Doğuma Hazırlık Kız, bebek konusu kafayı yedirtecek. Yardım edin :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben iki oğlumu da ruyamda gordum hatta 2. Oğlumu kız güzeli gordum boncuk gozluydu aynı oldu kız güzeli.
Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi cinsiyet seçimi bunun için var. Bence mutlaka oraya gidin, erkek olursa yıkılacak gibisiniz.
Hayır yıkılmam tabi ki sadece bu konu kafamı fazla meşgul ediyor ve buradaki yorumlar rahatlatıyor nedendir bilmem. Evlat candır gerisi heyecan... Erkek de olursa iki abisi olur çok şanslı olur doğmadan :) sağlıklı hayırlı merhaömetli evlat olsun öncelikle.

Canım teşekkürler bilgi için. Rabbim önce sana ve senin gibi evlat hasreti çekenlere versin. Bakma bizimki nankörlük ama insanız işte farklılıklara açız maalesef.

Herkesin gönlünden bir cinsiyet geçebilir bu gayet normal dilerim sizin de dünyalar tatlısı şipşirin ve sağlıklı bir kızınız olsun
Canımmm çok tatlısın. Öncelikle Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişinle seni. Hayırlı doğumlar diliyorum. İnşallah bizimde vardır kısmetimizde bir kız evlat. Adım demet bana dua eder misin? En makbul duadır hamile duası. Allah razı olsun cnm

Temmuzda gebe kaldım erkek oldu mayısta kaldım şuan kız Rabbim inş gönlünüze göre nasip eder bana çok mantıklı gelmiyor takvimler ama ovulasyan öncesi ve sonrası kısmına dikkat edebilirsiniz
Tesekkurler canım. Bende ilk oğluma kasımda kaldım erkek oldu. Mayısta ufaga kaldım o da erkek oldu :) seninkiler arası kaç yaş oluyornet? Mesela tam yaş olursa kız buçuklu olursa erkek dedi gecen bir bayan benimkiler 4.5 yaş arası.

Canım teşekkürler bilgi için. Rabbim önce sana ve senin gibi evlat hasreti çekenlere versin. Bakma bizimki nankörlük ama insanız işte farklılıklara açız maalesef.
Yok canım niye nankörlük olsun, ille de olsun dememişsin ki hayırlısını istiyorsun yine de sonuçta. Benim evlat istememle senin kız evlat istemen arasında bir fark yok bence. Bir bak sen dediğim ayın evreleri işine. İnşallah hayırlı sağlıklı bir kızın olur senin de

Konu sahibi seni çok iyi anlıyorum. Bende kız çocuk delisiyim ve çok istiyorum. Rabbim oğlumunda tırnağına taş değirmesin oda canım kanım nefesim ama kız bi başka işte. Ve bende 2. Çocuğu yapacağımda stres olucam kız olmazsa diye. Bende pek inanmazdım takvim şu bu ama ciddi ciddi düşünüyorum hesap kitap yapıp hamile kalmayı :)
Annem rus takvimine doğru diyor doğanlarda hep tutmuş aklımda bi o var.

Oğlum 2011 nisan bu bebeğim henüz doğmadı şubat 2017 gözüküyor tabi bizim de garanti değil doğmayınca emin olunmuyor bir topik vardı aratabilirseniz Kk da bir kızım olsun saçları lüle lüle diye orada epey şey paylaşılmıştı

baana burdan bi abla yumurtlama dinemine yakin olan olayi tavsuye etmisti ama ben beceremdim herhalde yapmasini çoikda dikkat etmedim gunune
sonuç oglum oldu
ben seni anliyorum, bir kizim iki oglum var deselerki kiz olacak yaaprim dorduncuyu :) cinsiyet ayrimi deil bu abska bisey ama adini bilmiyorum :)

Çok teşekkür ederim Tabiki seve seve ederim her gün ediyorum Rabbim olmayan ve tekrarını isteyen herkesi sevindirsin artık ismini de unutmam da söylerim inşallah hülyacığım

Bu konuyu ikinci çocugum erkek olsun diye çoook araştırmıstım,oldu çok şükür ama pek uğraşmadım okuduklarımla..

Okuduklarımda çin takvimi uygulamak için oncelikle çin yaşımızı belirliyormusuz,belirledim çin yaşımı ve çin takvimine göre hamile kaldıgım ay erkekdi ve erkek oldu..

Sonrasi kız bebek için sık iliski,erkek için seyrek ve yumurtlama gününe yakın ilişki bunuda uyguladım..

Kız bebek için erkegin bol karbonhidrat ve tatlı agırlıklı beslenmesi gerekiyormuş,erkek bebek için yine babanin bol protein ve et agırlıkli beslenmesi gerekiyormuş,bunuda uyguladım..
Sonra dua da ettim tabi ve ilişki sonrası sag tarafina en az yarim saat yatmak
gerekiyormuş,kız için sol tarafa..bunuda uyguladım:)
Aslinda cogunu uygulamısım:) belki alakası vardir bunlarla belkide yoktur,ama çok istedim bir kız bir oglum olmasini verdi Rabbim çok şükür,dileyen herkese istedigini versin insallah..

Bnmde iki kızm var yumurtlamadan iki gun once oldu sık iliskiyle . Birde ölü dogum yaptm 4 aylk o erkekti yum gunuydu tek iliskiydi . Sık iliski ve yum öncesi cok yüksek ihtimal kız icin ben inaniyorum buna . Ama nasipte varsa denk gelir yoksa gelmez . Ben erkek bebek icin hic birsey yapmamistim erkekmis .sonrakinde erkek olsum diye yeltendim ama uygulayamadan hamile oldugumu ogrendm .

Ben üçüncü ve istenmeyen bir bebekmisim. Ama 2 erkekten sonra kız olunca bayilmis herkes sevincten :) inşallah sizin de kız olur ve çooook kıymetli olur :)

Allah gönlündekni versin inş. Takvim filan palavra kalk tecüt namazına et duanı . İnş gönlündeki olur benimde 3 kızım var Allah bütün evlatlarımıza saglık hayırlı uzun ömür vetsin . Bende bir oğlum olsun istiyorum inş olur sağlıklı hayırlısıyla.Seni iyi anlıyorum .iste Allah nediyor isteyin verim.Biz Allahtan istiyoruz çok şükür.

4. Mü dusunuyorsunuz ?. Yas aralari ne kizlarn .bnmde iki kizim var bnde isterdim ama 3.ye cesaret edemem sanirim .

Elbette kısmet bu işler ama cinsiyet için yumurtlama gününe göre deneyen çok var.Sen tüm kalbinle iste Allahtan.Kız büyütmek gerçekten çok keyifli canım.İnşallah Allah sanada verir hayırlısıyla...

ozaman benim kizim mucize eseri olmus..
tek iliskiyle kizim oldu
oglumda ise cok sIk iliski olmustu.
ben takdiri ilahiye inaniyorum gerisi fasa fiso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…