Doğuma Hazırlık kız bebek ısmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım sade ve net isim olsunda ne olursa olsun

değişik olacağız diye suyunu çıkardılar isim olayının

al bende sana kendi kızım olursada vercem bu ismi seni tanımıyorum söyleyebilirim

-elif
-amine
-naz
-

Son düzenleme:
kuranda geçen olabilir yada olmayabilir

mesela kezbanda deçiyor kuranda
aleynada

kezban ( ve bi ala Rabbüküma tüKEZZİBAN ) ALLAH ccnun hangi nimetini yalanlarsınız

yalancı demek yani

aleyna (üzerinde demek )

unutmayın koyulan isimden mesulsunuz anlamı olmalı

sırf farklılık olacak diye antin kuntin isimler verilmemeli

anaokulundada zor oluyo zaten bebelere seslenirken

inşallah hayırlı evladlar olur

unsuz düşmesi dedikleri bu olsa gerek..

ama zamane gençliğinin turkcesine uygun bir isim olmuş..(slm,mrb..)

ben olsam kçkkrbğkçkkrbğ kyrğnnrd koyardım..bi düşün bunuda

guzel dıleklerın ıcın saol amin cnm :)

CEYLİN bu ismi kızım olursa kesin koyarım anlamı cennet kapısı cennete açılan kapı
İsimler internetteki anlamlarında değil maalesef. Uyduma anlamlar verilmiş çoğu isme lütfen bakınız.
https://groups.google.com/forum/#!topic/komikvideo/7lH8ae7D0BY
Ceylin
"Çoğu yerde Ceylin’in anlamı ‘Cennet kapısı’ olarak belirtilmiştir. Fakat Ceylin Kuran-ı-Kerim’de geçmeyen ve ‘Cennet kapısı’ anlamına gelmeyen bir isimdir! Cennetin sekiz kapısı vardır: Salat, Cihad, Reyyan, Sadaka, Hac, Af, Eymen ve Zikir-İlim kapısı. Gördüğünüz gibi Ceylin bu kapılar arasında yer almıyor.
Ceylin Ingiliz bir isim olan Jaylin’in Türkçeleştirilmiş halidir. Jaylin ‘sakin’ manasına gelen bir isimdir. Ceylin veya Jaylin ismini koymak bir Müslüman için uygun değildir.
Ceyl Farsçada 'yengeç' demek. Ceylin'in baska bir anlami: yengeç yuvasi."

Tşk ederim bilgilendirdiğin için bilmiyordum gerçekten

değişik ve anlamı güzel kız ismi arayanlar için

Efsa, zümra

Asel , elis , serra, dila, derin, ılgın, izgi, mina, sera, devin, elvin, gözen, ilsu, lema,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…