- 21 Eylül 2012
- 127
- 34
- 48
- Konu Sahibi evinincicegi
-
Cocuklar 4 yaşına gelene kadar avret yerleri olmaz diye biliyorum babası sonuçta elbette ki yeri geldiğinde altını değiştirmeli banyosunda yaptırmalı
ee yanii. bunun o kısmıda var. olay babayı sapıklıkla suçlamaksa annede sapık olabilir o zaman. hey yarabbim neler okuyacağım bu kkda.Neden peki? Yanlış anlamayın eleştirmiyorum sadece sebebini öğrenmek istiyorum. O zaman erkek bebeği de annenin değiştirmemesi gerek size göre. Öyle mi?
ne saçmalık. peki anne vefat etti mesela doğumda ,
o baba bebeğine bakamayacakmı. milletin aklı fikri belinden aşağı işliyor işte
yorumları okurken düşündüklerimi yazayım derken bakıyorum siz yazmışsınız.bana görede ters kız olsun erkek olsun altının ortada açılması.Komik valla ya komik.
“Belden aşağı düşünmek mi lazım diyen herkes belden aşağı” düşünüyor.
Kimse şurada “baba sapık olabilir, her an çocuğu taciz edebilir” demedi ki.
ipek neden üstüne alınıp duruyorsun. ben konu sahibinin olayına yazdım. nedir sorunpuhahahahahaha ben bebeğin altını baba değiştirmemeli demedim. "amanın günah, ayıp adam tahrik olur" demedim.
Zaten bu benim bakış açıma ters. Günahı da kitaplardan okuyarak günah olduğuna karar verip yaşarım dedelerden her duyduğuma günah demem.
Ancak çocuğun kötü bir topluma hazırlanması için doğal hayat içinde maheremiyeti öğrenmesi lazım. Yoksa babası banyoya girmesin bilmem ne çok komik. Ulu orta yerde analar bezleri gözler önüne sermesin dedik. Yabancı kadın ya da erkek görmesin dedik. 5 yaş gibi bir yaşta iç çamaşırıyla banyo yaptırsın dedik
Bunlardan babaların sapık olma olasılığını çıkaran zihniyetleri ayakta alkışlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?