- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 32
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Sen daha sekersinAy bilgece çok sekersin.
Anca bakar keser işte,saçını savurur 3 saniyelik ego tatmini yaşar,sonra sen eşinle kolkola gözlerinin önünden uzaklaşırken de o 3 saniyeliğine tavana çıkan egosu 0,5 saniyede yerin dibine geri girerBasliktanda anlaşılacağı üzere dün markete gittik ve kız gözümün önünde eşimi kesti
Saçlarını bir o yana bir bu yana savurdu
Eşime baktı bana baktı bak nasıl bakıyorum dercesine
Esimin kendisine bakılması fark etti 1 -2kez o da baktı
Sinir oldum
Paylaşmak istedim
Anca bakar keser işte,saçını savurur 3 saniyelik ego tatmini yaşar,sonra sen eşinle kolkola gözlerinin önünden uzaklaşırken de o 3 saniyeliğine tavana çıkan egosu 0,5 saniyede yerin dibine geri girerAmaaan takmayın bunları yaa,boşuna kendinizi üzersiniz başka bişey değil
Baksın sonuçta senin eşin dert etme bu kadar. Bazen benim de insanlar dikkatimi çekiyor bakıyorum ama sonrasında hatunlar öldürecek gibi bakıyor. Sanki yedik sevgililerini. O anlık meraktan bakıyorsun veya dalıyorsun ama yok olmuyor. Hani eşinle iletişim kurmaya çalışsa ya da temas etse tepki ver derdim ama böyle şeyler için birbirinizi yıpratmak gereksiz
Benim başımada geliyo erkek arkadaşıma bakanlar oluyo bende ona gözlerimi dikip hayırdır neden bakıyosun diyerek sesleniyorum o zaman tıpış tıpış kaçıyolar... iki seçenek vardır bu tip durumlarda yaa gördüğünde görmemezlikten geliceksin ya da bakanın agzının payını vericeksin canım .
O da bir şey mi alışverişte gözümun önünde kur yaptı kızın biri bir kere. Şu içinde türlü markayı barındıran mağaza zincirlerinden birinde.
Birkaç şey beğendik kabine girdi eşim. Satış temsilcisi kız bir tavırlar beni süzmeler falan. Sonra beğenmedik giydiklerini başka bir şey bakacağız. Kız elinde bir gömlekle geldi eşime" şuna da bak istersen" dedi. "Sen değil siz" dedim kıza. Eşim duymadı bile "bi sey mi dedin askim" dedi. Yok yok sana demedim, dedim :) sonra kız değişti kızımı sevdi falan :)
Eğer kızın bakışından rahatsız olduysanız siz de ona tek kaş kalkık bir bakış atsaydınız. Öyle bir durumda ben ses çıkarmazdım.
Eşimi kesti nedir ya? Okuyunca kanlı sahneler belirdi gözümün önünde.
Konuya gelince,bu kadar içinize oturmuş keşke dönüp'Pardon bir sorun mu var, tanışıyormuyuz 'deseydiniz. Eşinizde iki defa bakmış ama belki tanıdığını sandığı ićin,belki meraktan,belkide ilgisini çektiği ićin bakmış olabilir,eşinizede iki çift laf edebilirsiniz.
kendiniE
kendinize güveniniz olsun kızlar unutmayın çok kıskançlık iyi değil biktirirsiniz adamları sen ona niye baktım o sana niye baktı biliyorum içiniz içinizi yiyor ama takmayin sonuçta kiminle eve geliyor kiminle aynı yatakta uyuyor sizinle gerisi boş
Bakmak var, bakmak var. Ama işte kadınlar kötü niyetle bakanı hissediyor. Sizde hissetmişsiniz ki, rahatsızlık duymuşsunuz. Rahatsızlık duymanız da normal. ''Aman ne olacak baksın, yedi mi kocişini'' falan diyenlere kulak asmayın. Onlarda bi garipler zaten. Ama eşinizin bunu fark edip, karşılık vermesi de yanlış. Bence eşinize de bir ayar çekin. Ve bu yapan kadınlara da tepkisiz kalmayın. Pardon tanışıyor muyuz deseniz yeterli zaten. Çeker bakışlarını.
Basliktanda anlaşılacağı üzere dün markete gittik ve kız gözümün önünde eşimi kesti
Saçlarını bir o yana bir bu yana savurdu
Eşime baktı bana baktı bak nasıl bakıyorum dercesine
Esimin kendisine bakılması fark etti 1 -2kez o da baktı
Sinir oldum
Paylaşmak istedim
Daha yeni, birkaç gün önce bir üniversite öğrencisi de oda arkadaşını kesmiş, aklıma onu getirdiniz. Akşam akşam, asmak, kesmek, kelle uçurmak...
Karşı tarafın bakışlarını, hareket ve davranışlarını kontrol edemeyiz maalesef. Taciz boyutunda rahatsız edecek kadar da aşırı değilse bakışmanın bir yaptırımı yok. Önemsemeyin, göz ardı edin böyle şeyleri. Canınızı sıkmaya, huzurunuzu bozmaya değmez.
Evde bu muhabbet donmedi mi peki ???
Esinize iki cemkirmediniz mi yani
yanında eşi sevgilisi olan adamlara bakmak nedir yahu? Bide utanmadan bariz bi şekilde belli etmiş.. Ben olsam sert bi şekilde Bişeymi var! derdim edepsizlere sessiz kalmıcaksın..sende bi ka göz işareti yapsaydın noluyo diye..
ben olsam ne bakıyosun lan önüne bak saçını yolup k***** sokarım derdim. onlar anca bu dilden anlarlar. kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?