Kız bebeği babası mı değişirmiş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
senin söylediğini söylüyorum. hadsiz geldiyse yazdıklarını tekrar oku.

Tekrar okumama gerek yok yazdıklarıma cvp seninkiler değil sen burda kendini deşarj ediyorsun hayatta hep böyle mi varoluyorsun sürekli başkalarına ne yapacağını yada yapmayacağını söyleyerek

Gecen biyerlerde okumustum kucukken erkek cocuklar icin eger bakan kadinlar farkli olursa iste bi bakici bi annesi bi babaannesi anneannesi baktiysa ilerde onlar daha cok aldatmaya meyilli oluyorlar mis

Kaynak ? Millet burada ekmeğinin çalışmanın derdinde kimse keyfinden bırakmıyor, milletin aklı zaten çocuğunda kalıyor bir de böyle söylemlerle akılları bulandırmayalım

Tekrar okumama gerek yok yazdıklarıma cvp seninkiler değil sen burda kendini deşarj ediyorsun hayatta hep böyle mi varoluyorsun sürekli başkalarına ne yapacağını yada yapmayacağını söyleyerek

hayır. ama kız bebeğimin altını babası değiştirmesin aman nefsi uyanır diyen birini görünce bişeyler söyleme ihtiyacı hissediyorum.

Ne oglumun ne kizimin altini baskalarinin yaninda degismedim. Zaman okadar kotuki pedofili diye birsey var birakin insani hayvana tecavuz ediliyor. Iki cocugumada tembihliyorum anne ,baba ve babanne vs disinda kimseye kulodunuzu cikartmasina musade etmeyin.
Dini acidan bilmiyorum ama duydum. Kizim 3 yasinda babasinin yikamasini cok seviyor babasi yikiyor. Oglumun altini acardi esim ama kiziminkini zor durumda kalmadikca ben yaptim. Esim zaten cekiniyor yanlis silerim beceremem (arkadan one silinmeyecegi icin, enfeksiyon gecirmisti ) bide afedersiniz dudakicinde tortu kaliyor.
Abiye ogrettim kiz erkek farkini,yasi kaldiriyor 8 yasinda fakat kizim daha 3 yasinda ve bunu ona anlatmam zor kafasini karistirmamak adina birbirlerinin yaninda ciplak tutmuyorum.
Babadanda anadanda sapik olan cookk Allaha emanetler insanin icini bilemiyosunuz ama babasindan korumaktansa once disardaki tehlikelerden koruyorum

Ben mecbur olmadikca kızımın altını eşime değiştirmedim. Yani uygun bulmuyorum daha doğrusu çünkü bir erkek o bir kadınsal organın nasil temizlenecegini çok iyi bilemez diye düşünüyorum kız çocuklarıda enfeksiyona daha yakın. Esim vardiyali calisirken donusumlu baktik mesela o zamanlar istisna mecburiyetti. 2 ameliyat gecirdim o zamanlarda kizimi esim yikadi. Şuan 5 yaşında kızım. Sorar mesela anne orayı kimler görebilir ben ve teyze diyorum çalışıyorum teyzesiyle kalıyor. Gerekirse öğretmenin gerekirse baban diyorum. Ben sanki alışkanlık olacağını bu konuda rahat bi cocuk yetisirmis gibi olacagimi düşünüyorum. Kızım suan eniştesinin ve Kuzenler inin yanında atletini bile değiştirtmez.

hayır. ama kız bebeğimin altını babası değiştirmesin aman nefsi uyanır diyen birini görünce bişeyler söyleme ihtiyacı hissediyorum.

İşin bir de şu tarafı var, kız çocuğunu babası yıkamasın altını değiştirmesin neden neler duyup neler işitiyoruz. Genel itibariyle babalar potansiyel sapıkmış gibi bir anlam çıkıyor bu işten bana göre. Netice bir baba çocuğuna yan gözle bakabileck kadar şerefini yitirdiyse bu kız çocuk ya da erkek çocuk fark etmez. Erkek çocuklarına da neler yapılıyor duyuyoruz? Bundan şu mana çıkıyor babaları çocukların yanına yaklaştırmamalıyız demek ki? Tabii ki bende başkalarının yanında alt değiştirilmesine karşıyım ama burada konu babasının kızını yıkaması ve altını değiştirmesi.

Eee ihtiyacını giderince tatmin oldun mu bari :)
Dedin de noldu fikrim mi değişti sananeydi :)

fikrin değişmedi belki ama hayatın boyunca aklının bi köşesinde kalacak söylediklerim ben sapık mıyım diye sorgularken bulacaksın kendini.. haydi hayırlı olsun :))

Arkadaşlar öz babanın kızına nefsinin uyanması olmaz zaten. Adam pislikse şerefsizse zaten altını açmasada sapıtır. Bir baba kızının altını değiştiriyor diye kızına hallenecekse zaten en başından sapıktır. Bunun alt değişmeyle ilgisi yok. Böyle bir adamı da ne kadar erken fark edersen o kadar iyi. Kızını değişmediği sürece adam kalacaksa kalmasın zaten. Eşime sen değişme nefsin filan var desem herhalde boşanır benden çocuğu da elimden alır:)

Su konuyu bile dine imana basortusune baglayan bagnaz cahil bir toplumuz iste. Daha ahlak yok sen allaha inansan nolur inanmasan nolur adamida gunaha sokuyolar ya... Allah o dini yeryuzune sen artik ahlakli ol iyi dusun diye indiriyor. Bide utanmadan kuranin adini fitne fesat icin kullaniyosunuz hala. Ayiptir ya.

İşin bir de şu tarafı var, kız çocuğunu babası yıkamasın altını değiştirmesin neden neler duyup neler işitiyoruz. Genel itibariyle babalar potansiyel sapıkmış gibi bir anlam çıkıyor bu işten bana göre. Netice bir baba çocuğuna yan gözle bakabileck kadar şerefini yitirdiyse bu kız çocuk ya da erkek çocuk fark etmez. Erkek çocuklarına da neler yapılıyor duyuyoruz? Bundan şu mana çıkıyor babaları çocukların yanına yaklaştırmamalıyız demek ki? Tabii ki bende başkalarının yanında alt değiştirilmesine karşıyım ama burada konu babasının kızını yıkaması ve altını değiştirmesi.

işte sorun burada. bu işin kızı erkeği yok. o potansiyeldeki adamla evliysen sana da neler yapabilir. başkalarının yanında alt değiştirmek yanlıştır elbet ancak öz babasından çocuğu kaçırmak anlamsız. üstelik bir de adamın anladığını düşün. eşim beni sapık olarak mı görüyor diye kendi kendine kuruntu yapıp ailede huzur kalmaz. sonra gelsin sorunlar vs.

Iste nerden bilebiliriz ki yine biz tedbirimizi almamız gerekmiyor mu
neden çocuğunuza böyle bir zarar verebileceğini düşündüğünüz biriyle aynı çatı altında yaşayasınız o zaman? boşanırsınız olur biter. en güzel tedbir budur bence.

işte sorun burada. bu işin kızı erkeği yok. o potansiyeldeki adamla evliysen sana da neler yapabilir. başkalarının yanında alt değiştirmek yanlıştır elbet ancak öz babasından çocuğu kaçırmak anlamsız. üstelik bir de adamın anladığını düşün. eşim beni sapık olarak mı görüyor diye kendi kendine kuruntu yapıp ailede huzur kalmaz. sonra gelsin sorunlar vs.

İnsan eşinin yapısını da az çok bilir çözer diye düşünüyorum. Kızımı 6 yaşına kadar babası yıkadı çok şükür ne eşim kızına karşı bir sapıklık sezdi ne de kızım edep duygusunu öğrenmekten mahrum kaldı. Bir babanın böyle bir şeyi anlaması o baba için ne kadar onur kırıcı olur?

fikrin değişmedi belki ama hayatın boyunca aklının bi köşesinde kalacak söylediklerim ben sapık mıyım diye sorgularken bulacaksın kendini.. haydi hayırlı olsun :))

:) o kadar etkili olduğunu düşünüyorsun yani
Sen bence otur dua et şuan bnm korktuğum şeyin başına gelmemesi için kendinden bu kadar emin tavırların ben sapık seçmem evlenmem hallerin eline ayağına dolanmasın inş (amin)

Belki topa tutulacağım ama fikrimi yazacağım
Bence de babası kız bebeğin altını açmamalı
Günah değilse de edep diye bir şey var
3 kızımında doğumundan itibaren görülmemesi gereken hiçbir yerini babaları görmemiştir çok dikkat ederim
Artık büyüdüler ve kendileri de dikkat ediyorlar alıştırmak çok önemli
Tekrar söylüyorum günah değil ya da sapıklık yaftası vurma olayı değil edep diye bir şey var biz böyle gördük
Ayrıca ben her konuda yardım aldım eşimden ama alt açma dediğiniz taş çatlasa 5 dk onuda ben yaparım ne olacak yani
Kısacası bence olmamalı
Ama herkesin fikri ve yaşantısı kendine tabii saygı duyarım

Su durumda actiranlar edepsiz yani öylemi ?

Bir sitede gizli sekilde bir anne sormuştu.Kadin cocugunun altini degistirirken oz babasi kendi kizina bakarak "alacaksin, cakacaksin şuna" gibisinden laflar ediyormuş.Ne yapmaliyim.diye sormustu kadincagiz tabii herkes bosanmasini soylemisti.
Boyle sapık zihniyette insanimsi yaratik cok Allah seytana uydurmasin.Boyle seyleri akla getirmek bile korkunc geliyor bana.Helede babasi tarafindan.

:KK57::KK57::KK57::KK57:
O anda katil olur insan aman allahım ne demek bu!!!!!Adam açık açık söylüyormuş zaten iğrenç sapık !!!
Neyini soruyormuş ki, boşanması fersah fersah kaçması gerektiğini kendi akıl edemiyor mu? boşanmakla kalmayıp bir de rezil edilmesi gereken bir erkek. Hatta boşanma sebebi olarak da belirtip bebeğime böyle şeyler söylüyor bu konuda diye çocuğunu hiç göstermemesi gerekir..

Babanın nefsi uyanmasın nasıl çirkin,çiğ tabir.bilmem kaç tane şerefsiz kızına taciz/tecavüzde bulundu diye yıllardır sevdiğim,aynı yastığa baş koyduğum herşeyden önemlisi bir evlat yaptığım kişiye bebeğimin babasına potansiyel sapık olarak damgalamak midemi bulandırır.kötü örnek emsal teşkil etmez.tabiki çocuklarımızı koruyup kollayacağız ama bunun yolu babalarını sapık diye damgalamak olmamalı.

Hayatımda bu kadar tiksinç bi konu okumamıştım.

Kocanın sapık olma ihtimalini düşünen bi kadın, nasıl o adamla aynı yatakta uyuyabilir?

Bizde çocuk olduk, yeri geldi kuzenlerimizle çıplak denize bile girdikte, bugün ne mahrem duygumuZda bi noksan var, ne onun bunun yanında soyunuyoruz.

Ne zihniyetler var ya..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X