- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Teşekkür ederim:)Herkesin gönlünden bir cinsiyet geçebilir bu gayet normal dilerim sizin de dünyalar tatlısı şipşirin ve sağlıklı bir kızınız olsun
Ben iki oğlumu da ruyamda gordum hatta 2. Oğlumu kız güzeli gordum boncuk gozluydu aynı oldu kız güzeli.bende kız cocuk istiyorum nasip tabi ama icimden gecen bu:) erkekde evlat ama kız cocukları gercekten cok baska yapı itibariyle daha sıcaklar susleri pusleri falan yokmu:) oglum olsa yine bunu derim kız cocugu baska:) ama birini digerinden fazla sevmek diye birsey soz konusu degildir tabiki..benimde ruyama erkek oldugu giriyor bununda tersi cıkarmıs kız isteyen kadının ruyasına erkek bebek girerse tam tersi olurmushepsi sallama seyler ama bakalım kısmet
Hayır yıkılmam tabi ki sadece bu konu kafamı fazla meşgul ediyor ve buradaki yorumlar rahatlatıyor nedendir bilmem. Evlat candır gerisi heyecan... Erkek de olursa iki abisi olur çok şanslı olur doğmadan :) sağlıklı hayırlı merhaömetli evlat olsun öncelikle.Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi cinsiyet seçimi bunun için var. Bence mutlaka oraya gidin, erkek olursa yıkılacak gibisiniz.
Canım teşekkürler bilgi için. Rabbim önce sana ve senin gibi evlat hasreti çekenlere versin. Bakma bizimki nankörlük ama insanız işte farklılıklara açız maalesef.Geçen arkadaşlar konuşuyordu ayın evreleri diye bakmışlar , son adet tarihinden ordaki bütün erkek çocuk olanların yeni ay zamanı olduğunu buldular. Ayrıntıları çok bilmiyorum konu ilgimi çekmediği için fazla dinlemedim. Siz yeni ay olmayan evrelerde yapmaya çalışın diyeceğim de son adet tarihi mi yeni ay olmayacak yoksa ilişki günü mü orsaını bilmiyorum. Bizde 2 kızı olan bir arkadaş erkek çocuk için tüyo alıyordu.
Nette de vardır illa ayın evreleri bebek cinsiyeti diye aratsanız ayrıntıları çıkar herhalde. Ben 3.5 senedir çocuk için uğraştığımdan cinsiyet seçimine henüz gelemedimtutsun da yeni ayda mı tutuyor eski ayda mı tutuyor farketmiyor hiç
Canımmm çok tatlısın. Öncelikle Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişinle seni. Hayırlı doğumlar diliyorum. İnşallah bizimde vardır kısmetimizde bir kız evlat. Adım demet bana dua eder misin? En makbul duadır hamile duası. Allah razı olsun cnmHerkesin gönlünden bir cinsiyet geçebilir bu gayet normal dilerim sizin de dünyalar tatlısı şipşirin ve sağlıklı bir kızınız olsun
Tesekkurler canım. Bende ilk oğluma kasımda kaldım erkek oldu. Mayısta ufaga kaldım o da erkek oldu :) seninkiler arası kaç yaş oluyornet? Mesela tam yaş olursa kız buçuklu olursa erkek dedi gecen bir bayan benimkiler 4.5 yaş arası.Temmuzda gebe kaldım erkek oldu mayısta kaldım şuan kız Rabbim inş gönlünüze göre nasip eder bana çok mantıklı gelmiyor takvimler ama ovulasyan öncesi ve sonrası kısmına dikkat edebilirsiniz
Yok canım niye nankörlük olsun, ille de olsun dememişsin ki hayırlısını istiyorsun yine de sonuçta. Benim evlat istememle senin kız evlat istemen arasında bir fark yok bence. Bir bak sen dediğim ayın evreleri işine. İnşallah hayırlı sağlıklı bir kızın olur senin deCanım teşekkürler bilgi için. Rabbim önce sana ve senin gibi evlat hasreti çekenlere versin. Bakma bizimki nankörlük ama insanız işte farklılıklara açız maalesef.
Aynen öyle canımAmin inşallah Allah razı olsun. Tövbe isyancı kuşlardan olmadık Rabbim şeytana uydurmasın. Rabbimden gelene boynumuz kıldan incedir
Tesekkurler canım. Bende ilk oğluma kasımda kaldım erkek oldu. Mayısta ufaga kaldım o da erkek oldu :) seninkiler arası kaç yaş oluyornet? Mesela tam yaş olursa kız buçuklu olursa erkek dedi gecen bir bayan benimkiler 4.5 yaş arası.
Çok teşekkür ederim Tabiki seve seve ederim her gün ediyorum Rabbim olmayan ve tekrarını isteyen herkesi sevindirsin artık ismini de unutmam da söylerim inşallah hülyacığımCanımmm çok tatlısın. Öncelikle Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişinle seni. Hayırlı doğumlar diliyorum. İnşallah bizimde vardır kısmetimizde bir kız evlat. Adım demet bana dua eder misin? En makbul duadır hamile duası. Allah razı olsun cnm
Allah gönlündekni versin inş. Takvim filan palavra kalk tecüt namazına et duanı . İnş gönlündeki olur benimde 3 kızım var Allah bütün evlatlarımıza saglık hayırlı uzun ömür vetsin . Bende bir oğlum olsun istiyorum inş olur sağlıklı hayırlısıyla.Seni iyi anlıyorum .iste Allah nediyor isteyin verim.Biz Allahtan istiyoruz çok şükür.Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle lütfen hayırlısını iste sağlıklısını iste gibi akıl verme durumuna girmeyin. Çok şükür o kadarına benimde aklım eriyor.
Biri 7 ve biri 2 yaşında iki erkek evladım var şükürler olsun. Rabbim eksikliklerini göstermesin. Yaşım 33 ve bir bebek daha istiyorum ve kız bebeği çok arzuluyoruz eşim ben ve büyük oğlum. İnşallah Rabbim bizede nasip eder de ahir ömrümüzde o meyvenin de tadına bakarız.
Yalnız bu konu fazlasıyla kafamı kurcalamaya başladı. Çin takvimine göre nisan mayıs temmuz ve eylülde kız şansım yüksekmiş. Yumurtlama döneminden önce sık ilişki de kız şansını arttırırmış ki bilimsel olarak bu biraz mantıklı geldi. Yediklerine dikkat etmek rus takvimi sirkeli su ile vajinal duş vs. Bana matıksız geldi. Butun gun bunu düşünmekten yıldım ama aklımdan gitmiyor. Erkek de olsa başımın tacı elbette ama bu düşünce gitmiyor içimden. İnşallah Rabbim bana da hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin. Dualarınızda bana da yer verir misiniz? Allah razı olsun.
4. Mü dusunuyorsunuz ?. Yas aralari ne kizlarn .bnmde iki kizim var bnde isterdim ama 3.ye cesaret edemem sanirim .Allah gönlündekni versin inş. Takvim filan palavra kalk tecüt namazına et duanı . İnş gönlündeki olur benimde 3 kızım var Allah bütün evlatlarımıza saglık hayırlı uzun ömür vetsin . Bende bir oğlum olsun istiyorum inş olur sağlıklı hayırlısıyla.Seni iyi anlıyorum .iste Allah nediyor isteyin verim.Biz Allahtan istiyoruz çok şükür.
Türkiyede yasal değil tüp bebekte müdahale. Yumurtlama dönemindeki olayın mantıklı gelme nedeni de şu oldu; x zigotu daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür fakat yavaştır. Y zigotu ise daha hızlıdır fakat dayanıksız olduğu için çabuk ölür. Bu durumda yumurtlama zamanına kadar yani adetin bitiminden 6-7-8-9-10-11 ve 12. Günleri sık ilişki ve pozisyon olarak da bayanın üstte olması y zigotunun yumurtaya ulaşamadan ölmesine veya ulaştığunda ölmesine sebebiyet veriyor. Fakat yumurtaya ulaşan x zigotu yumurtanın çevresini kaplıyor. Böylelikle yumurta tam döllenmek için olgunlaştığında içeri sadece x zigotu ulaşıyor.
Bütün yöntemler saçma ama mantıklı gelen bu oldu. Çevremde çok Zor hamile kalan arkadaşların hepsi adet sonrası sık ilişki ile kızları oldu. Tabi biz mantığı ancak çözdük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?