Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence de tek isim olmalı, farklı olsun diye anlamı olmayan bir şey konulmamalı, Zeynep çok ama konulabilir gibi:) anlamı da çok güzel babası da çok sevecektir..
benim daha küçük sen de bana önerirsin olur mu:)
Ben çok kararsızım gerçekten ne olcak bilmiyorum. Babası hep zeynep koymak istermiş kızı olursa ama ne yazık ki ailede çok zeynep var oyüzden mecbur vazgeçirdim o isimden :) Şuan Hazel Mina da kaldık ikiside bilindik ama bize tatlı geldi bilmiyorum yaa :)
Bende farklılık düşüncesinden vazgeçtim içime ne sinerse onu koyacağım şuan Hazel diyoruz çok tatlı geliyor kulağa ve anlamıda güzel sanırım bu olcak :) Maşallah cerenimo sağlıkla gelsiiinn :)
Masal ve Maya ismini bende istiyordum ama herkes bir kulp buldu malesef bende vazgeçmek zorunda kaldım. Şuan da hazel diyoruz babasıyla anlamıda güzel farklı değil ama çok tatlı geliyor kulağa :) Bu arada Allah bağışlasın Masalcığımızıı :)
Selam kızlar 15 haftalık hamileyim kızım olacağı söylendi isim arıyorum ama bulamıyorum. Hem kulağa hoş gelen hemde fazla duyulmamış modern bi isim olsun istiyorum bildiklerinizi aklınızdakileri yazar mısınız bana :) Öpüyorum tüm hamişleriii :)
Çok geç oldu şimdi gördüm ama ben de kızım olursa Semina koyacağım heralde. Hz. Ademin 2.kızının ismi ve ilk hurma ağacını diken kız. Çok değişik ve farklı geliyor bana oyuzden koyabilirim