kız evi naz evi

hayatvehayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
292
188
103
Merhaba Kızlar,
Paylaşmak, içimi dökmek istedim. Evlendiğimden beri eşimin ailesi ile bir akrabalık ilişkisi oluşmadı. Bu duruma alıştım ve neredeyse hiç önemsemiyorum. Keyfimde yerinde açıkçası.
Geçen gün kayınvalidemi kahvaltıya davet ettik. Sofrada, nişan olmadan kızkardeşim ve benim altın beğendiğimizi, kızkardeşimin eşime almasını söylediğini, eşimi sahipsiz gördüğümüzü, parasının olmadığını bildiğimiz halde bunu söylediğimizi, ailemin ilk istemede hemen verdiğini ve bunun gibi bir sürü şey zırvaladı. lafı değiştiriyor, toparlama çalışıyor, sonra başka şeyler konuşuyor. Hiçbirşey söylemedim, altın olayını kim söyledi diye sordum.
Sen söyledin dedi. Altın olayı durumu da şöyle: Set alınacak, gidip en uygun fiyat olanını seçmeye çalıştık. İlk istemede hemen verilme olayına gelince, rahmetli kayınbabam kanser hastasıydı, bir an önce olsun istedi. Bizimkiler de yormak istemedi. Durum öyle olmasa bile, evlilik kararını verdim, ailem de tabii ki arkamda olacak.
birşey diyemedim diye o kadar kızıyorum ki kendime....

Ne yani herkesi 3-5 isteme sonucunda mı veriyorlarmış?

Çok saçma.
Bir şey dememekle istemeden de olsa iyi yapmışsın.

Bu kadınla laf yarıştırma, battıkça batarsın. Zira anlayacak gibi görünmüyor

Hiç bişey anlamadımkim kahvaltıdaymışkime ne demişaltın olyı neymiş altını kim almışkim sahipsiz kalmış

Bazen tırnak göstermek gerekiyor böylelerine. Aslında medeniyetsiz diye yüzüne bağırmak istedim.

ne boş bir sohbet... ne yani 50 kere sizi kapımıza getirip götürcekmiydik... sonuçta siz eşinizle tanışıodunuz... kendi duşunceniz o diyip susacaksınız.... bide kvnize birgün guzel birşekilde nasıl istendiğini sorun herhalde 5-10 kez gt gel oldu.... öyle olmuşsa diyinki aman ne eski adetler biz birbirimizi beğendik aldık siz istemesenizde babam vermesede bu iş olurdu biz birbirimizi seviyoruz...

Bunu soramam, çünkü biliyorum. Büyük bir kozu var elimde... Kızkardeşini görmeye gidiyorlar, kayınvalidem okumuş ve büyük diye bunu verelim diyorlar... :)

Çok boş muhabbetler ama 5 yıldır kadın içinde nasıl kin beslemişse, o sabah kustu.
eşiniz yok muydu ?

insan bişe diyemiyor sonradan aklına geldikçe deliriryor dimi ?
eskidenmiş onlar benım annanemi de 3 sene istemişler :)3 senenin sonunda vermişler 2 sene de nişanlı durmuş:)
ama köy hayatı tabi evden bi kişi eksilse işler kalacak ha bu yaz geçsin ha ekinler biçilsin derken vermemişler o şekilde yani

ee hemen vermeseydi aileniz bu seferde başka konuşacaktı kv niz sıkıntılı baya sataşacak yer arıyor adreste belli zatenn

Ayy valla ilk istemede vermezse babam beni kahrolurum. Eskidenmis o bi kac kere istemeler simdikiler anlamas bi daha gelmez valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…