Kız gözümün önünde kocamı kesti

eşinle yanyana mıydınız? kız seni gördü de yaptıysa eğer klasik kıskanç kadın modu da olabilir, malum kadınlar hemcinslerinin canını yakmayı sever

İşte tam üstüne bastın ayağını çek
Deminden beri bunu anlatmaya çalışıyorum
Kız önce bana baktı manali manali tepkimi ölçer tarzda ben tepkisiz kalınca devam

İşte tam üstüne bastın ayağını çek
Deminden beri bunu anlatmaya çalışıyorum
Kız önce bana baktı manali manali tepkimi ölçer tarzda ben tepkisiz kalınca devam

ooo canım bir keresinde erkek arkadaşım vardı en yakın kız arkadaşım getir sevgilini bi gün tanışalım enişteyle bir görelim dedi ay gerçi çocuk bi de beni beğenirmiş falan demesin mi? ben şok oldum, yani akın arkadaşın bile kuyunu kazmaya çalışır değil ki sokaktaki yabancı kadın işte o hiç umursamaz

ayar oluyorum şu herkes benim kocişime bakıyiii yhaaaaa diye gezinenlere
yok canım size demedim..

Eee bakmış eşinize. Hatta ayak üstü kur yapmış. Eeee? Eşiniz bakmasaymış. Ha öyle bir refleks olarak mı baktı eşiniz siz de bunu takmasaymışsınız efendim.

Okuyunca direk nesnesel düşündüm.

Ne olmuş ki canım keserse kessin alıp kaçmadi ya.
Geçen gün eşimle otobüse binince oturan hatunu eşime bakarken gördüm. Gözgöze geldik 2 saniye düellomuzu yaptık bitti gitti.

Ben mi tuhafım .. O tip durumlarda hiç sallamıyorum.

Hatta keyfim yerindeyse iyice uzaklaşıyorum eşimden anlamamazlıktan geliyorum .

Görmek izlemek istiyorum uzaktan benimki ne yapacak diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…