- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi 1sadekahve
-
Ben babamiza bir ton isim onerisi yapiyorum cok secici. Yok hecelemesine bakar, yok soylenisine sözde kız adı bende ama istemedgi olsun istemedim o da onerilerimden sulu seyler beğeniyor yagmur, nehir gibiOlabilir. O şey demişti Su, Yağmur ve Nehir isimleri böyle demişti. Sanırım analiz ettirmişti bana koymamam için uyarmıştı
Arkadaşın çocuğun ismi Yağmur. aman sakın koyma yağmur gibi yağıyor çok fena baş edemiyorum diyordu
30 ve yaramaz miAyy benim komsunun kizida 30
yasinda yagmur isminde cok cok yaramaz annesi bas edemiyor dedigim dedik tiplerden
sulu İsimlerden uzak durmakta fayda var sanırım30 ve yaramaz mi3 mü?
Bu kacinci yaaa
30 ve yaramaz mi3 mü?
Bu kacinci yaaa
Nilüfer, humeyra, sümeyye, berra, zehra, ece, cemre, ayça, gökçeHanımlar kız bebek icin isim önerir misiniz?
Oyle Mina,Şila, Lila tarzi değil ama anlatabildim umarım
Sirf kafami karistirmak icin aramisti kismina güldümBiz ilay zeren koymaya karar verdik ama bugün beni mihra isimli bir bayan aradı adım mihra diyince okadar kulağıma hoş geldi ki isim çok alakasız bir aramaydı yani sırf kafamı karıştırmak için aramıştı sanki of doğurmak üzereyim tam karar verdim diyorum mihra nerden çıktı ya
Mihran da var.Biz ilay zeren koymaya karar verdik ama bugün beni mihra isimli bir bayan aradı adım mihra diyince okadar kulağıma hoş geldi ki isim çok alakasız bir aramaydı yani sırf kafamı karıştırmak için aramıştı sanki of doğurmak üzereyim tam karar verdim diyorum mihra nerden çıktı ya
Ben de Azra Miray düşünüyorum :)) Azra lar nasıl acaba hocam :)ben okulöncesinde çalışıyorum yıllardır dikkatimi çeken bişey oldu hemen hemen her yıl bazı çocuklar varki adeta yardımcı öğretmen ve çok zeki aklı başında çocuklar onların isimnlerini yazayım size
MİRAY
DURU
ADA
ASLI
MELİN
NİSA
bu isimlerin de hep başında zeynep yada elif vardı neden bilmem bu isimlerde gelen çocuklar acayip zeki oluyorlar
hemen hemen heryıl çınar adında bir oğlumuz olur onlarında zeka iyi hoş bişey diyemem ama arkalarında 3 yetişkin birden dolaşırdık
Bera erkek ismi :) yani çevremde hiç bera diye kız görmedim hepsi erkek 3 Bera var hepsi de aslan gibi :)Bera
Feray
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?