kız bebek isim önerisi

Olabilir. O şey demişti Su, Yağmur ve Nehir isimleri böyle demişti. Sanırım analiz ettirmişti bana koymamam için uyarmıştı
Ben babamiza bir ton isim onerisi yapiyorum cok secici. Yok hecelemesine bakar, yok soylenisine sözde kız adı bende ama istemedgi olsun istemedim o da onerilerimden sulu seyler beğeniyor yagmur, nehir gibi bir söylesem isimlere buldugu kulplari off

Konu sahibi, iki isim düşünüyor musunuz bilmem ama ben İnci Ela diye bir isim duydum çok hoşuma gitti. Belki düşünebilirsiniz.

ben okulöncesinde çalışıyorum yıllardır dikkatimi çeken bişey oldu hemen hemen her yıl bazı çocuklar varki adeta yardımcı öğretmen ve çok zeki aklı başında çocuklar onların isimnlerini yazayım size
MİRAY
DURU
ADA
ASLI
MELİN
NİSA
bu isimlerin de hep başında zeynep yada elif vardı neden bilmem bu isimlerde gelen çocuklar acayip zeki oluyorlar
hemen hemen heryıl çınar adında bir oğlumuz olur onlarında zeka iyi hoş bişey diyemem ama arkalarında 3 yetişkin birden dolaşırdık

Biz ilay zeren koymaya karar verdik ama bugün beni mihra isimli bir bayan aradı adım mihra diyince okadar kulağıma hoş geldi ki isim çok alakasız bir aramaydı yani sırf kafamı karıştırmak için aramıştı sanki of doğurmak üzereyim tam karar verdim diyorum mihra nerden çıktı ya

Sirf kafami karistirmak icin aramisti kismina güldüm gercekten insan öyle hissediyor

Mihran da var.
Bence Ilay Mihra'dan daha guzel..

Duru bir kızım olursa duru koyacagım
Asya bu ismi de çok severim

Nehir ❤
Göksu, Yaşam, Meriç, Dicle, Açelya, Çiğdem, Bahar, Kardelen, İpek, Esin, Hale. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Ben de Azra Miray düşünüyorum :)) Azra lar nasıl acaba hocam :)

Oğlumun adı Mirza çok hareketli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…