Kız çocuk tuvalet egitimi

IkR

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
1
0
1
25
Sevgili anneler 25 aylık kızıma tuvalet eğitimi veriyorum kendi belirtilerine göre kesinlikle zorlama yapmadık ilk gün gayet güzeldi ama 3 ve 4 gün olmak üzere ayakta suyun altında yapmak istiyor cişini onun harince saatlerde tutuyor. Başına gelen varmı
Nasıl bir yol izlemeliyim.

Arkadaşlar kızım 35 aylık tuvalet eğitimine başladık yaklaşık bi ay oldu tek sıkıntımız dışarıya çıkınca yada biri gelince tutuyo son ana kadar tutuyo tam iyice sıkışıp kaçırınca çişim geldi diyo nasıl bi yol izlemeliyim

Siz sorunca yok mu diyor?

bi şekilde götürmeniz lazım çişinin geldiğini düşününce
İlan edemiyorum bağırıyor kızıyor yok diyo zorla yapınca da daha hiç demiyo çişim var diye sanırım bide inat döneminde denk geldik

İlan edemiyorum bağırıyor kızıyor yok diyo zorla yapınca da daha hiç demiyo çişim var diye sanırım bide inat döneminde denk geldik
Ödül sistemi genelde işe yarar onu deneseniz. Ben yaptıktan sonra tuvalet şarkısı açıyodum.

Ödül sistemi genelde işe yarar onu deneseniz. Ben yaptıktan sonra tuvalet şarkısı açıyodum.
Onunda demedim aslında ama dışarıdayken Hiçbişey kabul etmiyo hayır yok olmaz diyo hep zorlayıp götürmekte istemiyorum bı sefere inata bindirecek

Onunda demedim aslında ama dışarıdayken Hiçbişey kabul etmiyo hayır yok olmaz diyo hep zorlayıp götürmekte istemiyorum bı sefere inata bindirecek
Yok yok zorlamayın. Deneyin. Sevdiği yiyecek vs olabilir etiket olabilir.

Canım anneler, bütün cevapları burdan bulabilirsiniz. Ayrıntılı link veriyorum.

Kızım büyürken beni en çok endişelendiren konulardan biriydi tuvalet eğitimi, çünkü evlenmeden önce evli arkadaşlarım haftalarca işten izin alıp çocuğun çişiyle kakasıyla uğraşıyorlardı.
bunları gördüğüm için ben de
nasıl olacak kaygısı vardı. Ama birgün kızımla sohbet esnasında bezi bırakalım mı? Diye sordum , evet dedi ve bir kaç kaçırma dışında hiç bir sıkıntı yaşamadık. 22 aylıkken ve şimdi 26 aylık.
Tek sorunumuz, biz doğası güzel bir ilde yaşıyoruz o yüzden de mahremiyet kaygısı hala oluşmadı her yere yapabiliyoruz:)

Reklam yapıyor gibi oldum ama Tuğba hanım sayesinde çocuklarımla iletişimim çok daha sağlıklı oldu.

Kızım 28 aylık 25 aylıkken tuvalet eğitimi verdim dışarıdaysak eğer yarım saat 40 dk cişim geldi demezse wc götürüyorm öyle çayıra çimene de yapmıyor zilli portatif lazımlıkla geziyoruz. Klozete yapmıyor lazımlığına yapıyor evde de ama dışarda oyuna dalıp unutabiliyorlar

Uzun süre çiş tutuyorsa enfeksiyon kapmış olabilir, tuvalet eğitimi döneminde sık yaşanıyor. Çişini yaparken yanıyor ya da acıyorsa ayakta ve suyun altında hafifliyordur.önce bir doktora gidin umarım bir şey yoktur eğer tahlil temizse de keşfediyordur öğrenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…