- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi hayatvehayat
-
hah iyi ya işte bak bnim eşim bunu söylemez işte aman canım sağdan girsin soldan çıksın ama sen hergün git yanına mazur gör biraz şeker var tansiyonu var vs vs bu böyle uzaar giderEn son eşimin kararı şuydu ve şöyle demişti: sık görüşmemiz iyi değil, annem kendine göre bir çizgi çizdi, isterse haftada bir görüşüyor. Bunun dışında da birşey yapmıyor. Bizimde yapabileceğimiz birşey yok.
tıpkı benimki hepsi aynı arkadaşm bunlarınBunu ilk defa söyledi, ama ara ara yapar. Başka muhabbetler açar. Ama en iyi kaynana benim der durur.
Yüzüm düştü, üzüldüm. Emeklerimi biliyorum çünkü. Erkek kardeşimde evlendi. Annemin gelinimize söylediği: teşekkür ederim, iyi ki evlendiniz. Hergün aklım oğlumdaydı ne yer ne içer, nereye gider. Ama şimdi biliyorum ki evi var yurdu var.Bu erkek tarafınada yaranılamıyor canım.
Nazlanırsın,bizi çok yordunuz diye laf ederler
Nazlanmazsın,değersiz gözüyle görürler.
Yalnız bayağı tepki gösterdiniz demek ki,toparlamak için bayağı yorulmuş.
Yok cnm ya, inan hepsi aynı değil....tıpkı benimki hepsi aynı arkadaşm bunların
Çaresiz kalıyor erkekler çünkü. Eşimde bunu anlaması epey zamanını aldı ama kritik anlarda yine idare et bana der.hah iyi ya işte bak bnim eşim bunu söylemez işte aman canım sağdan girsin soldan çıksın ama sen hergün git yanına mazur gör biraz şeker var tansiyonu var vs vs bu böyle uzaar gider
haklısın belki bi yerlerde verdı bu seri üretimden olmayan amaan başederiz biz onlerle dimiYok cnm ya, inan hepsi aynı değil....
aynen arada kalmak istemiyorlarÇaresiz kalıyor erkekler çünkü. Eşimde bunu anlaması epey zamanını aldı ama kritik anlarda yine idare et bana der.
Kahvaltı mevzusu bizde de var. Hiçbir zaman çocuklarımı kahvaltısız göndermedim der durur her karşılaşmamızda.valla açık aramakta üstlerine yok bulamayıncada benim kv eşime zayıflamışsın der hep ordan biliyorum:)))))evde kahvaltı yapmaz ona getirir sözü....
İlk istemede verilmeseydi de birkaç istemeye gerek kalsaydı bir sizin mi kızınız var, amma naz yaptınız derlerdi. Milletin ağzı torba değil ki büzesin .Merhaba Kızlar,
Paylaşmak, içimi dökmek istedim. Evlendiğimden beri eşimin ailesi ile bir akrabalık ilişkisi oluşmadı. Bu duruma alıştım ve neredeyse hiç önemsemiyorum. Keyfimde yerinde açıkçası.
Geçen gün kayınvalidemi kahvaltıya davet ettik. Sofrada, nişan olmadan kızkardeşim ve benim altın beğendiğimizi, kızkardeşimin eşime almasını söylediğini, eşimi sahipsiz gördüğümüzü, parasının olmadığını bildiğimiz halde bunu söylediğimizi, ailemin ilk istemede hemen verdiğini ve bunun gibi bir sürü şey zırvaladı. lafı değiştiriyor, toparlama çalışıyor, sonra başka şeyler konuşuyor. Hiçbirşey söylemedim, altın olayını kim söyledi diye sordum.
Sen söyledin dedi. Altın olayı durumu da şöyle: Set alınacak, gidip en uygun fiyat olanını seçmeye çalıştık. İlk istemede hemen verilme olayına gelince, rahmetli kayınbabam kanser hastasıydı, bir an önce olsun istedi. Bizimkiler de yormak istemedi. Durum öyle olmasa bile, evlilik kararını verdim, ailem de tabii ki arkamda olacak.
birşey diyemedim diye o kadar kızıyorum ki kendime....
Ben edemedim cnm ya. Uyanık benim kaynanam. Ama her geldiğinde kızım git git diyor:)haklısın belki bi yerlerde verdı bu seri üretimden olmayan amaan başederiz biz onlerle dimi
Kesinlikle, torba değil. Kaynanam hazır değildi. Evindeki eşyaları sıfırladı, öyle istemeye geldi. Bizde onu sıkıştırmış olduk.İlk istemede verilmeseydi de birkaç istemeye gerek kalsaydı bir sizin mi kızınız var, amma naz yaptınız derlerdi. Milletin ağzı torba değil ki büzesin .
ben birez başettim sanırım şöyle evliliğimin ilk senesine bakıyoruda yada kv uğraşmak istemiyo hoş uğraştığı birşy yoktu ya neyse kendi söylüyo kendBen edemedim cnm ya. Uyanık benim kaynanam. Ama her geldiğinde kızım git git diyor:)
Ne diceksin ki Allah aşkına seviyesine mi inceksin ilk anda ben de bazen ah keşke şunu desem mi karşılık versem mi diyorum aradan bi gün geçiyor iyiki dememişim diyorum.. en güzeli umursamamak boşveeer
yani kimseye acimican git en pahlisi al demek ki düsünceli olunca yaranilmiyormusMerhaba Kızlar,
Paylaşmak, içimi dökmek istedim. Evlendiğimden beri eşimin ailesi ile bir akrabalık ilişkisi oluşmadı. Bu duruma alıştım ve neredeyse hiç önemsemiyorum. Keyfimde yerinde açıkçası.
Geçen gün kayınvalidemi kahvaltıya davet ettik. Sofrada, nişan olmadan kızkardeşim ve benim altın beğendiğimizi, kızkardeşimin eşime almasını söylediğini, eşimi sahipsiz gördüğümüzü, parasının olmadığını bildiğimiz halde bunu söylediğimizi, ailemin ilk istemede hemen verdiğini ve bunun gibi bir sürü şey zırvaladı. lafı değiştiriyor, toparlama çalışıyor, sonra başka şeyler konuşuyor. Hiçbirşey söylemedim, altın olayını kim söyledi diye sordum.
Sen söyledin dedi. Altın olayı durumu da şöyle: Set alınacak, gidip en uygun fiyat olanını seçmeye çalıştık. İlk istemede hemen verilme olayına gelince, rahmetli kayınbabam kanser hastasıydı, bir an önce olsun istedi. Bizimkiler de yormak istemedi. Durum öyle olmasa bile, evlilik kararını verdim, ailem de tabii ki arkamda olacak.
birşey diyemedim diye o kadar kızıyorum ki kendime....
Kesinlikle yaranılmıyor, bunu anladım. Bekar kızlara söylüyorum, ne istiyorlarsa en iyisinden istesinler. Yapacakları masrafın derdine düşsünler bakalım. Evi kur, herşeyi idare et... eee ne oldu. sizinkiler de hemen verdi. ( atladınız oğlumun üstüne, zaten herşeyi ayarlamıştınıza getiriyor, jeton yeni yeni düşüyor) ne yapacaktım peki, büyük oğlun ve senin keyfinizi mi bekleyecektim.. diyemedimyani kimseye acimican git en pahlisi al demek ki düsünceli olunca yaranilmiyormus
Bende büyük bir patlama olacak ama nasıl bakalım... Emin ol bizim akrabalık ilişkimiz bundan daha iyiye gidemez. Çünkü yok, kayınvalidemin aklı fikri oğlu ve torununda (benim kızım değil bu). Bu arada kızıma ışıklı ayakkabı aldık. Ayy ben de almıştım (büyük oğlunun oğlu için söylüyor) ama hiç hoşuna gitmedi, giymedi. İyi bu sevmiş.Bence esinizin ailesiyle akrabalik iliskisi bi surede daha olusmasin huzurunuz kacmaz en azindan
Kesinlikle yaranılmıyor, bunu anladım. Bekar kızlara söylüyorum, ne istiyorlarsa en iyisinden istesinler. Yapacakları masrafın derdine düşsünler bakalım. Evi kur, herşeyi idare et... eee ne oldu. sizinkiler de hemen verdi. ( atladınız oğlumun üstüne, zaten herşeyi ayarlamıştınıza getiriyor, jeton yeni yeni düşüyor) ne yapacaktım peki, büyük oğlun ve senin keyfinizi mi bekleyecektim.. diyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?