Kız İsteme Kız görmeye giderken veya kızın ailesi ile tanışmaya giderken ne götürülür?

hayattanazicik

Şimdi Hayat bumu yani?
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.328
2
66
Muğla
Kardeşim yaklaşık 5 yıldır bir kızla beraber ve artık evlilik düşünmeye başladılar ben uzakta olduğum için tanışmak fırsat olmadı. Ben artık ilk adımı atıp ailesi ile de tanışmak istiyorum. Evlerine gidip annesi ile de tanışacağım. Giderken ne götürmem uygundur? Çiçek ve çikolata sanki isterken götürülür fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Öncelikla hayırlısı olsun canım.. Ailenle mi gideceksin yoksa tek mi ? Bence normal bi misafirliğe gider gibi bi yaş pasta yada benzeri bi tatlı türü kafi... dilersen nezaketen çiçekte götürebilirsin..ama çikolata falan istemeye giderken götürülür

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlız gideceğim ben pasta ya da tatlı götürürüm diye düşündüm bende ama kız arkadaşına gümüş bir set alsammı diye düşündüm?

Çok ince düşünceli bir ablasınız, gelininiz de çok şanslı böyle bir görümcesi olduğu için
Gümüş set de alabilirsiniz bence, çok onore edici bir davranış olur, verdiğiniz değeri gösterir

Sağolasın canım mutlu olsunlarda o heyecanları yaşamış ve malesef eşinin ailesi tarafından o kadar sıcak karşılanmamış bir gelin olarak kardeşlerimin eşlerine kardeşim gibi kıymet vermeyi düşünüyorum doğrusu...

Cok guzel dusuncelerin var cnm, tebrik ediyorum.

Gelin adayi cok sansli dogrusu.

Bence kardesinden ogren neyi sevdigini tarzini vs... Ona gore bir taki al bazilari kolye sevmez... Kupe, kileklik artik ne severse.

Sevdigi rente bir buluz gibi birseyde alabilirsin, kardesinle birlikte cikin alis verise daha kolay olur senin icin.

Birde hanii yazma patik gibi seylerde koyabilirsin yanina nasil olsa adettendir.

Sağolasın haklısın kardeşimle çıksam daha mantıklı. Geline alırım birşeyler de anneye pasta alırım aslında ciddi hazırlık yapacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…