- 7 Haziran 2012
- 810
- 767
- 358
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Haklısın canım çevrenin sesli düşünceleri insanın canını sıkıyor zaten yoksa evlat evlattır kızı erkeği yoktur sağlıklı olması herşeyden önemli.bu arada allah bağışlasın 3 ye hamilesin rabbim gönlüne göre versin belli oldumu bebişin cinsiyetizey_nep
Bunlarin hepsi hep kendini alistirmaktan. İki kizim var aynisini ben yasadim ikinciye kiz deyince. Suan 3. Ye hamileyim ne olursa olsun desem de erkek olsun demekten de alamiyorum kendimi. Kendini suclama herkesde ayni duygular oluyor ama dogunca hepsini unutuyorsun.merak etme. Keske bu erkek olsaydi demedim 2. Kizim dogunca ve asla.aklima bile gelmez. İnan cok.guzel bir duygu. Kiz olsa da iki kiz fikrine alisman uzun surmeyecek. Birazda toplum.baskisindan oluyor aslinda aaaa bu dami kiz diyecekler diye dusundukce sinir olursun. Sanki millete dert anlatman gerekiyor gibi, kimseye inandiramazsin sevinsen bile. Yani kimseyi takma ay ne der diye dusunme. Bebek dogunca basbasa kaliyorsun bi bakmissin konusanlarin hicbirini bulamazsin.
Daha belli degil bakalim.hayirlisi necikarsa bahtimiza artik. Allahtan esimin takintisi yok 5 kizimizda olsa hayır demeyiz..Haklısın canım çevrenin sesli düşünceleri insanın canını sıkıyor zaten yoksa evlat evlattır kızı erkeği yoktur sağlıklı olması herşeyden önemli.bu arada allah bağışlasın 3 ye hamilesin rabbim gönlüne göre versin belli oldumu bebişin cinsiyeti
Rabbim gönlünüze göre versin rabbim ikisinden de eksik etmesinDaha belli degil bakalim.hayirlisi necikarsa bahtimiza artik. Allahtan esimin takintisi yok 5 kizimizda olsa hayır demeyiz..
Cnm sonları okumadım da neymiş 3. Bebiş ,bşrde yaşını ve satını yazarsan çin takviminden bakarımİkinci oğlumda bizede dr kız dedi ki belirtişerde hep kız dediler. O da kız güzeli erkek oldu sarı saçlı mavi gözlü prensim. Hayırlısı Rabbimden. Erkek de olsa baş tacı edeceğiz o kesin.
Cin kız diyor da ben inanmam ona çünkü ikinci de cin rus kız derdi erkek oldu. Bunlar Fasa fiso. Rabbim ne taktir ettiyse o olacak gerisi hikaye cnm. 3 hafta sonra belli olacak cinsiyetimiz bekliyoruz bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun.Cnm sonları okumadım da neymiş 3. Bebiş ,bşrde yaşını ve satını yazarsan çin takviminden bakarım
cinsiyeti belli oldumu cnmMerhaba arkadaşlar,
Öncelikle lütfen hayırlısını iste sağlıklısını iste gibi akıl verme durumuna girmeyin. Çok şükür o kadarına benimde aklım eriyor.
Biri 7 ve biri 2 yaşında iki erkek evladım var şükürler olsun. Rabbim eksikliklerini göstermesin. Yaşım 33 ve bir bebek daha istiyorum ve kız bebeği çok arzuluyoruz eşim ben ve büyük oğlum. İnşallah Rabbim bizede nasip eder de ahir ömrümüzde o meyvenin de tadına bakarız.
Yalnız bu konu fazlasıyla kafamı kurcalamaya başladı. Çin takvimine göre nisan mayıs temmuz ve eylülde kız şansım yüksekmiş. Yumurtlama döneminden önce sık ilişki de kız şansını arttırırmış ki bilimsel olarak bu biraz mantıklı geldi. Yediklerine dikkat etmek rus takvimi sirkeli su ile vajinal duş vs. Bana matıksız geldi. Butun gun bunu düşünmekten yıldım ama aklımdan gitmiyor. Erkek de olsa başımın tacı elbette ama bu düşünce gitmiyor içimden. İnşallah Rabbim bana da hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin. Dualarınızda bana da yer verir misiniz? Allah razı olsun.
3 hafta nra kontrolumuz var o zmn belli olacak sanırım.cinsiyeti belli oldumu cnm
Cnm çin takviminde yaşını ve gebe kaldığın ilişki olduğu ayı iyi baktın mı ver oğlanlar için sat ve doğum tarihini söyle bakayım bende sonra 3. E de bakarız, bu arada inş gönlğne göre olur bazı arkadaşlar kızmış sitem etmiş yok biz bulamazken vs, ya kardeşim kızı da oğlanı elbet allah veriyor, kızı istemek allaha karşı gelmek değil vereceklerinden kıızı gönlünden geçirmek suç mu allah allah oğlanı tatmışsın elbet kız isteyeceksin inş gönlğne gşre bir kızın olur cnmCin kız diyor da ben inanmam ona çünkü ikinci de cin rus kız derdi erkek oldu. Bunlar Fasa fiso. Rabbim ne taktir ettiyse o olacak gerisi hikaye cnm. 3 hafta sonra belli olacak cinsiyetimiz bekliyoruz bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Cnm çin takviminde yaşını ve gebe kaldığın ilişki olduğu ayı iyi baktın mı ver oğlanlar için sat ve doğum tarihini söyle bakayım bende sonra 3. E de bakarız, bu arada inş gönlğne göre olur bazı arkadaşlar kızmış sitem etmiş yok biz bulamazken vs, ya kardeşim kızı da oğlanı elbet allah veriyor, kızı istemek allaha karşı gelmek değil vereceklerinden kıızı gönlünden geçirmek suç mu allah allah oğlanı tatmışsın elbet kız isteyeceksin inş gönlğne gşre bir kızın olur cnm
çin takvimi nedense bende tutmDI DOĞRUDA HESAPLADIM HATTA OTOMATİK HESAPLAMADA YAPTIM AMA OĞLUMA KIZ DEMİŞTİ ŞİMDİ KIZIMA HAMİLEYİM BUNA DA ERKEK DEMİŞTİ AMA BİR YÖNTEM VARKİ KESİNLİKLE TUTTUĞUNA İNANIYORUMCnm çin takviminde yaşını ve gebe kaldığın ilişki olduğu ayı iyi baktın mı ver oğlanlar için sat ve doğum tarihini söyle bakayım bende sonra 3. E de bakarız, bu arada inş gönlğne göre olur bazı arkadaşlar kızmış sitem etmiş yok biz bulamazken vs, ya kardeşim kızı da oğlanı elbet allah veriyor, kızı istemek allaha karşı gelmek değil vereceklerinden kıızı gönlünden geçirmek suç mu allah allah oğlanı tatmışsın elbet kız isteyeceksin inş gönlğne gşre bir kızın olur cnm
Cin min hikaye bende de hic tutmadı. Neymiş acabaçin takvimi nedense bende tutmDI DOĞRUDA HESAPLADIM HATTA OTOMATİK HESAPLAMADA YAPTIM AMA OĞLUMA KIZ DEMİŞTİ ŞİMDİ KIZIMA HAMİLEYİM BUNA DA ERKEK DEMİŞTİ AMA BİR YÖNTEM VARKİ KESİNLİKLE TUTTUĞUNA İNANIYORUM
Neymis ki tutan bende merak ettimçin takvimi nedense bende tutmDI DOĞRUDA HESAPLADIM HATTA OTOMATİK HESAPLAMADA YAPTIM AMA OĞLUMA KIZ DEMİŞTİ ŞİMDİ KIZIMA HAMİLEYİM BUNA DA ERKEK DEMİŞTİ AMA BİR YÖNTEM VARKİ KESİNLİKLE TUTTUĞUNA İNANIYORUM
Nedir cnm söyleseneçin takvimi nedense bende tutmDI DOĞRUDA HESAPLADIM HATTA OTOMATİK HESAPLAMADA YAPTIM AMA OĞLUMA KIZ DEMİŞTİ ŞİMDİ KIZIMA HAMİLEYİM BUNA DA ERKEK DEMİŞTİ AMA BİR YÖNTEM VARKİ KESİNLİKLE TUTTUĞUNA İNANIYORUM
Cnm zamanı vardır o zamanını bilir bizimde başta uoktu , allah gönlğne göre versin. Rahat ol tıbvi bşr aorun barsa tedavine bakAllahım ne güzel ya 3. çocugu bekliyorsunuz. Allah sağlık sıhhat ile yavrularınızı büyütmeyi nasip etsin. benim henüz bir tane bile yokAllah herkesin gönlüne göre versin. siz hamilesiniz benim ve benim gibi olanlara da dua eder misiniz? hamilelerin duası kabul olur derler.
sola yatmak.bir arkadasım söylemişti 6 yasında bir oğlum var rabbim bagışlasın kızkardeşim olmayınca rabbimde biliyor oğlumdan sonra çok ama cok arzulamıştım bir kızım olmasını çokta dua ettim ki rabbime şükürler olsun dualarımı kabul etti..o oğlundan sonrA Kızını anneside arkadasımı iki erkekten sonra bu yöntemle doğurmuş bilemiyorum kesinliğinedir ama bende tuttu.şimdi kız yada erkek için çok acayip şeyler yapıyolar hamile kalmadan önce beslenme takvime göre ilşki hiç birini yapmadım sadece dedim rabbim hayırlısından ver sağlıklı sıhhatli ver sadece ilişkiden sonra 25.30 dk sola yattım hepsi bu.birde kan yenilemesi diyolar kadının ki 3 erkeğinki 4 kminki önce yenilenirse kız yada erkek anneniki önce yenilenirse kız babanın ki ise erkek buda tutuyor 10 kişiyi hesaplDIMSA 9 U tuttu.tabi bunlar işin eğlencesi rabbim neyi takdr ederse o hayırlısından versin herşeyim şükürler olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin benim duamı kabul etti.sağlıcakla kalın.Nedir cnm söylesene
rabbim gönlünüze göre versin insallah.en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin insallah.hakkınızda HAYIRLISI NEYSE O OLSUN.Allahım ne güzel ya 3. çocugu bekliyorsunuz. Allah sağlık sıhhat ile yavrularınızı büyütmeyi nasip etsin. benim henüz bir tane bile yokAllah herkesin gönlüne göre versin. siz hamilesiniz benim ve benim gibi olanlara da dua eder misiniz? hamilelerin duası kabul olur derler.
Ay gülüm ederim tabi etmez miyim Rabbim tez vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin sen ve senin gibi eat hasreti çeken bütün arkadaşlara. Kimsenin kucağını bos bırakmasını inşallah.Allahım ne güzel ya 3. çocugu bekliyorsunuz. Allah sağlık sıhhat ile yavrularınızı büyütmeyi nasip etsin. benim henüz bir tane bile yokAllah herkesin gönlüne göre versin. siz hamilesiniz benim ve benim gibi olanlara da dua eder misiniz? hamilelerin duası kabul olur derler.
Rabbim sağlıkla kavustursun canım bende sola yattım sirkelivajinal düş yaptım 65 saat önce ilişki oldu sut ağırlıklı beslendikleri ve tanı ki en en onemlisihayirli ve sağlıklı bir evlat diledik. İnşallah nasibimiz kızdır bakalım.sola yatmak.bir arkadasım söylemişti 6 yasında bir oğlum var rabbim bagışlasın kızkardeşim olmayınca rabbimde biliyor oğlumdan sonra çok ama cok arzulamıştım bir kızım olmasını çokta dua ettim ki rabbime şükürler olsun dualarımı kabul etti..o oğlundan sonrA Kızını anneside arkadasımı iki erkekten sonra bu yöntemle doğurmuş bilemiyorum kesinliğinedir ama bende tuttu.şimdi kız yada erkek için çok acayip şeyler yapıyolar hamile kalmadan önce beslenme takvime göre ilşki hiç birini yapmadım sadece dedim rabbim hayırlısından ver sağlıklı sıhhatli ver sadece ilişkiden sonra 25.30 dk sola yattım hepsi bu.birde kan yenilemesi diyolar kadının ki 3 erkeğinki 4 kminki önce yenilenirse kız yada erkek anneniki önce yenilenirse kız babanın ki ise erkek buda tutuyor 10 kişiyi hesaplDIMSA 9 U tuttu.tabi bunlar işin eğlencesi rabbim neyi takdr ederse o hayırlısından versin herşeyim şükürler olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin benim duamı kabul etti.sağlıcakla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?