Kız bebeği babası mı değişirmiş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
14 aylık bir bebekten bahsediyoruz değil mi ? Ben yanlış okumuyorum .

Çocuklarımıza cinsel bölgelerini (pedagoglar çocuğa anlatırken özel bölge olarak isimlendirin der) ve bu bölgelere yabancılar tarafından dokulmaması gerektiğini , bu bölgelerin birileri tarafından öpülüp okşanmasının yanlış olduğunu öğretmeliyiz evet , kendilerini olası cinsel bir istismar karşısında savunabilmeleri ve yapılanın yanlış olduğunu fark edebilmeleri adına .

Bunun dışında edep denilmiş . Kimse edepsiz bir evlat yetiştirmek istemez . Evlada verilen edepte baba ile banyo yapmasından (söz konusu bir bebek hatırlatıyorum ) , babanıın alt değiştirmesinden sakınarak verilmez .

Yahu nice örnekler var , hala devam eden ... Aç amcalar görsünler , şehir efsanesi değil gerçekti bu ülkede yaşanan . 2 yaşında erkek çocuğun daha kıçındaki boku söyleyemezken küfür öğrenmesini alkışlayıp çoşkuyla kutlayanlarda uzayda değil bu ülkeden örnekler . Edepse erkeğe de edep .

Kız çocuk 4 yaşında banyodan kaçıp odasına koşunca edepsiz , erkek koşunca vayy eşek sıpası diye poposu sevilesi .... öyle mi ?

Çocuğunuz henüz 14 aylık . Gereken edep , adap kurallarını vakti geldiğinde öğretirsiniz , zaten kimse 14 yaşındaki kızı ile banyo yapmaz ya da bir baba o yaştaki kızının orkidini değiştirmez .

Özel ve iğreti örneklemelerim için affola .

Ama sapla samanın böyle karıştırılması canımı sıkıyor ziyadesiyle ....
Agziniza saglik.Kelimesi kelimesine haklisiniz.

Yani konuyu, arada çıkan o "üstün zeka" yorumları okudukça mavi ekran verdim.

Ciddi misiniz ya? Edep medep şu bu?
Hadi diyelim ki çocuğa edeb aşılanmak için baba görmesin. E o zaman erkek çocuğuyla da anne hiç ilgilenmesin. Mazallah. Babası kızı göremeyecekse, annesi de oğlanı görmesin. Haaaaa pardon, kadın hizmetçi ya, hem kız çocukları baskılansın, hemde her işe kadın koşsun istiyor bu cahil tabaka.

Karşı cinsinden doktora gitmeyen insanların olduğu bir milletten bahsediyoruz. Yav doktoruna bile potansiyel sapık muammelesi yapan bir millet. Kadına erkek polis dokunmasın, kadın çarşaflara bürünsün, aman mazallah. Erkek kuaför saçıma dokunmasıncılar. Çok cins var ama. Bu kadarı da olmaz. Babası yahu babası.

Freud'ün bebekte gelişim kuramlarını okumanızı tavsiye ederim. Çocuklar, karşı cins ebeveyinine daha bağlanır bazı dönemler. İki taraf için de geçerli. Erkek çocuk babayı kıskanır, anneye daha yakınlaşır. Kız çocuk anneyi kıskanır, babaya yakınlaşır. Bu çocuk gelişiminde, ilerde cinsel-sosyal hayatı için önemli bir adım. Babasından uzak tutarak, ilerde sorunlu bir kız mı yetişmesini istiyorsunuz?

Ayrıca. O çok bilen cahiller itiraf etsin. Babası tahrik olursa diye korkuyorlar. Siz kafayı bozmuşsunuz cidden ya. Diyecek birşey bulamıyorum. Yoksa çocuğun bilmem edeb medebi hikaye. Eee erkek çocuğunu da edepli yetiştirin o zaman. Edep karşı cins ebeveyinden uzak durmaksa, erkekleri niye tutmuyorsunuz?

Örümcek ağları kaplamış bazılarının beyninin ta içini.

Hadi diyelim ki çocuğa edeb aşılanmak için baba görmesin. E o zaman erkek çocuğuyla da anne hiç ilgilenmesin. Mazallah. Babası kızı göremeyecekse, annesi de oğlanı görmesin. Haaaaa pardon, kadın hizmetçi ya, hem kız çocukları baskılansın, hemde her işe kadın koşsun istiyor bu cahil tabaka.

Karşı cinsinden doktora gitmeyen insanların olduğu bir milletten bahsediyoruz. Yav doktoruna bile potansiyel sapık muammelesi yapan bir millet. Kadına erkek polis dokunmasın, kadın çarşaflara bürünsün, aman mazallah. Erkek kuaför saçıma dokunmasıncılar. Çok cins var ama. Bu kadarı da olmaz. Babası yahu babası.

Freud'ün bebekte gelişim kuramlarını okumanızı tavsiye ederim. Çocuklar, karşı cins ebeveyinine daha bağlanır bazı dönemler. İki taraf için de geçerli. Erkek çocuk babayı kıskanır, anneye daha yakınlaşır. Kız çocuk anneyi kıskanır, babaya yakınlaşır. Bu çocuk gelişiminde, ilerde cinsel-sosyal hayatı için önemli bir adım. Babasından uzak tutarak, ilerde sorunlu bir kız mı yetişmesini istiyorsunuz?

Ayrıca. O çok bilen cahiller itiraf etsin. Babası tahrik olursa diye korkuyorlar. Siz kafayı bozmuşsunuz cidden ya. Diyecek birşey bulamıyorum. Yoksa çocuğun bilmem edeb medebi hikaye. Eee erkek çocuğunu da edepli yetiştirin o zaman. Edep karşı cins ebeveyinden uzak durmaksa, erkekleri niye tutmuyorsunuz?

Benim zaten bir kaygım yok. Acaba bilmediğim bir nedenle günah olur mu diye düşündüm. Hiç böyle neden de düşünmedim. Anlaşılan anlamda sormam zaten iğrenç çünkü. Burdaki bazı yorumlar nedeniyle pişman oldum sorduğuma zaten. En iyisi hiç fikir danışmadan bildiğimi yapmam gerekmiş bunu gördüm. Babası kızını değişmez diyenlere de zaten şok oluyorum

Ben gördüklerimden sonra karşıyım arkadaş.

Benim görümcemi kp yıkamış 13 yaşına kadar altınıda o değiştirmiş.

Sonuç ne ? Edepsizin dik alası olmuş. Şimdi 25 yaşında babası hala memelerini sıkar. Ohh nerede memişler diyo kızını görünce herkesin içinde.

Geçen kocası abisi babası dayısı eniştesi ve bunların eşlerinin yanında Bülent ersoyun bile memesi var benim memelerim küçük dedi .

Ailede gelenek haline getirmişler sütyenleri dayılar enişteler alıyo memişe enyakışanından.

Dede felçli ananesinin dedesine yardımcı olması gerektiğini söylüyo birlikte olmaları için daha nediyim.

konudan da rahatsızım yorumlardan da. yani benim aklımın ucundan geçmez böyle bir konu açmak böyle yorumlar.
Tabiki sizi anlıyorum sizin de aklınızı bulandırdıkları için açtınız ama. bilemiyorum üzerine düşünmek bile istemiyorum keşke hiç okumasaydım

Hanımefendi ben zaten burada düşünüldüğü gibi bir soru sormadım. Baba kızını değişirse bir şey olur mu diye bir soru sorulabilir mi zaten. İğrenç. Günah olabilir mi bilmediğim bir açıdan diye sordum ve yeterince pişman oldum

Benim zaten bir kaygım yok. Acaba bilmediğim bir nedenle günah olur mu diye düşündüm. Hiç böyle neden de düşünmedim. Anlaşılan anlamda sormam zaten iğrenç çünkü. Burdaki bazı yorumlar nedeniyle pişman oldum sorduğuma zaten. En iyisi hiç fikir danışmadan bildiğimi yapmam gerekmiş bunu gördüm. Babası kızını değişmez diyenlere de zaten şok oluyorum

Lütfen böyle sapkın insanların dedikleri moralini bozmasın. Günah tabi ki değil. Belli ki seni öyle etkilenişler öyle üstüne gelmişler ki, sorma ihtiyacı hissetmişsin. Burdaki saçma sapan yorumları da takmamanı öneriyorum. Zira cins insan her yerde. Yani çevrendekileri kötülemek için söylemiyorum, onlar da öyle görmüş öyle gitmiş ne yazık ki. Ama çok kötü, çok sapıkça bir düşünce. Yanlışları düzeltmek, yeni nesilleri daha iyileştirmek ailenin elinde.

Bu kadın ben mi oluyorum yoksa. Eğer böyle düşünerek yazdıysanız çok şaşırır ve üzülürüm. Ben en başından bunu söyleyenlere tepki gösterdim. Kendimde asla kabul etmiyorum bunu belirttim. Sadece günah boyutunu bilmediğim için acaba günah da ben mi bilmiyorum dedim. Belki mahrem bölge olduğu için günah olabilir mi diye düşündüm. Ama değilmiş bunu gördüm. Hiç bir zaman babası acaba böyle düşünür mü diye düşünmedim. Düşüncesi bile korkunç. Her zaman eşim kızını yıkadı da değiştirdi de. Yapmaya da devam edecek. Böyle bir durumun zerre şüphesi dahi bana bu konuyu açtırmaz doğru mahkemeye götürür. Çok sık duyduğum için bunaldım ve bu konuyu açtım. Konunun sonunda da bıktım bu Milattan önce kalma saçma sapan düşüncelerden dedim

Yo hayır konu Sahibi, siz değil.

Genel olarak kız çocuğu babasından bile sakının, mahrem duygusu gelişsin diyenlere.

Sonuç ne ? Edepsizin dik alası olmuş. Şimdi 25 yaşında babası hala memelerini sıkar. Ohh nerede memişler diyo kızını görünce herkesin içinde.

Geçen kocası abisi babası dayısı eniştesi ve bunların eşlerinin yanında Bülent ersoyun bile memesi var benim memelerim küçük dedi .

Ailede gelenek haline getirmişler sütyenleri dayılar enişteler alıyo memişe enyakışanından.

Dede felçli ananesinin dedesine yardımcı olması gerektiğini söylüyo birlikte olmaları için daha nediyim.
Ay cok kotu Allahim sen koru simdi gorumcene sorsalar degistirmek gunah mi diye hic olurmu öyle sey der yani bazi seyler normallesmeli baba kiz arasinda bile arkadas olmamak lazim diye herkes söylüyor

kizimin altini esim hic degistirmedi ama tamamen hijyen nedeniyle ben izin vermedim iyi temizleyemez diye kaygidan
sapkin dusuncelere cok sasisriyorum banyosuna da alt degistirmesine de elbette yardimci olacak baba
insanlarin dedigine cok kafa yormayin bence

Aynen bpyle düşünüyorum bizim millet cinsellikle kafayi kirmis bahsettikleri kiz 14 aylik nebek 14 yasinda ergen degil yada 6 uasinda kiz degil hayret verici

Ay cok kotu Allahim sen koru simdi gorumcene sorsalar degistirmek gunah mi diye hic olurmu öyle sey der yani bazi seyler normallesmeli baba kiz arasinda bile arkadas olmamak lazim diye herkes söylüyor

İyi de, kız çocuklarını 13 yaşına kadar babalarının yıkamasının normal olduğunu savunmuyor ki buradaki hiçkimse. Konu 14 aylık bebek ve babası arasında cereyan ediyor hatırlatırım.

Siz de düşündüklerinizi destekleyecek marjinal bir örnek buldunuz diye mal bulmuş mağribi gibi atlamışsınız.

Babası 14 aylık kızının altını değiştirmesin demek ne kadar yanlışsa, 13 yaşına kadar kızını yıkamak da o kadar yanlıştır. Bunu tartışmaya gerek bile yok ki...

İyi de, kız çocuklarını 13 yaşına kadar babalarının yıkamasının normal olduğunu savunmuyor ki buradaki hiçkimse. Konu 14 aylık bebek ve babası arasında cereyan ediyor hatırlatırım.

Siz de düşündüklerini destekleyecek marjinal bir örnek buldunuz diye mal bulmuş mağribi gibi atlamışsınız.

Babası 14 aylık kızının altını değiştirmesin demek ne kadar yanlışsa, 13 yaşına kadar kızını yıkamak da o kadar yanlıştır. Bunu tartışmaya gerek bile yok ki...
Ben degistirmez diye birsey demedim ama sonucta hersey küçüklükten geliyor demi

Cok uç ornekler...
Halbuki her gun bdv de okuyoruz evlenmis kocaman oglunu yikayan mi ararsin, koyuna girip uyuyan mi...
Eee o zaman bunlar da cocukluktan geliyor diyelim annelerden sakinalim erkek cocuklarini...
Evet cok asiri davranışları olmayacak bir annenin.ogluna karşıda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X