kiz arkadasim kokuyorr

Cnm vajinada varmis mantar
bizde oraya siksin parfüm demiyoruzki

En sevmediğim şeylerden biridir ve benim de kokma fobim vardır. Evet, cidden var. Kötü kokmaktan korkuyorum ve buna çok dikkat ediyorum. Durup durup kendimi koklarım falan kokuyor muyum diye. Giysilerini falan da aynı şekilde. Kimyasal kullanmasak daha iyi tabi ama bu konuda deotak gayet iyi bence. Benim eski oda arkadaşım ter kokardı ama nasıl bi koku, odayı kokuturdu resmen. Eskiden daha berbattı tabi durumu. Dışarıdan gelip üstünü değiştirdiğinde midem bulanırdı kokudan. Ter kokmasa başka bişey kokardı. Yatağı falan, kokardı yani. Üstelik uç günde bir falan banyo yapardı. Ben birkaç kez ima ettim falan anlamadı. Çok belli ki kendisi duymuyordu o kokuyu yani. İnsan kendi kokusunu nasıl duymaz bunu da anlamıyorum. Arada en azından kokla bari kendini, değil mi? Neyse, kız kokuyordu işte. Deodorant kullanmazdı. Çamaşırlarını da haftada bir falan yıkardı. Öteki oda arkadaşım resmen pisti. Yatak çarşafını ayda bir değiştirir, çamaşırını iki ayda bir falan yıkar, banyosunu da haftada bir yapardı. O da kokardı. Sonuç olarak ben odamı değiştirdim ve şimdi odamdaki kızlarda böyle bir sorun yok. Pislik başka birşey.

Inandirici olmayan ne söylermisinn
evt söyledim sabah mantar var napiyim o koku yapar dedii bende dedimki benim kadin doktorum cok iyii oraya gidelim dedim oda ay simdi hic ugrasamam birsürü islerim var dedii

Hamama götür sen onu mantar mı değil mi öyle anlarsın

bence de bir insan bu kadar kokamaz bide bazı insanların teni kokar ne yaparsa yapsın bende de mantar oluştu ama bilmiyorum yani bişey diyemem

Anlatiklarin gibi yapiyor olabilir
pislikmi hastalikmi bilmiyorumkii

Inandirici olmayan ne söylermisinn
evt söyledim sabah mantar var napiyim o koku yapar dedii bende dedimki benim kadin doktorum cok iyii oraya gidelim dedim oda ay simdi hic ugrasamam birsürü islerim var dedii

Hadi canım... Bazı arkadaşlar doktor bulun, götürün dedikten sonra söylediniz bunu.
Vajinal mantar kokusu nasıl cekete kadar siniyor, öptüğü çocuğa siniyor orası da muamma.

Yanii koltuktan cikmayan bi koku düsün artikk
Canım genelde büyük tuvaletten sonra temizliğine dikkat etmeyenler hatta temizliğini yapmayanlar o şekilde koltuktan sandalyeden çıkmayan kokulara sahip oluyorlar...
Kokular benim de hassas noktamdır, her haltın kokusunu da alırım aksi gb!
Sadece mantardan da o çeşit fare ölüsü gb bir koku sanmıyorum ki çıksın.
Allah sabır versin sana, açık açık söyle derim

Kokabilirrrr ya niye abartiyormusum gibi davraniyorsunuzki
resmen fare ölüsü gibi kokuyor oturup kalktigi yerler
ne bileyim erkek kardeşim ter bezlerinde sorun var ama hiç rahatsız edecek kadar yada etrafa sinecek kadar kokmadı abdestli kişisel temizliğine dikkat eder ama ameliyattan korkuyor 5 yıldır böylemiydi arkadsınız

Daha aramadi aradiginda söylicem net olarak herseyii cünkü gercekten dayanabilcek bi koku degill

olabilir mantar bu kadar herseye sinecek kadar kokmaz

ne bileyim erkek kardeşim ter bezlerinde sorun var ama hiç rahatsız edecek kadar yada etrafa sinecek kadar kokmadı abdestli kişisel temizliğine dikkat eder ama ameliyattan korkuyor 5 yıldır böylemiydi arkadsınız

Evet ilk tanistigimizdada kokuyordu
ozamanlar bisey diyemedim sonrada uzak yere tasindilar ayda bir görüyordum ama simdi 5dk mesafemde kaliyor

Evet ilk tanistigimizdada kokuyordu
ozamanlar bisey diyemedim sonrada uzak yere tasindilar ayda bir görüyordum ama simdi 5dk mesafemde kaliyor
ev temizligi falan nasıl belki temizliği yada banyoyu sevmiyor olabilir

kızlar ne yaaparsa yapsın bu koku hamamla falan geçmez vücudumuzdaki gözeneklere bakın heryerden terleyebiliriz sadece koltuk altı temizlği parfümle olacak iş değil inanmayanlarda var bu duruma ama gerçekten çok kötü bir koku leş gibi kokudur çocukken arkadaşım böyle kokardı hala böyle kokuyor. bir arkadaş yazmıştı burada bence de tek çözüm o gibi terbezlerini aldırmakk yoksa bu koku ölene kadar onunla gidecek mantar koku yapar ama o farklı kokar bence de mantar konusuna sığınmış arkadaşın C cankizzz .bazı insanların teni yapısı gereği böyle kokar daha önceki yazım da da yazdım çalıştığım zaman arkadaşın biri böyle kokardı yanıma gelince o gidene kadar nefes alıp vermeden gitmesini beklerdim nefesimi tutacak kadar kötü bir koku kesinlikle bulunduğu heryere parfüm sık o koku gitmezdi .

Neysee kizlar aricaktir birazdan napion fln diye söylicem artik dedigin gibi hicbirsey cikartmiyor o kokuyuu

Hic görmedim kasindigini
cocugumabana felanda gecer diye cok korkuyorum
cünkü o wc ye girip ciktiktan sonra ordanda koku cok zor cikiyor yerdeki hali fln kokuyor

Sen biran önce söyle mantar bulaşıcı. Ayrıca vajinal mantar ise vücuda yayılmış ama arkadaşın farkında diil mi ya ? Vücutta kahve lekeler oluşuyor. İnanılmaz bir kaşıntısı vardır, hata kanar bile ilginç doğrusu. ( Sağlık teknikeriyim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…