Kız bebek isimleri öneriler

Canım öncelikle Allah bağışlasın yavrunu... İsim ön plana çok çıkmamalı, çok geride de kalmamalı öyle arada isimde olanlar daha başarılı oluyorlar hayatta bana göre benim gözlemim bu...Tatlı bebeğinin güzel güzel büyümesi dileğimle...

Valla onerilere acigim. Ilayda nasil sizce.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla onerilere acigim. Ilayda nasil sizce.

İsim zevki anneye kalmış ben birşey diyemem sonuçta sizin bebeğiniz. Sadece yanlış anlaşılmaya neden olan isimler olmasın diyorum. İlayda iş hayatında çok profesyonel bir isim gibi durmaz, hiç duymadım kendi iş yaşamımda İlayda isimli bir bayan örneğin....İlayda hep ilkokul çocuğu ismi gibi geliyor benim kulağıma...

Serra (güçlü vurgusu var ama yumuşak), Sahra geldi şimdi aklıma..Bu arada isimler A ile biterse gelecekleri de açık ve net oluyormuş. Fazla K 'lı isimler koymayın ve ismin sonunda a harfi tınlasın diyorlar...

Benden bu kadar çıktı canım. Başka aklıma gelirse yazarım da sonuçta bu anneye kalmış, annenin zevkle çağıracağı bir isim olmalı . Ben sadece isimlerin çağrıştırdıklarından bahsediyorum ve böyle siteler var nette bakabilirsin....Kolay gelsin...

lladyybugg Ya cnm bende katiliyorum dediklerine, iki isim cocuga eziyet olabilir. Ben hem tek isim hem kisa isim olsun istiyorum. Doga guzel isim ama :)

kittykat Sadece A harfinle biten isimler degil hemen acik harfle biten isimler icin gecerli oldugunu biliyorum ben, mesela a, e, u, o....

Bende cok begeniyordum simdi soylenisi biraz zor gelmeye basladi. Gerci ugur ismi nasilsa doga da ole degil mi -ğ harfinden taktim.

Kizlar ben hala kararsizim. Yardimci olun bu isimler arasinda hangisi en guzel sizce?
1. Ada
2. Diba
3. Duru

Bu isimleri tasiyan tanidiginiz var mi, karakterleri nasil??

Sen benim kızımı çok seversin adı Ceyda:)

Olucak Allahın izniyle, hemde iki tane:) onlarada Türker Ata ve Ertürk Ata isimlerini koyucaz:)

Benim minnişimin adı Elvin İnşirah.Elvin gokkusagının her bir tayfına verılen ısım demek.İnşirah ise fazileti cok buyuk bir surenın adı.Kelime manası ferahlık veren,ferah,aydınlık demek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…