Kız bebeği babası mı değişirmiş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir sitede gizli sekilde bir anne sormuştu.Kadin cocugunun altini degistirirken oz babasi kendi kizina bakarak "alacaksin, cakacaksin şuna" gibisinden laflar ediyormuş.Ne yapmaliyim.diye sormustu kadincagiz tabii herkes bosanmasini soylemisti.
Boyle sapık zihniyette insanimsi yaratik cok Allah seytana uydurmasin.Boyle seyleri akla getirmek bile korkunc geliyor bana.Helede babasi tarafindan.

Bende dogru bulmuyorum bunu uzmanlarda soylüyor bunun cahillikle alakasi yok bunu uzman soylemesine gerek duymadan yalnis buluyordum yani bu icgudusel birsey ben rahtsiz olurum istemedm

ama o bildiğiniz potansiyel sapıkmış. altını açılırken görmese de kızına tacizde bulunur.. hatta kızını aşıp etrafında ki yeğenine, kardeşine falan da bu iğrençliği yapabilir..

Benim kızım 6 yaşına geldiğinde dahi babasının yıkamasını istiyordu ve ağlıyordu babam yıkasın diye. Bana göre hiçbir sakıncası yoktu fakat çevreden duyduklarımdan o dönem bende etkilenmiş olacağım ki pedagog'a sordum ve bana bunun normal bir durum olduğunu söyledi. Birkaç ay ya da en geç 1 seneye kadar mahremiyet duygusu geliştikçe zaten kendisi istemeyecektir babasının banyo yaptırmasını o yüzden o bu duygusunu geliştirene kadar babasının banyo yaptırmasını engellemeyin demişti. Ayrıca erkek çocuğunuz olduğunda 7-8 yaşına kadar anne yıkıyor belki de daha uzun süre sonuçta o sizin oğlunuz ve bu nasıl doğal bir durumda babanın kızını banyo yaptırması da o kadar doğal dedi.

hay allahım evlerden ırak, tüylerim diken diken oldu yaa çok korkunç bişe bu
Allahım sen şaşırtma ya tövbe yaa

tamam sizlerin eşi yapmaz ama bunları yapan çok insan var. anne babaya tek bakıp, "hım sizin kocanız sapığa benzemiyor bunları yapabilirsiniz " deme gibi bir lüksü yok.. yapılan yorumlar açıklamalar toplum geneli için..
kızın biri regl ağrısından sızlarken, babası kalkıp g*tunu şey etsem ağrı falan kalan demiş mesela.. kendi kızına bunu diyebilmiş. ama sağolsun sadece demiş. bunu uygulamalı yapan binlerce baba abi etrafımızda... cinsel istismar günümüze çok yaygın..
çocuğu babası yıkadığında, bu babasının sapık olduğu anlamına gelmez.. Çocuğun özel alanı olduğu, onun mahremi olduğunu aslında aşılanıyor.. Hatta ve hatta, babam bile bakmıyor düşüncesiyle cinsel taciz gördüğünde belki kendi daha iyi ifade edebilecek..

Bu arada oğluma bakıcı baktı

Eeee altını da değiştirdi

Kadın oğlumunkini gördü şimdi ne olacak

Babası kızların özel alanına girmesin kız da babam bile oramı ellemiyor yabancı da ellemesin bilinci olsun deniyor da bunlar tuvalet eğitimi vs sonrası

Bir de gerçekten merak ettim biraz büyüyünce evde annesi yoksa çocuğun poposunu silmeyip kakalı mı bırakacakmış babası

kız çocuklarını toplum olarak cinsel bir obje olarak algılatıyoruz ne acıdır ki, erkek çocuk pipisini sallayıp gezer ortada aman aslan oğlum aman ne canlar yakacak bu çocuk vs... vs...vs... ama iş kız çocuğuna gelince aman sakla aman açma aman gösterme... aynı şeyi erkek evlatlarınızada yapınız o zaman kızların ahlakını düzeltirken erkeklerin ahlakı bozuluyor tecavüzcüler tacizciler havada uçuşuyor önce insan olarak çocuklarımıza insaniyeti,vijdanı,insana saygıyı öğretelim ... erkek çocuklarımıza kalkıpta "aç oranı aç buranı görim, git o kıza sarıl git öp kaç tane sevgilin var naptın bakalım seni gidi gidi" diye aptalca şeyler sormayalım öğretmeyelim... namusu sadece kız çocuklarına değil erkek çocuklarını da öğretelim...

Yazın küveti doldurdum kızımla babasına.
Ozaman 12 aylık birlikte oynarlarken video cektim , resim cektim fln
Eşim bu arada boxerla girdi küvete.
Kayınvalidem galeriden resimlerime bakarken eşimin yanında bi cığlık hayırdır ne gördün dedim eğildim baktım
Aaa ayıp kıza niye kilot giydirmedin günah babasının yanında cıplakmı tuttun dedi.
Eşim bozuldu cıktı odadan
Döndüm kayınvalideme eşimin canı o yavrusu bidaha böyle bişe deme özellikle eşimin yanında.
Bu tarz konuşmalar olmayan şeyleri bile insanın aklına getirir dedim.
Malesefki eşim o günden beri alt değiştirdiğimde bile odadan cıkıyor.

Bende dogru bulmuyorum bunu uzmanlarda soylüyor bunun cahillikle alakasi yok bunu uzman soylemesine gerek duymadan yalnis buluyordum yani bu icgudusel birsey ben rahtsiz olurum istemedm

Neden peki? Yanlış anlamayın eleştirmiyorum sadece sebebini öğrenmek istiyorum. O zaman erkek bebeği de annenin değiştirmemesi gerek size göre. Öyle mi?

Cocuklar 4 yaşına gelene kadar ayet yerleri olmaz diye biliyorum babası sonuçta elbette ki yeri geldiğinde altını değiştirmeli banyosunda yaptırmalı

offf gercekten mi...Allahim boyle hayvan olan insan gorunumlulere evlat vermesin

Allah'ım sen Koru. Midem bulandı.

millet şimdi beni taşlayacak ama :) baba için demiyorum ama yengem erkek yiğenimin altını ortada açtımı nedense rahatsız oluyorumkızda olsa aynını hissederdim.o işlem gizli yapılmalı

Bebeğinizin ömrü upuzun, hayırlı, güzel olsun inşallah.
Bunları size söyleyenlere çok fazla kızmayın bence. Sadece dikkate almayın. İnternette okuduğum onca haberler her gün canımı o kadar çok yakıyor ki. Bu dünya da nefes aldığıma, insan olduğuma utanacak kadar rezil ailelerle dolu..
Bir ara anne olursam nasıl olacak? ya bebeğimi koruyamazsam? duygularını bekar olduğum halde uç noktalarda yaşadım.
İnsanlar artık kimin için ne düşüneceğini şaşırmış nokta da hepsi bu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…