Doğuma Hazırlık Kız, bebek konusu kafayı yedirtecek. Yardım edin :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aklim var hayirlisini isteyin demeyin demissin sonra da dua istemissin.%50lilik bir oran ne yapsan bos olan olur.

Hayirlisi olsun dersen kızın olurmus diye birsey biliyorum tabi gene %50.

Genetik kardesim genetik takilma boyle hurafelere..

Ha ama cok paran varsa yurtdisinda falan bebegin cinsiyetini secebildigin uygulamalar var diye biliyorum..hani tip cok gelisti ya pek cok seye mudahale sanslari var artik

olay sadece erkekten x ya da y gelmesiyle bitmiyor vajinanın ortamına da bağlı cinsiyet
sanırım vajinal phlaydı
daha asidik olunca x spermler daha bazik olunca olunca y spermler daha kolay hareket edebiliyor bu tarz bir şey ama unuttum sadece erkekten gelen x ya da y ye bağlı bir durum değil yani
okuduğunuza göre elma sirkesi filan yazmışsınız o işin mantığı bu ortamın phıyla oynamak
ama ph için sirke kullanmak ne kadar doğru ? heleki yıkayarak? vajinanın dengesini bozup hasta olabilirsiniz

benimde iki oğlum var.hiç bir de kizim olsun hevesi tasimadim.insanoğlu iste kizi olan oğlan ister.oğlu olan kiz ister.hic olmayan olsunda ne olursa olsun ister.Allah gönlünüze göre versin ne diyelim başka.cevremdekilerde bana dua ediyor birde kızın olsun diye.hayırlısı olsun nasipte varsa olur.Allah ogluslarima uzun ömür sağlık versin.diyorum.sizinkilere ve herkesin evladina insallh..

İki kızım var bir de oğlan istiyorum deseydin buralar çoktan karışmıştı

Allah gönlüne göre versin inşallah. Bir arkadaşım da oğlu olsun diye 3. Çocuğu yaptı ama yine kızı oluyor. Allah hayırlısını versin hakkınızda.

Kibrista yapiyorlar diye biliyorum. Diger yöntemlerin hepsi hikaye, onlara gore oglum olmaliydi ama kizim var :)

Allah ikisindende tattırsin herkese bana sana Allah bağışlasın erkek vermiş inşallah kızda nasıl eder Allah'a dua et o en iyisini bilir erkeksede şukret isyan etme sakin canim

bende kız cocuk istiyorum nasip tabi ama icimden gecen bu:) erkekde evlat ama kız cocukları gercekten cok baska yapı itibariyle daha sıcaklar susleri pusleri falan yokmu:) oglum olsa yine bunu derim kız cocugu baska:) ama birini digerinden fazla sevmek diye birsey soz konusu degildir tabiki..benimde ruyama erkek oldugu giriyor bununda tersi cıkarmıs kız isteyen kadının ruyasına erkek bebek girerse tam tersi olurmus hepsi sallama seyler ama bakalım kısmet

Allah ikisindende tattırsin herkese bana sana Allah bağışlasın erkek vermiş inşallah kızda nasıl eder Allah'a dua et o en iyisini bilir erkeksede şukret isyan etme sakin canim
Amin inşallah Allah razı olsun. Tövbe isyancı kuşlardan olmadık Rabbim şeytana uydurmasın. Rabbimden gelene boynumuz kıldan incedir

Kızlar ben de ilk günden beri oğlum olacağını hissettim ama doktorum bugün kız dedi . İlkbebeğim . Kesinmidir 16 . Haftamdayım .

Kızlar ben de ilk günden beri oğlum olacağını hissettim ama doktorum bugün kız dedi . İlkbebeğim . Kesinmidir 16 . Haftamdayım .
16. haftada cok büyük ölçüde dogrudur cinsiyet tahmini.cok nadir yanilmalarda oluyormus bazen.ama erkek olsa belli olurdu.benim oglumu 12.haftada soylemisti doktor kesin erkek diye.hayırlısı olsun hayirli evlat olsun.saglikla kucaginiza alırsınız insallh.

Teşekkür ederim . Hayırlısı artık ;₺

Bende kız bebek istiyorum ama daha bi iki sene bekliycem sonra tam başlıycam araştırmalara iki oğlum var benim de yaşım 27 inşallah hakkımızda hayırlısı konunu takipteyim

Geçen arkadaşlar konuşuyordu ayın evreleri diye bakmışlar , son adet tarihinden ordaki bütün erkek çocuk olanların yeni ay zamanı olduğunu buldular. Ayrıntıları çok bilmiyorum konu ilgimi çekmediği için fazla dinlemedim. Siz yeni ay olmayan evrelerde yapmaya çalışın diyeceğim de son adet tarihi mi yeni ay olmayacak yoksa ilişki günü mü orsaını bilmiyorum. Bizde 2 kızı olan bir arkadaş erkek çocuk için tüyo alıyordu.

Nette de vardır illa ayın evreleri bebek cinsiyeti diye aratsanız ayrıntıları çıkar herhalde. Ben 3.5 senedir çocuk için uğraştığımdan cinsiyet seçimine henüz gelemedim tutsun da yeni ayda mı tutuyor eski ayda mı tutuyor farketmiyor hiç

Temmuzda gebe kaldım erkek oldu mayısta kaldım şuan kız Rabbim inş gönlünüze göre nasip eder bana çok mantıklı gelmiyor takvimler ama ovulasyan öncesi ve sonrası kısmına dikkat edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…