Doğuma Hazırlık kız ismi hiç düşünmemiştik -yardım!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cnm öncelikle rabbim bebeğini sağlıklıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin o kadar güzel düşünmüşsünki konuyu baştan sona okudum,bende aynı dertten muzdaribim oğlumda ismi öyle içime sinmiş ve erkek olduğunu duyduğumdan itibaren öylece zihnime yerleşmişti ama nedense şimdi çok sıkıntıdayım...
Ing anlamı bence kimsnin aklına gelmez zaten insanlar ismin sahibi söylemedikçe ismin manalarıyla değil söyleniş biçimiyle ilgileniyorlar.bence elfin nur çok hoş ve güzl söyleniyor ve manasıda öyle ama dediğin gibi her ismin sonunda var .bence elfin yanına isim bulması pekde kolay bir ad değil.ama yinede kolay gelsin inş içine sinen bir isim bulursun.

Elfin nur olabilir ama Elfin yerine Elif i de dusunebilrisiniz

elif kendi ismim canım. Eşimin ismi de " in " ile bitiyor.O yüzden "Elfin" ismi aklımızda belki 10 sene öncesinden vardı. ççok şükğr anlamca bütnleyen 2. ismi de bulduk.
" Elfin Serra" da karar kıldık. "binlerce bolluk bereket" anlamına geldi.

elfin ismi nerede geciyrdu arkadasım ? hangı surede

bir kaç surede geçiyor ama ilk aklıma gelen kadir suresi. Orada sadece "elfi" diye geçiyo.tekil olarak sadece "bin" , "Elfin" olursa çoğul oluyor " binlerce oluyor". "Elfin olarak da bir çok surede geçiyor .Akşama bakayım yazarım sana."Serra" da ilk aklıma gelen "Al-i imran" suresinde geçiyor. "Bolluk" anlamında.

cnm cvp beklyrum sendennn banada yardımcıolursan cok sevnrım uykularım kacıyr artık kızıma ısım bulamadım diee

canım bence elfın guzel aynı sekılde delfın de olabılır...bır de selım dusunduysenız selın de olabılır...

ileride oğlum olursa kesin "selim" istediğimden "selin" karışır diye düşündüm. Hem Selin'in anlamı da pek hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…