- 13 Eylül 2015
- 427
- 350
- 33
- Konu Sahibi evinincicegi
-
Bir sitede gizli sekilde bir anne sormuştu.Kadin cocugunun altini degistirirken oz babasi kendi kizina bakarak "alacaksin, cakacaksin şuna" gibisinden laflar ediyormuş.Ne yapmaliyim.diye sormustu kadincagiz tabii herkes bosanmasini soylemisti.
Boyle sapık zihniyette insanimsi yaratik cok Allah seytana uydurmasin.Boyle seyleri akla getirmek bile korkunc geliyor bana.Helede babasi tarafindan.
hay allahım evlerden ırak, tüylerim diken diken oldu yaa çok korkunç bişe buBir sitede gizli sekilde bir anne sormuştu.Kadin cocugunun altini degistirirken oz babasi kendi kizina bakarak "alacaksin, cakacaksin şuna" gibisinden laflar ediyormuş.Ne yapmaliyim.diye sormustu kadincagiz tabii herkes bosanmasini soylemisti.
Boyle sapık zihniyette insanimsi yaratik cok Allah seytana uydurmasin.Boyle seyleri akla getirmek bile korkunc geliyor bana.Helede babasi tarafindan.
Bende dogru bulmuyorum bunu uzmanlarda soylüyor bunun cahillikle alakasi yok bunu uzman soylemesine gerek duymadan yalnis buluyordum yani bu icgudusel birsey ben rahtsiz olurum istemedm
Bir sitede gizli sekilde bir anne sormuştu.Kadin cocugunun altini degistirirken oz babasi kendi kizina bakarak "alacaksin, cakacaksin şuna" gibisinden laflar ediyormuş.Ne yapmaliyim.diye sormustu kadincagiz tabii herkes bosanmasini soylemisti.
Allah'ım sen Koru. Midem bulandı.Bir sitede gizli sekilde bir anne sormuştu.Kadin cocugunun altini degistirirken oz babasi kendi kizina bakarak "alacaksin, cakacaksin şuna" gibisinden laflar ediyormuş.Ne yapmaliyim.diye sormustu kadincagiz tabii herkes bosanmasini soylemisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?