- 5 Ekim 2015
- 33
- 24
- 3
- Konu Sahibi evinincicegi
Cehalet nehri...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iste nerden bilebiliriz ki yine biz tedbirimizi almamız gerekmiyor muAllah göstermesin de, dediğiniz gibi diğer türlü bir baba olsa zaten eşi izin vermez bebeğe yaklaşmasına.
senin söylediğini söylüyorum. hadsiz geldiyse yazdıklarını tekrar oku.
Gecen biyerlerde okumustum kucukken erkek cocuklar icin eger bakan kadinlar farkli olursa iste bi bakici bi annesi bi babaannesi anneannesi baktiysa ilerde onlar daha cok aldatmaya meyilli oluyorlar mis
Tekrar okumama gerek yok yazdıklarıma cvp seninkiler değil sen burda kendini deşarj ediyorsun hayatta hep böyle mi varoluyorsun sürekli başkalarına ne yapacağını yada yapmayacağını söyleyerek
hayır. ama kız bebeğimin altını babası değiştirmesin aman nefsi uyanır diyen birini görünce bişeyler söyleme ihtiyacı hissediyorum.
hayır. ama kız bebeğimin altını babası değiştirmesin aman nefsi uyanır diyen birini görünce bişeyler söyleme ihtiyacı hissediyorum.
Eee ihtiyacını giderince tatmin oldun mu bari :)
Dedin de noldu fikrim mi değişti sananeydi :)
İşin bir de şu tarafı var, kız çocuğunu babası yıkamasın altını değiştirmesin neden neler duyup neler işitiyoruz. Genel itibariyle babalar potansiyel sapıkmış gibi bir anlam çıkıyor bu işten bana göre. Netice bir baba çocuğuna yan gözle bakabileck kadar şerefini yitirdiyse bu kız çocuk ya da erkek çocuk fark etmez. Erkek çocuklarına da neler yapılıyor duyuyoruz? Bundan şu mana çıkıyor babaları çocukların yanına yaklaştırmamalıyız demek ki? Tabii ki bende başkalarının yanında alt değiştirilmesine karşıyım ama burada konu babasının kızını yıkaması ve altını değiştirmesi.
neden çocuğunuza böyle bir zarar verebileceğini düşündüğünüz biriyle aynı çatı altında yaşayasınız o zaman? boşanırsınız olur biter. en güzel tedbir budur bence.Iste nerden bilebiliriz ki yine biz tedbirimizi almamız gerekmiyor mu
işte sorun burada. bu işin kızı erkeği yok. o potansiyeldeki adamla evliysen sana da neler yapabilir. başkalarının yanında alt değiştirmek yanlıştır elbet ancak öz babasından çocuğu kaçırmak anlamsız. üstelik bir de adamın anladığını düşün. eşim beni sapık olarak mı görüyor diye kendi kendine kuruntu yapıp ailede huzur kalmaz. sonra gelsin sorunlar vs.
fikrin değişmedi belki ama hayatın boyunca aklının bi köşesinde kalacak söylediklerim ben sapık mıyım diye sorgularken bulacaksın kendini.. haydi hayırlı olsun :))
Belki topa tutulacağım ama fikrimi yazacağım
Bence de babası kız bebeğin altını açmamalı
Günah değilse de edep diye bir şey var
3 kızımında doğumundan itibaren görülmemesi gereken hiçbir yerini babaları görmemiştir çok dikkat ederim
Artık büyüdüler ve kendileri de dikkat ediyorlar alıştırmak çok önemli
Tekrar söylüyorum günah değil ya da sapıklık yaftası vurma olayı değil edep diye bir şey var biz böyle gördük
Ayrıca ben her konuda yardım aldım eşimden ama alt açma dediğiniz taş çatlasa 5 dk onuda ben yaparım ne olacak yani
Kısacası bence olmamalı
Ama herkesin fikri ve yaşantısı kendine tabii saygı duyarım
Bir sitede gizli sekilde bir anne sormuştu.Kadin cocugunun altini degistirirken oz babasi kendi kizina bakarak "alacaksin, cakacaksin şuna" gibisinden laflar ediyormuş.Ne yapmaliyim.diye sormustu kadincagiz tabii herkes bosanmasini soylemisti.
Boyle sapık zihniyette insanimsi yaratik cok Allah seytana uydurmasin.Boyle seyleri akla getirmek bile korkunc geliyor bana.Helede babasi tarafindan.