selamlar..sadece köpekli kadife ve mini yünlü şalvar duruyor..diğerleri satılmış..Selamlar, bunlar duruyor mu acaba?
ev içi pembiş hangi sayfadakiCANIM HOŞ GELDİN.KIZIMA SENİ BEKLERKEN YENİ BİR MONT ALDIM FAKAT PANÇO MONT TA HOŞUMA GİTMİŞTİ,MÜSAMERE ELBİSESİ-İŞ KADINI ELBİSE-PANÇO MONT-17. SAYFADAKİ 2 TANE ÇİZGİLİ ÜST-EV İÇİ PEMBİŞ EŞOFMAN VE BARBİE BALERİN İÇİN NE KADAR İSTERSİN?
HEPSİNE 65 :))))ev içi pembiş hangi sayfadaki
tabii anlaşırız ama 2 yaş lcw badi hangi sayfadakiler ve ankaraya ıygun dediğiniz ürünler tam olarak hangileri2-3 yaş için kalın içli uyku tulumu 8 tl, pepe kazak, pantolon kelebekli polar 10 tl, son sayfadaki 2 yaş lcw uzun kollu iki badi ve 1,5-2 yaş aralığı için ankaraya uygun ürünlerinizi istiyorum toplu fiyat verebilir misiniz
ları da alın düz 60 olsun gerçekten hepsi çok uygun ve güzel oldu yazık bırakmayıncanım ev içi pembiş eşofman ile çizgili hırkalardan biri kalsın,düz 50 olsun olur mu?
on
ları da alın düz 60 olsun gerçekten hepsi çok uygun ve güzel oldu yazık bırakmayın
özel mesaj sanırım gitti mail adresimi yolladım..oraya adres telefon yazabilirsiniz ..ptt kargo en ucuzu..teslim alındığında ödemeli yollayacağım..öylede birde kargo olacak 70 e gelecek canım.zaten çok ihtiyacım olduğundan değil hoşuma gitiği için almak istedim.hayırlısı olsun.KALSIN ONLAR.
özelden msj atılamıyor adresi ibanı falan nasıl yapacağız.
nebeli sizin için kalın eşofman altları ve kazaklar koyuyorum ne görürseniz 3 tl hepsi 2-3 yaşEki Görüntüle 1283960
onlar duruyor eğer gmail adresi varsa telefondan bile daha kolay yazışırızmothercare uzun kollu body 2 tl 3 yaşa kadar giyer ve limon küfü elbise duruyor mu (özelden görüşebilirsek tel nomu da veririm) 2 yaşa olabilecek özellikle pepee li olanlar tercih sebebi neler var listeleyebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?