Kız gözümün önünde kocamı kesti

Ben mi tuhafım .. O tip durumlarda hiç sallamıyorum.

Hatta keyfim yerindeyse iyice uzaklaşıyorum eşimden anlamamazlıktan geliyorum .

Görmek izlemek istiyorum uzaktan benimki ne yapacak diye..

hah ben tekim sanıyordum.
niye umurum olmuyor yaa:)

Bi de şu var çift halinde kesenler..

Erkek bakıyor, ağzı kulaklarında

Kız da sinirden deliye dönmüş , ama eline geçirse beni bi kasık suda boğacak niye baktırıyorsun kendine diye..

Kocişi mi masum Canım o.

Haaahaaay bosver canisi ya niye canın sıkılıyor ki :) yani insan kıskanır tabii benim esimede bakiolar tutup opuverseydin kızın gözünün önünde benim.dercesine :)

Tanışmadıklarına eminseniz bir sorun görmedim ben.. Ha birde eşinizin tavırları bu bakışları fark ettikten sonra değişmediyse. Bu tip durumlar erkeklerinde kadınlarında başına geliyor maalesef.

Kadın onu fark ettiğinizi görüp kastide yapmış olabilir, eğlence olsun diye..

Bu kadin olsun erkek olsun sokakta insanlara okuzun trene baktigi gibi bakmak sadece Turklere ozgu bi sey sanirim. Tatil yerlerine falan gidince kimin turk olup olmadigini bu bakislardan şak diye anliyosun. Hayir bazen kadin kadina da gozunu dikip bakiyor bi de geri bakinca falan da hic cekinmiyolar. Ozellikle kiskanclikla bakanlardan cok tirsiuyorum ben ya bunlar hep nazar iste.

Hayir Türklere özgü bişey degil...her yerde var o bakma muhabbeti...eşime de bana da bakıyolar...biz yadırgamiyoruz ...aştık galiba...cok abartılacak bisey de degil bence..guzele bakmak sevaptır de gec takılmaya gerek yok...

baksın ne olacak ki

eşim geçen gün oğlum ile üniversitenin kampusune gitti

ben de ona dedim ki çocuk ile gitme, kız tavlayamazsın

olur mu canım çocuk oldu mu kızlar daha rahat yaklaşır dedi

neyse sonra çocuk ben eşim birlikte duruyorduk

oğlum sürekli baba baba deyip duruyordu

kızlar da ay ne tatlı deyip gülüşüp geçtiler

biz de onlara güldük bak böyle tavlamak kolay vs dedik

baksınlar yani ne olacak ki

sokakta bana bakınca eşim bir şey yapıyor mu hayır kızlar bakınca da bir şey olmaz yani

Ben esime kizlarin baktigini fark edince mutlu oluyorum demek ki begenilen bir kocam var.
Biraz midesiz miyim neyim.
Unviversitede calisiyorum esim arada bir gidip geldikçe tabii kiz öğrenciler dikkatlerini cekiyor bakiyorlar. "Exxwoman hocanin kocasi yakisikliymis" diye kulagima geliyor, bence hos bir duygu.
Kocam bakmadigi surece umrumda olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…