- 28 Kasım 2010
- 42.406
- 140.822
- 798
- Konu Sahibi evinincicegi
-
üstüme alınmadım ki şu an burada 31 kişi aktif bu konuda. Benle birlikte aynı düşüncede olan 2 kişi var. Gerisi "yuh be babalara sapık mı demek istiyorsunuz" diyor.ipek neden üstüne alınıp duruyorsun. ben konu sahibinin olayına yazdım. nedir sorun
ben o anneye kayınvalideye yazdım. ayıp günah demişler. onu okudum düşüncemi yazdım. o anne kv resmen sapık gibi görmüş bir yerde ayıp günah diyerek. onlaraydı yazımüstüme alınmadım ki şu an burada 31 kişi aktif bu konuda. Benle birlikte aynı düşüncede olan 2 kişi var. Gerisi "yuh be babalar sapık mı demek istiyorsunuz" diyor.
Cevabım onlara.
bi de ben bebeklerin cinsel organlarını cinsel organ olarak görmüyorum..
oğlumun altını açarken pipisini de poposunuda seviyorum.. ya melekler onlar her yerleri ayrı bal.. Allah akıl versin size böyle diyenlere..
işte bu bakış açısı bilimsel.Bu da doğru değil,özellikle erkek çocuklarinin cinsel bölgelerini öpmeyin sevmeyin ,art niyetli degilsiniz tabi ki ama bu durum ileride ki yasamini etkiler
puhahahahahaha ben bebeğin altını baba değiştirmemeli demedim. "amanın günah, ayıp adam tahrik olur" demedim.
Zaten bu benim bakış açıma ters. Günahı da kitaplardan okuyarak günah olduğuna karar verip yaşarım dedelerden her duyduğuma günah demem.
Ancak çocuğun kötü bir topluma hazırlanması için doğal hayat içinde maheremiyeti öğrenmesi lazım. Yoksa babası banyoya girmesin bilmem ne çok komik. Ulu orta yerde analar bezleri gözler önüne sermesin dedik. Yabancı kadın ya da erkek görmesin dedik. 5 yaş gibi bir yaşta iç çamaşırıyla banyo yaptırsın dedik
Bunlardan babaların sapık olma olasılığını çıkaran zihniyetleri ayakta alkışlıyorum.
Merhaba arkadaşlar. Aslında büyük bir dert değil ama bir türlü cevabını bulamadığım bir sorun. Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.
14 aylık bir kızım var. En başından beri babası bakımıyla çok ilgili. Yedirir, duş aldırır, altını değiştirir. Fakat altını değiştirmesi büyük mesele. Çevremde duyduklarım:
O kız, babasının altını değiştirmesi ayıptır günahtır.
Duş aldırırken iç çamaşırı giydir babası görmesin.
Bunun gibi bir çok örnek. Annem kayınvalidem vs. çok kişiden duyuyorum. Gerçekten çok sıkıldım.
Günah olduğunu bilsem kesinlikle yapmam. Ama net bir bilgim yok. Zaten ben evdeysem altını ben değiştiriyorum. Ama çok saçma değil mi?
Erkek bebek olsa ben nasıl değişecektim o zaman diyorum. Aldığım yanıt o başka oluyor. Erkek bebeği olan annelerin bebeklerinin altını değişmesi tuhaf mı da ben bilmiyorum. Ne bu saçma baskı. Kız ya aman aman saklanması gerek. Bıktım bu Milattan önce kalma saçma sapan düşüncelerden.
Sorun bende mi kızlar?
ceylin o bebeğe tama sıkıntı yokta.6 yaşına kadar banyo yaptıranlar varmış.o çok yanlış.çocuk o dönemde okula başlıyor sakınacak bişey değil demkki düşünebilir.ben o yaşlarımı hatırlıyorum babamın yanında abilerimin yanında külotla bile dolaşmazdım.annem müsade etmezdi zatenBaba ya baba yanı. Altını da değişir banyosunu da yaptırır. Anne neyse babada o bebeğe. Ne kadar abartılmış sanki karşımızda 14 aylık değilde 14 yaşında biri var. Daha kendinin farkında değil sabi.
işte bu bakış açısı bilimsel.
ama bunu yapan milyon kişi var ülkede. Söylersen eğer:
-aman bebek ne olacak
-ne yani anasıyım öpemez miyim?
-öpünce sapık mı oldum?
der....
Ayyyy ne alaka yaa beni babam yıkardı küçükken ben hatırlıyorum gayet. Sapık da değiliz.
Tövbe tövbeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?