Yani konuyu, arada çıkan o "üstün zeka" yorumları okudukça mavi ekran verdim.
Ciddi misiniz ya? Edep medep şu bu?
Hadi diyelim ki çocuğa edeb aşılanmak için baba görmesin. E o zaman erkek çocuğuyla da anne hiç ilgilenmesin. Mazallah. Babası kızı göremeyecekse, annesi de oğlanı görmesin. Haaaaa pardon, kadın hizmetçi ya, hem kız çocukları baskılansın, hemde her işe kadın koşsun istiyor bu cahil tabaka.
Karşı cinsinden doktora gitmeyen insanların olduğu bir milletten bahsediyoruz. Yav doktoruna bile potansiyel sapık muammelesi yapan bir millet. Kadına erkek polis dokunmasın, kadın çarşaflara bürünsün, aman mazallah. Erkek kuaför saçıma dokunmasıncılar. Çok cins var ama. Bu kadarı da olmaz. Babası yahu babası.
Freud'ün bebekte gelişim kuramlarını okumanızı tavsiye ederim. Çocuklar, karşı cins ebeveyinine daha bağlanır bazı dönemler. İki taraf için de geçerli. Erkek çocuk babayı kıskanır, anneye daha yakınlaşır. Kız çocuk anneyi kıskanır, babaya yakınlaşır. Bu çocuk gelişiminde, ilerde cinsel-sosyal hayatı için önemli bir adım. Babasından uzak tutarak, ilerde sorunlu bir kız mı yetişmesini istiyorsunuz?
Ayrıca. O çok bilen cahiller itiraf etsin. Babası tahrik olursa diye korkuyorlar. Siz kafayı bozmuşsunuz cidden ya. Diyecek birşey bulamıyorum. Yoksa çocuğun bilmem edeb medebi hikaye. Eee erkek çocuğunu da edepli yetiştirin o zaman. Edep karşı cins ebeveyinden uzak durmaksa, erkekleri niye tutmuyorsunuz?
Örümcek ağları kaplamış bazılarının beyninin ta içini.