Doğuma Hazırlık kız bebek ısmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
antin kuntin isim koymamanız dılegıyle..

..
Milancım kızım olursa ismini buldum, çok sevdiğim bir isim koyucam, bakalım sen de beğenecekmisin, ama bak beğenmezsen söyle nolur zevkine güveniyorum, özellikle isim konusunda hassasım.. Düşündüğümüz isim khsjfwjhkjdnfkjw
(Ben de senin gibi düşünüyorum onaylamak için yazdım, yanlış anlaşılmasın) (E bi de takılma için :) )

Son düzenleme:
Allah huzurla annesiyle babasıyla büyümeyi nasib etsin bir gün Allah bana kız bebiş nasib ederse ben 2 isim koyucam Meryem melek :)

Antin kuntin kantin anlasilir mi bilemiycem ama hep derim kizim olursa adi Hera diye. Begenirsiniz belki. Evlilik tanricasi.

Ben de bir arkadasimdan duymustum. Adi Gülümden mis. Babasi annesine hep gülüm dermiş. Anneden geldigi icinde Gülümden olmus. Bole biseydi sanirim

Eşime bazen kız isim önerilerin söylüyorum da, onun orijinal önerileri de şöyle:
Pıtık, Bedük, Çentik, Reyiz, Tillunisa...
Tillunisa dan sonra koptum ben

Konu sahibi için
Hiç kızım olursa diye düşünmedim , aklımda kız ismi yok ama şöyle bir düşünürseeeeemmm
Samyeli

Her isim sorana aynı ismi yazıyorum
Umay...Türk mitolojisinde doğum ve bereketin sembolü. Hamilelerin, doğmuş
ve henüz doğmamış çocuklar ile hayvan yavrularının koruyucusudur. Orhun yazıtlarında da geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…