Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz sorunca yok mu diyor?Arkadaşlar kızım 35 aylık tuvalet eğitimine başladık yaklaşık bi ay oldu tek sıkıntımız dışarıya çıkınca yada biri gelince tutuyo son ana kadar tutuyo tam iyice sıkışıp kaçırınca çişim geldi diyo nasıl bi yol izlemeliyim
Evet ama var olduğunu belli ediyor zaten gitmek istemiyorSiz sorunca yok mu diyor?
bi şekilde götürmeniz lazım çişinin geldiğini düşününceEvet ama var olduğunu belli ediyor zaten gitmek istemiyor
İlan edemiyorum bağırıyor kızıyor yok diyo zorla yapınca da daha hiç demiyo çişim var diye sanırım bide inat döneminde denk geldikbi şekilde götürmeniz lazım çişinin geldiğini düşününce
Ödül sistemi genelde işe yarar onu deneseniz. Ben yaptıktan sonra tuvalet şarkısı açıyodum.İlan edemiyorum bağırıyor kızıyor yok diyo zorla yapınca da daha hiç demiyo çişim var diye sanırım bide inat döneminde denk geldik
Onunda demedim aslında ama dışarıdayken Hiçbişey kabul etmiyo hayır yok olmaz diyo hep zorlayıp götürmekte istemiyorum bı sefere inata bindirecekÖdül sistemi genelde işe yarar onu deneseniz. Ben yaptıktan sonra tuvalet şarkısı açıyodum.
Yok yok zorlamayın. Deneyin. Sevdiği yiyecek vs olabilir etiket olabilir.Onunda demedim aslında ama dışarıdayken Hiçbişey kabul etmiyo hayır yok olmaz diyo hep zorlayıp götürmekte istemiyorum bı sefere inata bindirecek
Kızım 28 aylık 25 aylıkken tuvalet eğitimi verdim dışarıdaysak eğer yarım saat 40 dk cişim geldi demezse wc götürüyorm öyle çayıra çimene de yapmıyor zilli portatif lazımlıkla geziyoruz. Klozete yapmıyor lazımlığına yapıyor evde de ama dışarda oyuna dalıp unutabiliyorlarArkadaşlar kızım 35 aylık tuvalet eğitimine başladık yaklaşık bi ay oldu tek sıkıntımız dışarıya çıkınca yada biri gelince tutuyo son ana kadar tutuyo tam iyice sıkışıp kaçırınca çişim geldi diyo nasıl bi yol izlemeliyim
Uzun süre çiş tutuyorsa enfeksiyon kapmış olabilir, tuvalet eğitimi döneminde sık yaşanıyor. Çişini yaparken yanıyor ya da acıyorsa ayakta ve suyun altında hafifliyordur.önce bir doktora gidin umarım bir şey yoktur eğer tahlil temizse de keşfediyordur öğrenir.Sevgili anneler 25 aylık kızıma tuvalet eğitimi veriyorum kendi belirtilerine göre kesinlikle zorlama yapmadık ilk gün gayet güzeldi ama 3 ve 4 gün olmak üzere ayakta suyun altında yapmak istiyor cişini onun harince saatlerde tutuyor. Başına gelen varmı
Nasıl bir yol izlemeliyim.
Umarım ikna edebilirim yaYok yok zorlamayın. Deneyin. Sevdiği yiyecek vs olabilir etiket olabilir.