kız evi naz evi

valla açık aramakta üstlerine yok bulamayıncada benim kv eşime zayıflamışsın der hep ordan biliyorum:)))))evde kahvaltı yapmaz ona getirir sözü....
Kabullenemediğim olay, eğer eşimle evlenmeseydik, eşim hala bekardı. Bunu ben söylemiyorum, eşim söylüyor. Cesaretlendirdin beni diyor. Benden önce hayatı, sürekli abisi çağırır iş yaptırtır, annesini alışverişi götürür, tamirci getirir götürür, işe gider gelir. Ortalarda herkesin işini görür, aman abinin evi alınsın evin büyüğü, abinin arabası da alalım ve bir allahın kulu çıkıpta, sen ne yapacaksın diye sormuyor.

ee hemen vermeseydi aileniz bu seferde başka konuşacaktı kv niz sıkıntılı baya sataşacak yer arıyor adreste belli zatenn
Aslında söyleyemediği asıl şey, istemeden önce annemle tanışmaya geldi bir arkadaşıyla. Annemde -Benim oğlum birini sevse, koşa koşa istemeye giderdim. dedi. Çünkü, biz evlenmeye karar verdikten sonra her hafta erteledi gelmeyi.

Ne diceksin ki Allah aşkına seviyesine mi inceksin ilk anda ben de bazen ah keşke şunu desem mi karşılık versem mi diyorum aradan bi gün geçiyor iyiki dememişim diyorum.. en güzeli umursamamak boşveeer

İlk istemede verdiler muhabbeti çok cahilce .

Ya ne olacaktı?

Altın meselesinde kardeşiniz işe girdiyse hoş değil tabi bu durum içerlemiş olabilirler ancak bes sene geçmiş artık , bu mu kalmış konuşulacak..

Can sıkmaya değmez . Umursamayın.

annenin bu sözü battı yani ona

Eşimde çok şaşırdı, anne pot kırıyorsun dedi, çayını aldı gitti, geri geldi.Yüzün düşmesin cnm benim falan dedi. Bir de bizim soframızda.

5 sene mi ısıtıp ısıtıp önünüze mi koyuyo aynı konuları

5 yılda sizde bir açık falan bulamadı eskilere sardı kadın herhal !
Bırakın oyalansın yav he de geç gitsin kaile alma .....

Bu erkek tarafınada yaranılamıyor canım.
Nazlanırsın,bizi çok yordunuz diye laf ederler
Nazlanmazsın,değersiz gözüyle görürler.
Yalnız bayağı tepki gösterdiniz demek ki,toparlamak için bayağı yorulmuş.

profil olarak benim kv ye benziyo bitek anneme cin gibi zeki gibisinden şeyler söylemedi niye çünkü en zeki kendisi neyse belli ki huyu bu tınmıycan sağdan gircek soldan çıkıcak ha ha olaki hakaret ve olunca tabiki tavrını orteya koyucan bak bu taktiği eşim verdi onu ondan iyi tanıyamam dmi işe yaradı doğrusu

Gelin kaynana çekişmesinin doğanın bir kanunu olduğu kanısına vardım ben :)
Ben eşimle 6 sene çıktıktan sonra evlendim. İlk 5 yıl hiç problem yaşamadık hemde farklı illerde olduğumuz halde hiç ayrılmadık. 6. yıl istemeden sonra yani aileler bir araya geldikten sonra düğün günüme kadar o kadar çok ayrılalım dedim ki.. Hepside başta kaynanam olmak üzere ailemin düşüncesizlikleri yüzünden oldu hep eşimi zor durumda bıraktılar.
Herkesin başında var bu dert.
Keşke içinizden geçeni söyleseydiniz size dert olacağına konuyu açana dert olsun !

Kardeşimin işe girdiğini bile hatırlamıyorum, fikir vermiştir yüksek ihtimalle. Masrafa girmeyin falan demiştir. çünkü öyle bir kız.

En son eşimin kararı şuydu ve şöyle demişti: sık görüşmemiz iyi değil, annem kendine göre bir çizgi çizdi, isterse haftada bir görüşüyor. Bunun dışında da birşey yapmıyor. Bizimde yapabileceğimiz birşey yok.

Keşke söyleseydim, ama ne diyeceğimi bilemedim, benim sofrada saygısızlık etmek istemedim. şaşırdım kaldım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…