Kız gözümün önünde kocamı kesti

Yemın ederım bıçakla falan doğradılar sandım
Orda tavrını koycaktın eğer bı kız kocama baksın direk ilk eşime bakarım . Kesınlıkle bakmaz bakarsa rezillik çıkcağını bilir
Daha sonra kıza sert sert bakarım ve pardon tanışıyormuyuz derım azcık utanması varsa yerın dıbıne gecer zaten

Süpersiniz valla
Bu kız önce beni süzdu baştan ayağa alışveriş yapıyorum hiç dikkat etmiyorum ama kız sanki alıcıya çıkartmış kendini saçını bir o yana bir bu yana savurup dönüp dönüp eşime baktı canı sıkılmış gariban
Bir kız vardı eski iş yerimde evli erkeklere bakıp eşlerini gıcık ediyorum derdi
Evlendi kocası kızlara bakiyor benim kaderim bu diyor

Cnm ben yapamıyorum öyle
Birde kız arkadaşım geçti rahat kur yapmak için arkamdan arkamdan bakistilar bir ara numara verdi zannettim

Bu nasıl başlık arkadaş
Mecazi anlamda kesmiş adamı
Bdv de bi cinayet eksikti dedim başlığı görünce

Kız başlattı cnm
İlle bak bana dercesine kur yaptı
Yoksa evde kavga tuterdi

eşinle yanyana mıydınız? kız seni gördü de yaptıysa eğer klasik kıskanç kadın modu da olabilir, malum kadınlar hemcinslerinin canını yakmayı sever

Cnm ben yapamıyorum öyle
Birde kız arkadaşım geçti rahat kur yapmak için arkamdan arkamdan bakistilar bir ara numara verdi zannettim
Böyle yapamassan daha çoook başına gelır canım.
Sen çok rahat bırakmıssın.
1 2 kere innlet sesınle ortalığı bak bır daha cesaret edebılıyormu?
Normalde çok utangacmdır aslında ama kocam söz konusu oldugunda kaplan kesılıyorum

Cnm biri insana dikkatli bakıp kur yaparsa insan bir dönüp bakar yani

Esin bakmasaydı kur yaptığını da görmezdi canim ya. Saçını arkaya atmanın savunmanın kur yapmakla ne alakası varsa artık. Bende önüne geldiğinde de savuruyorum tik gibi bişey hatta babam çok kızardı sofrada bari yapma diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…