Kız gözümün önünde kocamı kesti

Okumadim
Bir tatiliniz yabancı bir kadın eşimi bayaa bir süzdu eşin hiç bakmamız pas vermemisti bu sefer baktı ama

Durust kizmis ama ya siz yokken kesseydi adami

Ben ilk kez mi eşinize bakıyorlar diyip bir şaşırma istiyorum. Sorun kızların eşinize kur yapacağına bakması olmamalı bunu kafaya takarsaniz basedemezsiniz. Eşiniz sağlama sorun etmeyin. Benim umrumda bile olmuyor. :)

Her bakan kızı kafaya takıp evde sorun çıkarırsanız daha çok eşinizi soğutursunuz kendinize hiç mi güveniniz yok ben baktığını görsem birinin eşime hiç ses etmem çaktırmadan koluna girer yönünün değiştiririm kıza da bir bakış atarım alır cevabını yani. Sorun etmeyin bu kadar.

Evet eşimle ilgili şüphelerim vardı yüze vurduk her sey konusulup çözülmüştu
Yemin ederim bana öyle gelmedi hiç aklımda yoktu
Buyuk konusup demek istemiyorum ama esimle 15 oldu beraberligimiz 10 senelikte evliyim. Benim guvenim sonsuz.
Ozel sirkette uretim muduru 20 elamani vardi bayan ve cok sık telefonla arayanlar olurdu izin vs icin. Aralarinda tanidiklarimda var ve hicbizaman kiskanmadim.
Belki yasadiginiz olaylar etki birakmistir. Bende yasiyorum bazen ama genelde bana bakiyo kadinlar

Boşuna demiyorlar bir kadının en büyük düşmanı yine bir kadındır diye :)

Ben yanındayken eşime gözlerini dikip baktığını farkettiğim kişinin yanına gider 'hayırdır' derim yani. Yapmışlığımda vardır bundan bi 3 sene öncesinde

Bugün başıma gelen ufak bir olayı anlatayım. Daha 2 3 saat oldu olmadı. İşyerimde arkadaşla kapının önünde sigara içiyorduk. Bir kız geldi. Belki güzellik açısından yüzüne bakmazsınız ama bir tayt giymiş ve üzerine giydiği şey de popoyu örten birşey yerine tamamen popo el sallıyor ben buradayım diyor.
İlkinde önümden geçtiği için baktım ama sonrasında tam 2 kere daha baktım. Ben bayan halimle dönüp 2 kere baktıysam erkekler eminim hayli hayli bakar. Babam kardeşim kocam dahil.
Yani bu durum gerçekten çok rahatsız edici.

ayyy canım bende ona ayrı gıcık oluyorum delici bakışlarla kadına bakıyorum eşim dio neye bakıosun die bende yüksek sesle hiiçç teyzeye( yaşı kaç olursa olsun ) tanıdık geldik sanırım diyorm kahkaha atıoruz hala mal mal bakıo

Kur yapanlar elbette bellidir ancak bazen birilerine benzettiği içinde bakıyor olabilir karşı taraf ua da daldığı için v.s
Konuda ki bazı yorumları görünce yazmak istedim.
Her bakan beğendiği için bakmıyor yani.

benım bır kez başıma geldi şok oldum,ama ben yanında bayan olan erkeğe normal olarak bıle konuşurken bakmam,kadına bakarak anlatırım,dıkkat ederım,eski erkek arkadaşımla mınıbusun en arkasında oturuyoruz,kızın bırı bındı,nasıl bakıyor,arkadaşıma bakıyorum bakmıyor,kız gözünü ayırmadı göztepeden pendiğe kadar,kız ayakta,erkek arkadşaım yurtdışında yaşıyor,aklımdan geçiyor,tanıyormu,birinemı benzetttı,bende kıza baktım ,aaa kız pis pis alayvari dalga geçer gibi gülüp durmazmı,tabi o zaman bende küçüğüm,8 yıl evvel,ama hiç hoş değil,bakmayın yanın erkek olan beylere,

Aynı bende sen gibiyim kıskanmasın diye is arkadaşlarımın eşi gelince soğuk davranıyım adamlara :)))

Arkadasim sıkma canini bi bakisiyla esini elinden almadi ya sonucta.

Gecen yaz benim basimada boyle bisey geldi hatta biraz daha kotusu cunku plajdaydik
Denize gitmistik esim ve 2 eltimle beraber. Dalga cok oldugundan denizde fazla kalamadim. Esim yuzmeye devam etti bende semsiyenin altinda oturuyordum.
Esim ne tarafta yuzse genc bi kiz otarafa dogru gidiyor ve tuhaf tuhaf hareketler yapiyordu dikkat cekmek icin pek onemsemedim. Esim denizden cikinca oda cikiyodu denize girince kizda giriyordu dikkat cekmeyecek gibi degildi.
Ben bisey demeden eltimlerde soyledi bu kiz napmaya calisiyor diye. Yani benim kuruntularim degildi.

Esimde bir sure sonra farkedip rahatsiz olunca denizden cikip guneslenmeye basladi ve uyudu birazda.
Bende firsat bu firsat kizin yanina gittim baktim yasida daha kucukmus acidim dogrusu bu yasta boyle diye. Kiz beni gorunce biraz panikledi.
Birine mi benzettin canim gozunu bu taraftan ayirmiyosun dedim yoo dedi. Neden hep gozun bu tarafta o zaman dedim yoo bakmiyorum dedi. Bende iyi o zaman bakmamaya devam et cunku baktigini gorursem gozlerini oyarim dedim. Ama cok sakin bir sekilde konustum gulen bir yuz ifadesiyle kizda neye ugradigini sasirdi.

Yaptigimdan hicte pisman degilim eve gelip sinir olacagima icimdekileri ona aktarmak daha mantikli ama tabiki esime belli etmeden.

Benim eşimide kesiyorlar biz eşimle dalga geçiyoruz :) Hatta eşime bakan kişiye bakıp gülüşüyoruz karşı tarafın sinirleri bozuluyor. baktığına da pişman oluyor. Çok zevkli tavsiye ederim. çok güzel bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…