Kız bebeği babası mı değişirmiş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir kere dinde bugün yaygın olarak bilinen anlamda tesettür diye bir kavram yoktur belli yerlerin örtülmesi söylenir ki kadın için de erkek içinde aynıdır.

ikinci konu oğlunu taciz eden, tecavüze yeltenen anneler de çokca vardır sizin bilmemeniz bu gerçeği değiştirmez. kızlara kendini sakınmayı (o neyse artık) öğretirken erkekleri saldırgan aslan gibi yetiştirirseniz bir işe yaramaz. bakın bu tacizler tecavüzler hep bizim gibi geri kalmış ülkelerde çok fazla.
neden acaba?

yani sizin iman da edep de yanlış anlaşılmış gibi görünüyor. tekrar araştırmanızı öneririm.
Örtünmek istemiyorsanız örtünmezsiniz misalen bende nefsimi yenip örtünemedim ama varolann bir olaya siz yapmıyorsunuz diye yok diyemezsiniz misal ben kabak yemem eve sokmam peki kabak yok mu? Var tabii
Erkek ve kadın tesettürü aynı olsaydı "mümin kadınlara söyle baş örtülerini yakalarının üzerine çıkarsınlar" şeklinde ayet iner miydi
Oğlunu taciz veya tecavüze yeltenen tek bir anne duymadım görmedim kendimi bildim bileli gazete tv internet olarak günde en az 1 saat haber okurum belki vardır istisnadır bilmiyorum ama diğer türlüsünü nerdeyse 3 güne bir okuyoruz :(
Kızlara kendini sakınmayı öğretiyorum evet yabancı erkeklerle konuşmamalarını fiziksel temasda bulunmamalarını edep ahlak kaidesinde yaşamalarını öğretiyorum oğlum yok eğer olsaydı emin olun onu da rabbimin izniyle inşallah edepli yetiştirmeye çalışırdım
Îmanı da edebi de doğru anlamışım şükürler olsun ki anladığım minvalde yaşıyoruz ve bundan mütevellit de başımıza bir hadise gelmiş değil!

Benimde kızım var ve babası altını değişiyor
Kim ne der bilmem ama ben emziriyorum erkeklerde o özellik yok madem altını değişmeyi de babalar yapsın diyorum

Tecavuzcu babalarin kaci cocugunun altini degistirirken nefsi uyanip yeltenmistir acaba? Adam sapiksa her turlu sapiktir, ayni cati altinda yasiyorsunuz nasil sakinacaksiniz? Tren garinda orda burda kizina tecavuz eden baba okuduk, yapmayin allah askina, ne alaka yikarken taciz etmek.
Annemin bel fitigi vardi kardesimi de beni de hep babam yikadi, simdi de bende var kizimi esim yikiyor, ailecek sapikmisiz demek ki...
Konu iyice igrenclesti...

Belki topa tutulacağım ama fikrimi yazacağım
Bence de babası kız bebeğin altını açmamalı
Günah değilse de edep diye bir şey var
3 kızımında doğumundan itibaren görülmemesi gereken hiçbir yerini babaları görmemiştir çok dikkat ederim
Artık büyüdüler ve kendileri de dikkat ediyorlar alıştırmak çok önemli
Tekrar söylüyorum günah değil ya da sapıklık yaftası vurma olayı değil edep diye bir şey var biz böyle gördük
Ayrıca ben her konuda yardım aldım eşimden ama alt açma dediğiniz taş çatlasa 5 dk onuda ben yaparım ne olacak yani
Kısacası bence olmamalı
Ama herkesin fikri ve yaşantısı kendine tabii saygı duyarım

Şu yazdiklarinizi esiniz okusa utanmiyacakmisiniz aman yarabbi sok oldum resmen Allah hidayet versin kusura bakmayin ama ben her fikre saygi duyabilen bir yapida degilim kendi cocuklarinizi hicbir neden olmamasina ragmen öz babasindan boyle sakinmak ve boyle bir konuda nasil boyle birseyi akil ediyorsunuz akliniza nasil geliyor nasil bir bilincalti aman aman buyuk konusmak istemiyorum suan sizin adiniza ben utandim dogumdan itibaren bebegimin orasinu gormesin diye kocamdan saklamak cidden şok oldum

O zaman bu noktada oğluna tecavüze yeltenen anne olmadığını ama Allah korusun kızına tecavüzü gerçekleştiren sayısız baba olduğunu hatırlatırım
Bahsedilen edep imandan kaynaklı söylemdir bazı şeylere neden böyle diyemeyiz Allah öyle emretmiş deriz
Neden erkekler de tesettüre girmiyor neden kafasını örtmüyor diyebiliyor muyuz? Hayır diyemiyoruz işte kızlarımıza verilebilecek en erken yaşda edebi ve kendilerini sakınmayı verebilmeliyiz
Bu arada aşırı dinci ve türbanlı değilim araştırıp öğrenmeye çalışan kendi halinde bir müslümanım

Oğluyla ilişki yaşayan çook anne var sen bilmiyor olabilirsin...:KK59:
Oğluna kocası gibi muamele eden, ona aşık olan, nefsini uyandıran anneler mevcut. Erkek doğası gereği bu ilişki taciz boyutunda değil karşılıklı rıza boyutunda gibi oluyor. Bir kadın bir erkeğe fizyolojik olarak tecavüz edemez, etmiyor da zaten. Tecavüz eril bir fiildir. Ama psikolojik tecavüzle kendisine ilgi duymasını normal gibi kabullendirebiliyor. Bu sebeple ortaya çıkmıyor duyulmuyor ve suç olarak da kabul edilmiyor. Taciz ve tecavüz kavramlarını, kadın erkek doğasını, taciz ve tecavüzün kadın cinselliği üzerinden tanımlandığı derinlemesine düşünüldüğünde olayın mahiyeti çok daha iyi anlaşılır.
Çocukluğundan itibaren annesi tarafından cinselliğe kışkırtılmış, bunu yaşamış ama niye yaşadığını bilmeyen pişman olan, annesine ilgi duyuyor olduğu için kendinden iğrenen psikolojisi bozulan erkekler var.Böyle diye o zaman anneler de erkek bebeklerine yakın olmasın denilebilir mi?
Ben konunun mağdur tarafından bir birey olarak konuşuyorum ve tacizin ne olduğunu psikolojik yıkımlarını yaşamış biriyim, hatta böyle de bir konum var.
Ama bu kadar küçük bebeğin babasından aşırı sakınılması bence bile gereksiz ve baba kız ilişkisine zarar verecek türden. Zaten o kadar sapık olduğunu düşünebildiğin erkekle hiç evlenmemelisin.

Hayatımda bu kadar tiksinç bi konu okumamıştım.

Kocanın sapık olma ihtimalini düşünen bi kadın, nasıl o adamla aynı yatakta uyuyabilir?

Bizde çocuk olduk, yeri geldi kuzenlerimizle çıplak denize bile girdikte, bugün ne mahrem duygumuZda bi noksan var, ne onun bunun yanında soyunuyoruz.

Ne zihniyetler var ya..

Bu kadın ben mi oluyorum yoksa. Eğer böyle düşünerek yazdıysanız çok şaşırır ve üzülürüm. Ben en başından bunu söyleyenlere tepki gösterdim. Kendimde asla kabul etmiyorum bunu belirttim. Sadece günah boyutunu bilmediğim için acaba günah da ben mi bilmiyorum dedim. Belki mahrem bölge olduğu için günah olabilir mi diye düşündüm. Ama değilmiş bunu gördüm. Hiç bir zaman babası acaba böyle düşünür mü diye düşünmedim. Düşüncesi bile korkunç. Her zaman eşim kızını yıkadı da değiştirdi de. Yapmaya da devam edecek. Böyle bir durumun zerre şüphesi dahi bana bu konuyu açtırmaz doğru mahkemeye götürür. Çok sık duyduğum için bunaldım ve bu konuyu açtım. Konunun sonunda da bıktım bu Milattan önce kalma saçma sapan düşüncelerden dedim

Şu yazdiklarinizi esiniz okusa utanmiyacakmisiniz aman yarabbi sok oldum resmen Allah hidayet versin kusura bakmayin ama ben her fikre saygi duyabilen bir yapida degilim kendi cocuklarinizi hicbir neden olmamasina ragmen öz babasindan boyle sakinmak ve boyle bir konuda nasil boyle birseyi akil ediyorsunuz akliniza nasil geliyor nasil bir bilincalti aman aman buyuk konusmak istemiyorum suan sizin adiniza ben utandim dogumdan itibaren bebegimin orasinu gormesin diye kocamdan saklamak cidden şok oldum
Hanımefendi şok olacak ne var anlamadım bende sizin yazdıklarınıza şok oldum sanki cinayet işlemişim

O zaman bu noktada oğluna tecavüze yeltenen anne olmadığını ama Allah korusun kızına tecavüzü gerçekleştiren sayısız baba olduğunu hatırlatırım
Bahsedilen edep imandan kaynaklı söylemdir bazı şeylere neden böyle diyemeyiz Allah öyle emretmiş deriz
Neden erkekler de tesettüre girmiyor neden kafasını örtmüyor diyebiliyor muyuz? Hayır diyemiyoruz işte kızlarımıza verilebilecek en erken yaşda edebi ve kendilerini sakınmayı verebilmeliyiz
Bu arada aşırı dinci ve türbanlı değilim araştırıp öğrenmeye çalışan kendi halinde bir müslümanım

Anneler de ogluna tecavuz ediyor!
O zaman birakalim cocuklarimiz kendi kendine buyusun, nefsimiz uyanir sonra...

http://m.haber3.com/oz-annesi-ogluna-tecavuz-etti-3119426h.htm

Çok saçmalanmış
3 kızı varmışta doğumdna itibaren babasındna bile gizlemişmiş alt açarken
E oğlun olsa ne olacaktı ? Akşam babası gelene kadar çocuğun pislik içinde pişik mi olacaktı
Malum sen açamazsın
Saçma sapan konuşmayın insnaları dinden soğutmayın
Eee annelerde oğullarına sapıklık yapardı öyle olsa ?

Minnacık bebeğe anne de bakar baba da
Banyo da eder altını da alır

Belli bi yaştan sonra anne de baba da dikkat eder tabi ki
Çocuğunda bu bilince varması için özel bölgelerini tanıtır vs.
Sinirlerim zıpladı
Saçmalığın dibine vurduk yine
Babalar potansiyel sapıksa çocuk doğurmayın bence, tek altını değişirken kaçırmayla çözüm bulunmaz zira sapıklığa

başını okudum sonunu okuyamadım. ne iğrenç bakış açıları var bazılarının zihnimi bulandırmasını, ahlaki değerlerimi kirletmesini kötü düşüncelerinin beynimi işgal etmesini istemiyorum. Sadece yazar halimle konunun kapanmasını isteyebilir miyim acaba? Daha yolumuz var çook hem de. internet bilgi çağı modernleşme vs falan fiso.

Gecen biyerlerde okumustum kucukken erkek cocuklar icin eger bakan kadinlar farkli olursa iste bi bakici bi annesi bi babaannesi anneannesi baktiysa ilerde onlar daha cok aldatmaya meyilli oluyorlar mis

Benimki iki eşli olacak o zaman

Annesi ve bakıcısı

Dört e kadar yolu var nasıl olsaaa

Bizdede ailenizin söylediği gibidir.Olsun yinede hoş değil diye düşünülür ve kız çocuğun altını baba almaz,olsun onlar abi kardeş diyip aynı odada yatırılmaz.Olsun onlar çocuk diyip erkekle kız aynı yatakta yatırılmaz. Hepsiine özen gösterilir.Bana görede doğru olan bu o yüzden. Siz ve ya başkaları aksini iddaa ediyorsa onada saygım sonsuz.

Bu kadın ben mi oluyorum yoksa. Eğer böyle düşünerek yazdıysanız çok şaşırır ve üzülürüm. Ben en başından bunu söyleyenlere tepki gösterdim. Kendimde asla kabul etmiyorum bunu belirttim. Sadece günah boyutunu bilmediğim için acaba günah da ben mi bilmiyorum dedim. Belki mahrem bölge olduğu için günah olabilir mi diye düşündüm. Ama değilmiş bunu gördüm. Hiç bir zaman babası acaba böyle düşünür mü diye düşünmedim. Düşüncesi bile korkunç. Her zaman eşim kızını yıkadı da değiştirdi de. Yapmaya da devam edecek. Böyle bir durumun zerre şüphesi dahi bana bu konuyu açtırmaz doğru mahkemeye götürür. Çok sık duyduğum için bunaldım ve bu konuyu açtım. Konunun sonunda da bıktım bu Milattan önce kalma saçma sapan düşüncelerden dedim

Dini açıdan bakıldığında zaten o yaşta bir bebeği çıplak halde değil babasının yabancı erkeğin bile görmesi günah değil. Bir erkeğin karısının çocuğu yani üvey kızı da kendi öz kızı hükmündedir, yani bakması yasak değil. Hatta ilerde karısından boşandı diyelim o üvey kız yine onun öz kızı gibidir ömür boyu baba kız hükmündedirler.
Sapık olan adama herşey yasak olmalı tabii o ayrı.

İnsan eşinin yapısını da az çok bilir çözer diye düşünüyorum. Kızımı 6 yaşına kadar babası yıkadı çok şükür ne eşim kızına karşı bir sapıklık sezdi ne de kızım edep duygusunu öğrenmekten mahrum kaldı. Bir babanın böyle bir şeyi anlaması o baba için ne kadar onur kırıcı olur?

bu işin hastalığı var bir de. benim bildiğim kendi banya yapamayan 20 yaşındaki kızının bakımıyla ilgilenen babalar var.
Örtünmek istemiyorsanız örtünmezsiniz misalen bende nefsimi yenip örtünemedim ama varolann bir olaya siz yapmıyorsunuz diye yok diyemezsiniz misal ben kabak yemem eve sokmam peki kabak yok mu? Var tabii
Erkek ve kadın tesettürü aynı olsaydı "mümin kadınlara söyle baş örtülerini yakalarının üzerine çıkarsınlar" şeklinde ayet iner miydi
Oğlunu taciz veya tecavüze yeltenen tek bir anne duymadım görmedim kendimi bildim bileli gazete tv internet olarak günde en az 1 saat haber okurum belki vardır istisnadır bilmiyorum ama diğer türlüsünü nerdeyse 3 güne bir okuyoruz :KK43:

Bilmem farkında mısınız ancak erkek tesettürü de vardır. erkeklere de edep yerlerinin ortaya çıkartmadan giyim söylenir. bu da bahsettiğim konuyla bir. Ayrıca mümin kadınlara söyle başörtülerini yakalarının üzerine çıkarsınlar kısmından bugünkü tesettür anlamı çıkmıyor. eğer zaten takıyorsan bunu yap denir ki o dönem sıcaktan korunmak için erkekler de kadınlar da örtü benzeri kıyafetler giymekteler. çöl ortamı malum.
malum ayette ziynet yerlerinin örtülmesi söylenmektedir.
zira arapçasındaki ''hımar'' sözcüğüne dikkati çekmek isterim ayrıca.
yani siz gerçekten yanlış anlamışsınız. bunun nefisle de bir ilgisi yok.
ben kuranı iyi anlayan ve okuyan bir insanım ve bundan eminim.
bir çok yanlış anlaşılan konu gibi bu da çarpıtılmakta ve siyasete malzeme edilmektedir.

oğlunu taciz eden anne aramak isterseniz de haberlerden fazlasına ihtiyacınız var.

Millet de nasil baba ya da nasil koca varsa artik el kadar bebegi bile konu yapmislar ayiptir yahu.Kucukken babam tuvalete de goturdu yikadi da.Babam o benim dunyaya gelmeme sebep olan insan.O zaman ilerde babaniz elden ayaktan dusunce onu yikamayin siz ayni hesap.Allah korusun ben bu yasta basima hastalik gelse tuvalet banyo ihtiyacimi babam karsilamak zorunda kalsa babama gunah mi simdi.Beni aciz biraksa daha iyi demekki.Ay sinirlerim tepeme cikti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X