- 18 Mayıs 2012
- 292
- 188
- 103
- Konu Sahibi hayatvehayat
-
bi de 5 senelik mi evliyken bunları hala söylüyo?Çok boş muhabbetler ama 5 yıldır kadın içinde nasıl kin beslemişse, o sabah kustu.
yazık konuşacak sizi eleştirecek bişey bulamamış bunlara takılmış garibim içini döksün boşverÇok boş muhabbetler ama 5 yıldır kadın içinde nasıl kin beslemişse, o sabah kustu.
ha ha hai bu da değişik bir bakış açısı oldu bak doğru.... Bu açıdan hiç bakmamıştım. muckkyazık konuşacak sizi eleştirecek bişey bulamamış bunlara takılmış garibim içini döksün boşver
Ama sorsan, kendisinden çağdaşı ve ileri görüşlüsü yok.bi de 5 senelik mi evliyken bunları hala söylüyo?
amaaaan de geç ya boşver
valla açık aramakta üstlerine yok bulamayıncada benim kv eşime zayıflamışsın der hep ordan biliyorum:)))))evde kahvaltı yapmaz ona getirir sözü....ha ha hai bu da değişik bir bakış açısı oldu bak doğru.... Bu açıdan hiç bakmamıştım. muckk
Bunu soramam, çünkü biliyorum. Büyük bir kozu var elimde... Kızkardeşini görmeye gidiyorlar, kayınvalidem okumuş ve büyük diye bunu verelim diyorlar... :)ne boş bir sohbet... ne yani 50 kere sizi kapımıza getirip götürcekmiydik... sonuçta siz eşinizle tanışıodunuz... kendi duşunceniz o diyip susacaksınız.... bide kvnize birgün guzel birşekilde nasıl istendiğini sorun herhalde 5-10 kez gt gel oldu.... öyle olmuşsa diyinki aman ne eski adetler biz birbirimizi beğendik aldık siz istemesenizde babam vermesede bu iş olurdu biz birbirimizi seviyoruz...
eşiniz yok muydu ?Çok boş muhabbetler ama 5 yıldır kadın içinde nasıl kin beslemişse, o sabah kustu.
Hiç bişey anlamadımkim kahvaltıdaymış kime ne demiş altın olyı neymiş altını kim almış kim sahipsiz kalmış
Merhaba Kızlar,
Paylaşmak, içimi dökmek istedim. Evlendiğimden beri eşimin ailesi ile bir akrabalık ilişkisi oluşmadı. Bu duruma alıştım ve neredeyse hiç önemsemiyorum. Keyfimde yerinde açıkçası.
Geçen gün kayınvalidemi kahvaltıya davet ettik. Sofrada, nişan olmadan kızkardeşim ve benim altın beğendiğimizi, kızkardeşimin eşime almasını söylediğini, eşimi sahipsiz gördüğümüzü, parasının olmadığını bildiğimiz halde bunu söylediğimizi, ailemin ilk istemede hemen verdiğini ve bunun gibi bir sürü şey zırvaladı. lafı değiştiriyor, toparlama çalışıyor, sonra başka şeyler konuşuyor. Hiçbirşey söylemedim, altın olayını kim söyledi diye sordum.
Sen söyledin dedi. Altın olayı durumu da şöyle: Set alınacak, gidip en uygun fiyat olanını seçmeye çalıştık. İlk istemede hemen verilme olayına gelince, rahmetli kayınbabam kanser hastasıydı, bir an önce olsun istedi. Bizimkiler de yormak istemedi. Durum öyle olmasa bile, evlilik kararını verdim, ailem de tabii ki arkamda olacak.
birşey diyemedim diye o kadar kızıyorum ki kendime....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?