Benim de 13. Haftamdan 17. Haftama kadar erkek dediler alışverişimi yaptım vs. Sonra kız dediler. Sağlıklı olsun yeter dedik. Size yapılan büyük saygısızlık.Merhaba arkadaşlar ben ikinci hamileliğimi yaşıyorum Allah izin verirse ikisi de tüp bebek tedavisi ile oldu bir oğlum var 7 yaşında simdi de 15 haftalık hamileyim insallah 12 haftamda iki dr da kız dedi tüm aile sevinçlere boguldu 14 haftamda da dr um erkeğe döndüğünü söyledi yanlış bakmışım dedi benim icin sağlıklı olsunda gerisi boş ama ailem kiz olmadığı icin baya bozuldu sanki benim elimde sürekli bi kız doğuramadin filan resmen psikolojim bozuldu doğduğunda sevmeye gelirsiniz o zaman söylerim ben size dedim aman sanki hiç erkek bebek sevmedik diyorlar çok kırıldım artık tepki verdim öncesi bebek bebek diye cirpinanlar simdi kız olmadı diye tepki veriyor
Bebek erkekmi suan?Merhaba arkadaşlar ben ikinci hamileliğimi yaşıyorum Allah izin verirse ikisi de tüp bebek tedavisi ile oldu bir oğlum var 7 yaşında simdi de 15 haftalık hamileyim insallah 12 haftamda iki dr da kız dedi tüm aile sevinçlere boguldu 14 haftamda da dr um erkeğe döndüğünü söyledi yanlış bakmışım dedi benim icin sağlıklı olsunda gerisi boş ama ailem kiz olmadığı icin baya bozuldu sanki benim elimde sürekli bi kız doğuramadin filan resmen psikolojim bozuldu doğduğunda sevmeye gelirsiniz o zaman söylerim ben size dedim aman sanki hiç erkek bebek sevmedik diyorlar çok kırıldım artık tepki verdim öncesi bebek bebek diye cirpinanlar simdi kız olmadı diye tepki veriyor
Evet hala erkek suana kadar gittiğim He kontrolde erkek denildi 9 Aralık yeniden muayene var bakalım ama dr artık değişmez diyorBebek erkekmi suan?
Hayirli olsun dua edin bizimde erkek bebegimiz olsunEvet hala erkek suana kadar gittiğim He kontrolde erkek denildi 9 Aralık yeniden muayene var bakalım ama dr artık değişmez diyor
Rabbim hayırlısı ile gönlünüzde olanı nasip etsin insallahHayirli olsun dua edin bizimde erkek bebegimiz olsun
AminRabbim hayırlısı ile gönlünüzde olanı nasip etsin insallah
Ailenizin tepkisi ne saçmaymıs evlat evlattır kızı erkeği mi var saglıkla gelsin yeterMerhaba arkadaşlar ben ikinci hamileliğimi yaşıyorum Allah izin verirse ikisi de tüp bebek tedavisi ile oldu bir oğlum var 7 yaşında simdi de 15 haftalık hamileyim insallah 12 haftamda iki dr da kız dedi tüm aile sevinçlere boguldu 14 haftamda da dr um erkeğe döndüğünü söyledi yanlış bakmışım dedi benim icin sağlıklı olsunda gerisi boş ama ailem kiz olmadığı icin baya bozuldu sanki benim elimde sürekli bi kız doğuramadin filan resmen psikolojim bozuldu doğduğunda sevmeye gelirsiniz o zaman söylerim ben size dedim aman sanki hiç erkek bebek sevmedik diyorlar çok kırıldım artık tepki verdim öncesi bebek bebek diye cirpinanlar simdi kız olmadı diye tepki veriyor
Bizim icin hep öncelik sağlıkla olmasıydı zaten insallah rabbim de öyle nasip etsinAilenizin tepkisi ne saçmaymıs evlat evlattır kızı erkeği mi var saglıkla gelsin yeter
Aksine hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren içime hep erkek doğmuştu hep erkek olacak diyordum bana senin kızın olacak dediklerinde hayır erkek içime doğuyor diyordum oğlumda erkek istediği için öyle olsun istiyordum rabbim sağlıklı hayırlı versin de zaten zor bulmuşuz kızı erkeği inanın önemli değilSiz kız olmasını çok mu istiyordunuz? Belki bu yüzden söylenenler çok fazla batıyor,yaşadığınız hayal kırıklığı ile öylesine söylenen her sözü büyütüyor olabilirsiniz,çünkü ailenizin bu kadar boş konuşup böyle kırıcı ve cahilce yaklaştığına inanmak istemiyorum.
Sert şekilde tepkinizi gösterip konuyu kapatın. Bir daha kimse konuşamasın.
Sağlıkla kavuşun oğlunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?