- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Kusura bakmayın sanırım ben çok alaturkayım ama kocasını kıskanmış pozisyonuna DÜŞMEK ne demek yaa Allah aşkına? Ben kocamı kıskanmycam da mahallenin muhtarı mı kıskanıcak??! Bi de aman kıskandığınızı belli etmeyin,havalanır ne demek? Eşim beni kıskansa hoşuma gider (dozunda tabi),uçan balon muyum ben nereye havalanıyormuşum?
Gözü çıkasıca inşallah bi gün onun sevdiği adama daha beter bakarlar amiiiiinnnn
"Hayırdır bacım bir durum mu var?" deseydiniz keşke? Ben elle kolla sorardım bunu cidden.
Bende kesti diyince gözünün önünde harbiden kocanı kesti sandım ya..dedim ne oluyoruz öhöm konuya gelirsek belki abartıyorsundur kıskanclıgından falan..geçen gün bende dışarıda bir çift gördüm aman yarebbi kız bana öyle bakıyor ki dövecek sanki sevgilisini kaçırıcam öyle kızları da bir türlü anlamıyorum şahsen
Dikkatlice ve uzun uzun bakmayı ben de kötü niyetli bulurum. Olayı hayal ettim şuan:) bi daha olursa kadına bakarak kahkaha atsonra da gözlerini devir korksun
Benim eşim bakamaz. Bakarsa ben eve gelmeyi beklemem olduğu yerde gerekeni yaparım. Kızın yanına gider gözünün içine bakar ama hiç birşey demem. Böyle çatlaklar da var, bu ilgi hoşuna giden erkekler de var. Malesef.
Tum kk hatunlarinin kocasi kesilmis
tum kk hatunlarinin kocasi yakisikli esleri serin kanli huuuvvvvvv
Erkeklerin tümü gerizekali zaten ama bir kadinin bir baska kadina böyle hareket etmesi igrenc!!!!
Bak bu havamla senin gibi kasarlara mi kaldım demek istemistir
Basliktanda anlaşılacağı üzere dün markete gittik ve kız gözümün önünde eşimi kesti
Saçlarını bir o yana bir bu yana savurdu
Eşime baktı bana baktı bak nasıl bakıyorum dercesine
Esimin kendisine bakılması fark etti 1 -2kez o da baktı
Sinir oldum
Paylaşmak istedim
yapan oldu mu bilmiyorum ama
günün en iğrenç esprısını yapayım bari '' neresinden kesti?''
Tam diyecektim ki bacım cenaze ne ara kalktı da geldi kk'da konusunu açtın?
Emin misin baktığına? Kavga çıkarmadın mı?
Valla milletin gözüne kezzap atacak halimiz yok. Zaten tek taraflıysa sıkıntı yok. Sorun bakışmalarda.
Yalnız bütün forumun hatunlarının kocaları yağuşuğluymuş,öğrenmiş olduk
Kavga çıkaramadım ııııh
Hata sende. Artık çıkaramazsın da çok geç. TVde falan bi youncu güzel kadın falan görürse o marketteki kız gibi dimi dersin ama bunu diyince de "ayyy buna takıdlın yea öff" denecek sana haberin olsun.
''Kesmek'' kelimesini kullandığınız anlamda anlayan sayılı insanlardanım galibaDiğer türlüsü hiç aklıma gelmedi bilee. Bende sinir olurdum kıza ama daha çok eşime kızardım sonuçta o da kıza bakmış. Kıza ters ters bakmakla birlikte sinrmi eşimden çıkarırdım fazlasıya
Konulariniz hep esinizle ilgi suphelerle acilmis.
Size mi oyle geldi acaba bi guvensizlik yada kiskanclik sorununuz varsa. Bunu art niyrtle yazmadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?