pedler olmak üzere tüm pedlerin mantarı tetiklediğini ve çoğalttığını söylemiş. Bu yüzden ped yerine peçete koymasını ve her tuvalete gittiğinde bu peçeteyi değiştirmesini önermiş. Hani aklınızda bulunsun diye söyledim..O mantar nasil illwt bir sey biliyor musun? Ne kadar tedavi olursaniz olun geçmiyor. O kadar cektim ki yasayan bilir. Allah dusmanimin basina vermesin. Butun kiyafetlerinize koku yayiliyor, oturdugu yere bulundugu ortama bile. Bir sure evden hic cikmadim gezmedigim doktor kullanmadigim sey kalmadi ki gunde 3 4 kere duş alirdim, surekli kiyafetlerimi degistirirdim. Ama lanet olasica oyle pis bir sey ki.
Cok sukur koku gecti. Sebamedin genital bolge temizleyicisini kullansin, ben ondan kullanıyorum cok sukur gecti. Kac gece agladigimi bilirim, kendimden nefret etmistim.
O yuzden biraz anlayis gosterin ve sebamedi kullanmasini tavsiye edin. Ustunu de surekli temizlesin. Ped koysun camasirina. Akinti olunca pedi hemen atsin yeni ped koysun. Boylece koku kalici olmaz..
çamaşır suyu olarak neyi kullansam acaba alerjik astımım var bazıları çok dokunuyorEvet esin tiksinir lafi bana da cok tuhaf geldi. Iyi valla biz onlarin her seyi cekelim onlar en kucuk bir rahatsizlikta tiksinsin. Ben esimden uzaklasmistim ama esimden Allah razi olsun bir gune bir gun bana koku geldigini söylediğini duymadim. Sadece ben rahatsiz oldugum icin uzuluyordu.
Konu sahibi arkadasini yerden yere vurmus. O kisi burayi gorse ne kadar uzulur kim bilir..
Oyle seyler kullanma iste. Mantarin azar. Ben her gun tuvaleti yıkarim bastan sonra camasir suyuyla, her gun duş alirim ki normalde de hep oyleydim fakat mantarim azinca gunde 3 4 kere aliyorum, sebamed kullaniyorim, gunde 3 4 kere camasir degistiriyorum. Hatta bi ara camasirlarimi tekrar kullanmıyordum atiyordum. Cok sukur o zor günler gecti. Sebamed ile gectigini dusunuyorum. Sen de kullan farki goreceksin..
Sevdiğim birinin arkasından böyle konuşmazdım dedim ya, insan sevdiği birinin ardından bu şekilde de düşünmez bence. Benim eşimin ayağında mantar oluşmuştu, sürekli ayakta durmaktan kıyamam. Geldiği zaman ona bırakmadan ayağının temizliğiyle, bakımıyla, ilacıyla ben ilgileniyordum. Ben onu seviyorsam ondan gelen kokudan rahatsız olmam, sağlığına zarar gelmesinden rahatsız olurum sadece. Ki konu sahibide arkadaşının sağlık problemi olabileceğinden endişelenmek yerine kokudan rahatsız olmak yolunu seçmiş. Durumu da sağlık açısına değinerek değil de "eşin tiksinir" diyerek açmış. Hayatta bazı anlar vardır, tek bir kelime duyarsın ve tüm özgüveninin yerle yeksan olur. Birdaha sittin senede o özgüveni toparlayamazsın. Bunu düşünüp daha doğru cümleler seçmesini temenni ederdim konu sahibesinin. Ama sanırım sonuç pek hoş olmamış...Evet esin tiksinir lafi bana da cok tuhaf geldi. Iyi valla biz onlarin her seyi cekelim onlar en kucuk bir rahatsizlikta tiksinsin. Ben esimden uzaklasmistim ama esimden Allah razi olsun bir gune bir gun bana koku geldigini söylediğini duymadim. Sadece ben rahatsiz oldugum icin uzuluyordu.
.
bende günşük pedi tercih ediyordumBilgece'cim ablamda mantar sorunu yaşamıştı. Sürekli dediğin gibi ped koyup değiştiriyordu sık sık. Doktoru başta günlük pedler olmak üzere tüm pedlerin mantarı tetiklediğini ve çoğalttığını söylemiş. Bu yüzden ped yerine peçete koymasını ve her tuvalete gittiğinde bu peçeteyi değiştirmesini önermiş. Hani aklınızda bulunsun diye söyledim..
Sıcak ve nemli ortam: Sentetik iç çamaşırları, günlük ped kullanımı, terleme, şişmanlık, ıslak giysilerle oturmak vajinal bölgede nemli bir ortam oluşturuyor, bu da mantar oluşumunu tetikliyor.bende günşük pedi tercih ediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?