Kız gözümün önünde kocamı kesti

Benim başımada geliyo erkek arkadaşıma bakanlar oluyo bende ona gözlerimi dikip hayırdır neden bakıyosun diyerek sesleniyorum o zaman tıpış tıpış kaçıyolar... iki seçenek vardır bu tip durumlarda yaa gördüğünde görmemezlikten geliceksin ya da bakanın agzının payını vericeksin canım .

Baksın sonuçta senin eşin dert etme bu kadar. Bazen benim de insanlar dikkatimi çekiyor bakıyorum ama sonrasında hatunlar öldürecek gibi bakıyor. Sanki yedik sevgililerini. O anlık meraktan bakıyorsun veya dalıyorsun ama yok olmuyor. Hani eşinle iletişim kurmaya çalışsa ya da temas etse tepki ver derdim ama böyle şeyler için birbirinizi yıpratmak gereksiz

Anca bakar keser işte,saçını savurur 3 saniyelik ego tatmini yaşar,sonra sen eşinle kolkola gözlerinin önünden uzaklaşırken de o 3 saniyeliğine tavana çıkan egosu 0,5 saniyede yerin dibine geri girer Amaaan takmayın bunları yaa,boşuna kendinizi üzersiniz başka bişey değil

Gulumsettin saol

Banada olmuştu bir kere ben kadına bakmistim ortama uyumsuz bir hareketinden dolayi ;
kocasıda bana baktı
Sonrasimi kadın önce kocasini paraladi sonra beni

Ben görmezden geldim

İyi yapmışsın bu ne samimiyet

Edemedim edemedim

Teşekkürler
Eşime diyemedim kizda bir hareketi olmadı

Tez yoluncaktı o kız.
Hangi hakla koca kesilir,helede yanında eş varken.

Teşekkürler
Eşime açsam huzurunuzda kacacakti bu kadarını göz ardı ettim:/

Pek bi silik kaldım ben alışveriş yaptım
Onlar bakistilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…