- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Ins yani surekli ayni gibi gözüküyor sislik, koltuk altinda yok baktim azonce tuylenme
Kız kardeşim son bir yıldır adet görmüyor. Aşırı kilo aldı.Kistleri vardı ilac kullanıyordu. Kistleri gecti ama adet gormuyor genede.Annem 9 yaşından beri endokrin diyetisyen kapı kapı dolastirdi. Ama hiçbir zaman kilo vermedi spor yapmadı. Sağlıklı tüketimi reddetti sabah cipslerle kahvaltı yaptı. Şimdi 20 yaşında ama kafasında bi değişiklik yok. Özür dilerim iç açıcı bir örnek veremedim ama bu tamamen kız kardeşimin vurdumduymazlıgindan kaynaklı. Ama genede çok güzel bir kızOfff kötü olmuş geçmiş olsun sonra ne oldu
esmer bebekler kıllı tüylü olur korkmaYani normal kil degil tabiki amA tuyler baya çok bide sonradan oldu hani ilk doğduğunda olsa korkmamda sonradan olunca korkmaya basladim
Hmm anladim ins benim ki evhamdir birsey cikmazKız kardeşim son bir yıldır adet görmüyor. Aşırı kilo aldı.Kistleri vardı ilac kullanıyordu. Kistleri gecti ama adet gormuyor genede.Annem 9 yaşından beri endokrin diyetisyen kapı kapı dolastirdi. Ama hiçbir zaman kilo vermedi spor yapmadı. Sağlıklı tüketimi reddetti sabah cipslerle kahvaltı yaptı. Şimdi 20 yaşında ama kafasında bi değişiklik yok. Özür dilerim iç açıcı bir örnek veremedim ama bu tamamen kız kardeşimin vurdumduymazlıgindan kaynaklı. Ama genede çok güzel bir kız
Ya benimkide simdi cikmaz belki belirtilerdir acaba kucuklugunde varmiymiymis yegeniniz deyeğenimde var bu durum ama o sizin kızınızdan büyük 10 yaşında çocuk endokrine gidiyor düzenli olarak, iğne kullanıyor
bildiğim kadarıyla yok ama içinizde şüphe kalmasın devlet hastanesinde var çocuk endokrin mutlaka götürün derimYa benimkide simdi cikmaz belki belirtilerdir acaba kucuklugunde varmiymiymis yegeniniz de
Evet oda zararli ama o olmadan da olmuyor
Lavaboda yikayabilirsiniz. Ben doğdu doğalı yolculuk, misafirlik harici kullanmadım. İlk aylar eski atlet, penye kiyafetleri küçük küçük kesip suyla temizledim.Evet oda zararli ama o olmadan da olmuyor
İnşallah canım.Tamam ins birsey çıkmaz kizimdada
Neden iğneye izin vermediniz ?canım sen vakit kaybetmeden direk üniversitelerin endokrin bölümü var oraya git.benim kızımda da var izleniyor her 3 ayda bir kemik yaşı tayini yapılıyor erken ergenliği önlemek için hatta iğne başlamak istediler ben izin vermedim. bizde de 6 yaşında tüylenme başladı.memişler kabardı.şimdilik çok şükür iyiyiz.izleniyoruz. bence hata yapma hemen bebişini götür.
bu arada bıldrıcın yumurtası yedirme ne sen nede bebeğine asla tavuk yedirme.süt veriyorsundur diye sende yeme diyorum.yumurta köy yumurtası yedir marketten alıp yedirme bunlar horman takviyesi.asla hazır bişey yedirme .hazır mama bisküvi hazır hiçbirşey tetikliyor. olursa boy cüce denebilecek kadar kısa kalıyor.dikkat et canım
vermedim çünki yan etkileri çok fazla.birde kızım 11 yaşında 1-2 sene sonra regli olursa normal.büyümesi durdugu için dr ergenliği durdurmak istedi ama beni isteksiz görünce oda daha sık izleyelim.çok riske girersek başlayalım dedi. normalde kızımın büyüme hızı iyidi ama bu sene durdu .hemen spora başlattım kilo verdi. asla abur cubur yok tavuk yok öyle idare ediyoruz bakalım..Neden iğneye izin vermediniz ?
bence siz konu açın bununla ilgili.burda olmaz.Canım geçmiş olsun inş bişey yoktur arkadaşlar lütfen bana da yardımcı olun kızım 3 yaşını yeni doldurdu ama daha 3 4 aylıkken sürtünme başladı daha sonra 1 yaşına doğru çok sıklaştirdi Dr götürdü kızmayın dikkatini dağıtmaya başka şeylere yönlendirin dedi uzun süredir yapmıyorum ama gene başladı yaparken ter içinde kalıyo kardeşimiz oldu 3 aylık sanırım ondan onunla daha çok ilgilenmeye çalışıyorum ama ...kafayı yemek üzereyim benimle aynı durumda olan varmı lütfen yardım edin
Anladım ben hala 6 yaşında olduğunu sandim , neyse ki kontrol altında tutabilmişsiniz . İnşallah bir sıkıntı çıkmadan süreci atlatırsınız .vermedim çünki yan etkileri çok fazla.birde kızım 11 yaşında 1-2 sene sonra regli olursa normal.büyümesi durdugu için dr ergenliği durdurmak istedi ama beni isteksiz görünce oda daha sık izleyelim.çok riske girersek başlayalım dedi. normalde kızımın büyüme hızı iyidi ama bu sene durdu .hemen spora başlattım kilo verdi. asla abur cubur yok tavuk yok öyle idare ediyoruz bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?