- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.101
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korona da gitmezdim.Merhaba. Geçen akşam bir akrabanın bebeği olmuş onu görmek için gittik. Neyse orada iken herhalde bebeğin gaz sancısı vardı. Bağırdı durmadı vs buraya kadar herşey normal. Orada yeni oğlu olan bir kadın da benim kızımı kastederek dedi ki ; " bizim oglan da kız gördü ya ondan bagiriyor " bunu bir kaç defa tekrarladı. Kiz gördü ondan oğlum bağırıyor bilmem ne. yani çok tuhafıma gitti. Bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz.
Bana çok hadsiz geliyo böyle aptal aptal konuşmalar daha o yaştan çocuğun kafasına anlamsız şeyler sokuyolar çocukda diyoki kız görünce bağırmammı lazım saçma ben bozardım kadını esprisi komik değil diyeMerhaba. Geçen akşam bir akrabanın bebeği olmuş onu görmek için gittik. Neyse orada iken herhalde bebeğin gaz sancısı vardı. Bağırdı durmadı vs buraya kadar herşey normal. Orada yeni oğlu olan bir kadın da benim kızımı kastederek dedi ki ; " bizim oglan da kız gördü ya ondan bagiriyor " bunu bir kaç defa tekrarladı. Kiz gördü ondan oğlum bağırıyor bilmem ne. yani çok tuhafıma gitti. Bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz.
Laf söylemiş bal kabağı. Aslında böyle yaparak kendi oğlunu rencide ettiğinden de haberi yok. Hiç hoşlanmıyorum ben de bu tabirlerden. Kız bebeğe hamileyim, eşimin erkek çocuğu olan arkadaşları bişey ima edince kafalarını patlatasım geliyor.Merhaba. Geçen akşam bir akrabanın bebeği olmuş onu görmek için gittik. Neyse orada iken herhalde bebeğin gaz sancısı vardı. Bağırdı durmadı vs buraya kadar herşey normal. Orada yeni oğlu olan bir kadın da benim kızımı kastederek dedi ki ; " bizim oglan da kız gördü ya ondan bagiriyor " bunu bir kaç defa tekrarladı. Kiz gördü ondan oğlum bağırıyor bilmem ne. yani çok tuhafıma gitti. Bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz.
bom boş muhabbet yapmış çok cahilce hiç takılma gül geçMerhaba. Geçen akşam bir akrabanın bebeği olmuş onu görmek için gittik. Neyse orada iken herhalde bebeğin gaz sancısı vardı. Bağırdı durmadı vs buraya kadar herşey normal. Orada yeni oğlu olan bir kadın da benim kızımı kastederek dedi ki ; " bizim oglan da kız gördü ya ondan bagiriyor " bunu bir kaç defa tekrarladı. Kiz gördü ondan oğlum bağırıyor bilmem ne. yani çok tuhafıma gitti. Bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz.
Umursamayinca lafı yemiş oluyormussunBen umursamazdim bile. He he diyip geçerdim.