kız ismi arıyorum lütfen yazın

yaa ben de hala isim beğenemdim, ecrin in söylenişi zor ve söylenişi hiç hoşuma gitmedi, yani başkasından o ismi duymak bence kulağa hoş gelmiyor

almina vb. isimler vardı örnek, anlamları da güzel ama söylenişi zor yaa ve yabancı isimlere benziyor

o yüzden o isimleri de tutmadım

ee ben ne koyacağım kızımın isminiii

hep doğduktan sonra isim koyan anneler sinir olurdum 9 ay boyunca ne yapıyor bunlar diye

sanırım o sinir olduğum annelerin pozisyonuna düşeceğim, kimseyi kınamamak gerekiyormuş

mrb arkadaşım ezra .elisa. ecrin.hasret .görkem bunları da düşüne bilirsin şahsen ben begeniyorum allah yavrunu sana bagışlasın

ecrin nisa
sudenaz
bengisu
gülbahar

kızıma düşündügüm isimler kız olursa tabi

ben kızımın adını zeynep fulin koymayı düşünüyorum bu aralar o kadar çok ecrin,ceylin azra ismi konuyorki

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:bana allah ikiz kız nasip ederse inşallah ELVİN ve CEYLİN koyacam.8 yaşındaki kızımın adıda VİLDAN
ELVİN:Cennet çiceği, Gökkuşağının her bir tayfına verilen isim, Sıcak

CEYLİN:Cennetin kapısı , cennete açılan kapı

VİLDAN:Yeni doğmuş çocuklar. Kullar, köleler. Kur'an'da zikredilmiştir.ayrıca cennetteki huriler vildan kılmanlar rıdvan olarak geçiyormuş öyle duydum.

çocuklarım olursa hepside melek olacak meleklerim benim:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ardelan biraz "hadi lan" der gibi geldi bana

bugün bi arkadaşım ceylin isminden bahsediodu bencede fena dil

ardelan biraz "hadi lan" der gibi geldi bana

bugün bi arkadaşım ceylin isminden bahsediodu bencede fena dil

harbi süper ama hadi lan der gibi gelmesi bende vazgectim zaten o ismi demekten cok gec bılıom ama neyse.bu arada hadi lan der gıbı gelmesınden degıl ardelan dıye google yazdıgımda karsıma cıkan sonuclar hosuma gıtmedıgı ıcın.ben kızım olursa ECRİM oğlum olursa İRŞAD koycam inşallah ECRİM:sevabım İRŞAD:doğru yolu bulmuş demek

Back
X