kız evi naz evi

benide ilk istemede verdiler. birincide tanismaya gelindi ikincide istedindi ve söz kesildi. gorucu usulu degilki ztn cikiyorduk esimle biz evlenme kararini verdik. kvden sacmalamis. hic kimseye acimicaksin madem kiz istemege bildirler eler cebe alsinlar en iyisini

Çok boş muhabbetler ama 5 yıldır kadın içinde nasıl kin beslemişse, o sabah kustu.
evladın çok tatlı yakışıklı kaçırmak istemedim anne. e altını da her kadın sever, ben de istedim, ne var ki deyip gülseydin.
o sinir olurdu. sen de cevabını vermiş olurdun.

İlk istemede vermeme, haftalarca süründürme mi kaldı bu yıllarda? Eskidenmiş o. Ne ima ediyorsa, terbiyesiz kadın. Eşiniz ağzını açmadı mı?

İlk istemede vermeme, haftalarca süründürme mi kaldı bu yıllarda? Eskidenmiş o. Ne ima ediyorsa, terbiyesiz kadın. Eşiniz ağzını açmadı mı?
Şaşırdık kaldık ikimizde, masadan kalktı eşim geri oturdu ne yapacağını şaşırdı. Ne ima etmeye çalıştığını biliyorum. Toplumun en büyük sorunu aslında. Kıymetli erkek evlatları ve peşlerinde koşan, kafeslemeye çalışan kadınlar...Kadınları böyle gören bir zihniyet, kadın olduğunu unutarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…