Bebek İkinci El kız çocuk kıyafetleri 0-5 yaş

• Konu Sahibi Konu Sahibi kedcm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
CANIM HOŞ GELDİN.KIZIMA SENİ BEKLERKEN YENİ BİR MONT ALDIM FAKAT PANÇO MONT TA HOŞUMA GİTMİŞTİ,MÜSAMERE ELBİSESİ-İŞ KADINI ELBİSE-PANÇO MONT-17. SAYFADAKİ 2 TANE ÇİZGİLİ ÜST-EV İÇİ PEMBİŞ EŞOFMAN VE BARBİE BALERİN İÇİN NE KADAR İSTERSİN?

ev içi pembiş hangi sayfadaki

2-3 yaş için kalın içli uyku tulumu 8 tl, pepe kazak, pantolon kelebekli polar 10 tl, son sayfadaki 2 yaş lcw uzun kollu iki badi ve 1,5-2 yaş aralığı için ankaraya uygun ürünlerinizi istiyorum toplu fiyat verebilir misiniz

tabii anlaşırız ama 2 yaş lcw badi hangi sayfadakiler ve ankaraya ıygun dediğiniz ürünler tam olarak hangileri

son sayfadaki mini mini dediğiniz uzun kollu iki badi (2şer tl olanlar) ve ankaraya uygun olabilecek kalın 1,5-2 yaşa uygun olabilicek ürün varsa demek istedim bu arada size özel mesaj yazılamıyor nedenini bilemedim

canım ev içi pembiş eşofman ile çizgili hırkalardan biri kalsın,düz 50 olsun olur mu?

öylede birde kargo olacak 70 e gelecek canım.zaten çok ihtiyacım olduğundan değil hoşuma gitiği için almak istedim.hayırlısı olsun.KALSIN ONLAR.
özelden msj atılamıyor adresi ibanı falan nasıl yapacağız.

özel mesaj sanırım gitti mail adresimi yolladım..oraya adres telefon yazabilirsiniz ..ptt kargo en ucuzu..teslim alındığında ödemeli yollayacağım..

bu kadife olur size 3 tl

mothercare uzun kollu body 2 tl 3 yaşa kadar giyer ve limon küfü elbise duruyor mu (özelden görüşebilirsek tel nomu da veririm) 2 yaşa olabilecek özellikle pepee li olanlar tercih sebebi neler var listeleyebilir misiniz

nebeli sizin için kalın eşofman altları ve kazaklar koyuyorum ne görürseniz 3 tl hepsi 2-3 yaşEki Görüntüle 1283960
mothercare uzun kollu body 2 tl 3 yaşa kadar giyer ve limon küfü elbise duruyor mu (özelden görüşebilirsek tel nomu da veririm) 2 yaşa olabilecek özellikle pepee li olanlar tercih sebebi neler var listeleyebilir misiniz
onlar duruyor eğer gmail adresi varsa telefondan bile daha kolay yazışırız

Eklentiler

• image.webp
    286,4 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…