- Konu Sahibi evinincicegi
Örtünmek istemiyorsanız örtünmezsiniz misalen bende nefsimi yenip örtünemedim ama varolann bir olaya siz yapmıyorsunuz diye yok diyemezsiniz misal ben kabak yemem eve sokmam peki kabak yok mu? Var tabiibir kere dinde bugün yaygın olarak bilinen anlamda tesettür diye bir kavram yoktur belli yerlerin örtülmesi söylenir ki kadın için de erkek içinde aynıdır.
ikinci konu oğlunu taciz eden, tecavüze yeltenen anneler de çokca vardır sizin bilmemeniz bu gerçeği değiştirmez. kızlara kendini sakınmayı (o neyse artık) öğretirken erkekleri saldırgan aslan gibi yetiştirirseniz bir işe yaramaz. bakın bu tacizler tecavüzler hep bizim gibi geri kalmış ülkelerde çok fazla.
neden acaba?
yani sizin iman da edep de yanlış anlaşılmış gibi görünüyor. tekrar araştırmanızı öneririm.
Erkek ve kadın tesettürü aynı olsaydı "mümin kadınlara söyle baş örtülerini yakalarının üzerine çıkarsınlar" şeklinde ayet iner miydi
Oğlunu taciz veya tecavüze yeltenen tek bir anne duymadım görmedim kendimi bildim bileli gazete tv internet olarak günde en az 1 saat haber okurum belki vardır istisnadır bilmiyorum ama diğer türlüsünü nerdeyse 3 güne bir okuyoruz

Kızlara kendini sakınmayı öğretiyorum evet yabancı erkeklerle konuşmamalarını fiziksel temasda bulunmamalarını edep ahlak kaidesinde yaşamalarını öğretiyorum oğlum yok eğer olsaydı emin olun onu da rabbimin izniyle inşallah edepli yetiştirmeye çalışırdım
Îmanı da edebi de doğru anlamışım şükürler olsun ki anladığım minvalde yaşıyoruz ve bundan mütevellit de başımıza bir hadise gelmiş değil!