kız evi naz evi

hah iyi ya işte bak bnim eşim bunu söylemez işte aman canım sağdan girsin soldan çıksın ama sen hergün git yanına mazur gör biraz şeker var tansiyonu var vs vs bu böyle uzaar gider

Yüzüm düştü, üzüldüm. Emeklerimi biliyorum çünkü. Erkek kardeşimde evlendi. Annemin gelinimize söylediği: teşekkür ederim, iyi ki evlendiniz. Hergün aklım oğlumdaydı ne yer ne içer, nereye gider. Ama şimdi biliyorum ki evi var yurdu var.

hah iyi ya işte bak bnim eşim bunu söylemez işte aman canım sağdan girsin soldan çıksın ama sen hergün git yanına mazur gör biraz şeker var tansiyonu var vs vs bu böyle uzaar gider
Çaresiz kalıyor erkekler çünkü. Eşimde bunu anlaması epey zamanını aldı ama kritik anlarda yine idare et bana der.

valla açık aramakta üstlerine yok bulamayıncada benim kv eşime zayıflamışsın der hep ordan biliyorum:)))))evde kahvaltı yapmaz ona getirir sözü....
Kahvaltı mevzusu bizde de var. Hiçbir zaman çocuklarımı kahvaltısız göndermedim der durur her karşılaşmamızda.

İlk istemede verilmeseydi de birkaç istemeye gerek kalsaydı bir sizin mi kızınız var, amma naz yaptınız derlerdi. Milletin ağzı torba değil ki büzesin .

İlk istemede verilmeseydi de birkaç istemeye gerek kalsaydı bir sizin mi kızınız var, amma naz yaptınız derlerdi. Milletin ağzı torba değil ki büzesin .
Kesinlikle, torba değil. Kaynanam hazır değildi. Evindeki eşyaları sıfırladı, öyle istemeye geldi. Bizde onu sıkıştırmış olduk.

Kayınvalideme bende birgün bütün içimden geçenleri, bana yaşattıkları duyguları haykırmak istiyorum...
Ne diceksin ki Allah aşkına seviyesine mi inceksin ilk anda ben de bazen ah keşke şunu desem mi karşılık versem mi diyorum aradan bi gün geçiyor iyiki dememişim diyorum.. en güzeli umursamamak boşveeer

yani kimseye acimican git en pahlisi al demek ki düsünceli olunca yaranilmiyormus

yani kimseye acimican git en pahlisi al demek ki düsünceli olunca yaranilmiyormus
Kesinlikle yaranılmıyor, bunu anladım. Bekar kızlara söylüyorum, ne istiyorlarsa en iyisinden istesinler. Yapacakları masrafın derdine düşsünler bakalım. Evi kur, herşeyi idare et... eee ne oldu. sizinkiler de hemen verdi. ( atladınız oğlumun üstüne, zaten herşeyi ayarlamıştınıza getiriyor, jeton yeni yeni düşüyor) ne yapacaktım peki, büyük oğlun ve senin keyfinizi mi bekleyecektim.. diyemedim

Bence esinizin ailesiyle akrabalik iliskisi bi surede daha olusmasin huzurunuz kacmaz en azindan
Bende büyük bir patlama olacak ama nasıl bakalım... Emin ol bizim akrabalık ilişkimiz bundan daha iyiye gidemez. Çünkü yok, kayınvalidemin aklı fikri oğlu ve torununda (benim kızım değil bu). Bu arada kızıma ışıklı ayakkabı aldık. Ayy ben de almıştım (büyük oğlunun oğlu için söylüyor) ama hiç hoşuna gitmedi, giymedi. İyi bu sevmiş.

İlk istemede vermek mi yahu nasıl insanlar ilk istemese vermeselerdi kesin derdiki gidip geldik gidip geldik kırk kere sanki kızıda bişeymiş gibi insanlar varya çok acımasız çok ve cidden canını sıkma mesafe iyidir mesafe candır uzak dur

benim hayatım benim kararım deyin en azından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…