• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız Arkadaşlarıma Sinir Oluyorum !

ama akçay cım rahatsızoldugunu ark larının gururu nu kırdığını sölemişsin
bizde sana onlardan uzaklaş dedik
dış görünüşümü küçmsüyorlardedin rahatsız değilsen takma o zaman
açıkcası şimdi neden onları savunmaya gectiğini anlayamadım

savunmaya geçmedim ki... sadece bana neden böyle davranıyorlar bilmiyorum dedim. benim yorumum dış görünüşümden dolayı böyle davrandıkları. başka bi sebebi var mı bilmiyorum...

akçay cım sen başta tepkini koymadığın için böle konuşma hakkını bulmuşlar kendilerinde normal sanıyorlar yani
ama cnm seni küçümsüyorlar
bak hakkını savunmazsan haksızlığa karşı susarsan karşı taraf kendini haklı görür bilir
akıl vermek istemem sana bir abla olarak yaklaşmak istiyorum bnm de başıma geldi
ama sen rahatsızlığını dile getirisen onun da duyguları varmış rahatsızoluyormuş diyeceklerdir
ama yüzüne karşı da alıngansn kuruntu yapıyorsun diyeceklerdir
cnm bu yaşa kadar kimlerle karşılaştım ben
onlardan hayır gelmez arkadaş da olmaz

böyle insanlarla arkadaşlık yapmamanı öneririm güzellik geçici bir şeydir insanın içi güzel olsun kilo dediğin nedirki biraz sıkarsın dişini verirsinn dert ettiğin şeye bak allah başka dert vermesinn hemn ne derler çirkin kdın yoktur bakımsız kadın vardır şöyle sende bi süslen püslennbayanssulusmilehemn sen beni çirkin buluyolar falan diye düşünürsen kendine zarar verirsin kendine güven çok önmli bak kendine güvenen bi kadın her insana çekici gelir kendine güven çok önmli şöyle başın dimdik yürü takma kimseyi:dilcikar: kimseye ezdirme kendini onlar arkadaş olsalar zaten böyle davranmazlardı bence mesafenide koy:1hug:

minik06 ark ım ark kilomdan rahatsız değilim ama ark larım kilolu oldugum için küçümseyici konuşuyorlar diyor msjların tamamını okuyalım lütfen:)

Aynı ortamda bulunmayın o zaman dünya onların etrafında dönmüyor ya ...

ben yorumumu belirttim o arkadaşalrından rahatsız olmayabilir ama arkadaşım dediğin kişi seni kilondan dolayı küçümsüyosa onla arkadaşlık yapmazsın benm yorumum bu:kahve:

Bu ayarlama mevzusu da ne oluyor?Ben kendim bulurum zamanı gelince,özgüvenim tam...Size birer tane ayarlayayım ben, seçin adayı,şansınız yaver giderse olur,falan deyin.:sm_cool::roflol:

Böyle insanlardan hiç haz etmiyorum.Herkez güzel olmayabilir.Canım eminim kiloların yüzünden böye dşünüyorsundur sen de.Neden insanlar hem iyi hem de güzel olmaya çalışmıyorlar.Onlar düşüncesiz belli...kendilerini de kimbilir okulun en güzel kızı falan sanıyorlardır.Üzülme canım takma kafana.

İnsanlar hadlerini bazen gerçekten çok aşıyorlar. Güzel olsan ne olur çirkin olsan ne olur herşey bundan ibaret değil. Ne çirkin insanlar var ama mükemmeller tam anlamıyla kusurları görünmüyor bile artıları kapatıyor kusurlarını, nice güzel insanlar var elle tutulur bi yanları yok. Ayrıca bir insanın heryeri mükemmel olmak zorunda değil senin de elbette güzel yanların vardır bunları ön plana çıkar. Önemseme bunları boşver bir an önce uzaklaş o insanlardan. Kilo vermeye başla bunu başkaları seni beğensin diye değil sağlık için yapopuyorumnanaktan

Beyin ve yürek güzelliğinin - dil ve gözlerden akışıdır gerçek güzellik.
Maneviyatın hızla tüketildiği cağımızda dillerimizden katran akmaya başladı.
Yükselebilmek için kanat çırpmak yerine - başkalarını kendimizden aşağıya çekme çabasına girdik.
Yücelttikçe yüceleceğimizi unutup - yererek yüceleceğimize inanır olduk.
Densizliği - dobralık zannetmekle hadsizliğimiz hat safhaya çıktı.
İlişkilerimiz psikolojik savaş halini aldı - dostumuzu düşmanımızı ayırd edemez hale geldik.
Gardımızı almaktan yorulduk - içimize kapanmaya yalnızlaşmaya başladık.
El birliği ile bu hale geldiğimize göre - yine el birliği ile yarınları güzelleştireceğiz İnşaallah. :Saruboceq:

"Bugün mavi bulutları avucunuza - mutluluğu başucunuza sevgimi de usulca başucunuza koyuyorum.
Güneş yalnızca sizin için doğsun. Sizi Seviyorum." a.s.

küçümseyeni kıçımsayacaksın bacım sempatiksalakcinni gerekirse bütün okul bana düşman olsun gene de böle tiplerle takılmam, sen de takılma. bunlarla takılmaktansa yalnız kal daha iyi, bu ne be.

aman ne biliyim. afedersiniz bi tarafımdan da ayrılmıyorlar. bi sorunları olduğu zaman hemen bana koşarlar. anneleriyim sanki ben.

Senin kendine güvenin olmaliki baskalarida güvensin ve degerini bilsin..
Onlarin ne düsündügünden cok bu yasta bu kadar kilo cok fazla canim, sagligina yazik..
Bi yerden baslamak icin adim atmalisin..

Akçaycım, hiç umursama ya... yerimseniben
Ben de lise olsun üniversite olsun hep kıskanılan insandım... Her giydiğim her yaptığım konuşulurdu laf olurdu.
Ama çok da tın!
O zamanlar bazen acaba öyle mi diye düşündüğüm olmuştur.
Şimdi benim derdim alemi gersin diyorum boşver valla...
Sen kendi isteğin için zayıflayacaksan zayıfla yoksa 2-3 deli dolunun lafıyla hareket etme onlar kimmiş ki?
:dilcikar:

ben doğal ve yalansızım. o yuzden bi dertleri olunca bana geliyorlar. ama başka konular olunca işte böyle birbirlerinin adamı oluyorlar.

Back
X