- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Konu başlığını görünce dünyanın çivisi çıkmış,
Millet işi gücü bıraktı kadının önünde adam kesiyoracaba adam ne yapmış dedim
Eşinizde neden bakıyor ki evde canını okumadınız mı ?
Durust kizmis ama ya siz yokken kesseydi adamiBasliktanda anlaşılacağı üzere dün markete gittik ve kız gözümün önünde eşimi kesti
Saçlarını bir o yana bir bu yana savurdu
Eşime baktı bana baktı bak nasıl bakıyorum dercesine
Esimin kendisine bakılması fark etti 1 -2kez o da baktı
Sinir oldum
Paylaşmak istedim
Buyuk konusup demek istemiyorum ama esimle 15 oldu beraberligimiz 10 senelikte evliyim. Benim guvenim sonsuz.Evet eşimle ilgili şüphelerim vardı yüze vurduk her sey konusulup çözülmüştu
Yemin ederim bana öyle gelmedi hiç aklımda yoktu
ayyy canım bende ona ayrı gıcık oluyorum delici bakışlarla kadına bakıyorum eşim dio neye bakıosun die bende yüksek sesle hiiçç teyzeye( yaşı kaç olursa olsun ) tanıdık geldik sanırım diyorm kahkaha atıoruz hala mal mal bakıobunu her esımle dısarı cıktıgımda yasıyorum
resmen yıyıcı bakısları var kızların saga sola kızlara bakan bırı degılımde durup kur yaparcasına baktıklarında dıkkatımı cekıyor tabı
benımkıde utanıp arkasını falan donuyor yada oturuyorsa yön degısıyor
daha kotusu su !!! esıme bakan neyse hadı bana bakan kadınlara ne dıcez
bastan asagı oyle bı suzuyorlarkı ne bakıyosun mabında kadının gozune bakıorum hıc gozunu ayırıp kacırmıyor oda bakmaya devam edıyor esımde bu kadın nıye sana bakıyor dıyor
o daha rahatsız edıcı vallahı
benım bır kez başıma geldi şok oldum,ama ben yanında bayan olan erkeğe normal olarak bıle konuşurken bakmam,kadına bakarak anlatırım,dıkkat ederım,eski erkek arkadaşımla mınıbusun en arkasında oturuyoruz,kızın bırı bındı,nasıl bakıyor,arkadaşıma bakıyorum bakmıyor,kız gözünü ayırmadı göztepeden pendiğe kadar,kız ayakta,erkek arkadşaım yurtdışında yaşıyor,aklımdan geçiyor,tanıyormu,birinemı benzetttı,bende kıza baktım ,aaa kız pis pis alayvari dalga geçer gibi gülüp durmazmı,tabi o zaman bende küçüğüm,8 yıl evvel,ama hiç hoş değil,bakmayın yanın erkek olan beylere,
Arkadasim sıkma canini bi bakisiyla esini elinden almadi ya sonucta.Basliktanda anlaşılacağı üzere dün markete gittik ve kız gözümün önünde eşimi kesti
Saçlarını bir o yana bir bu yana savurdu
Eşime baktı bana baktı bak nasıl bakıyorum dercesine
Esimin kendisine bakılması fark etti 1 -2kez o da baktı
Sinir oldum
Paylaşmak istedim
aynen eziklikmidir nedir,yalnızken bile bakıp bakıp duruyor erkekler,acap nıye,neden gelip daha medeni olmuyorlar,bir merhaba demıyorlar,bizim ülkede bakma bakıp bakıp kesme alışkanlığı var sanırım :)Kadına da erkeğe de böyle mal mal bakan ezikler cikiooo =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?