- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Allah'ım ne dertler varKızlar evleneli 6 ay oldu .Nişan isteme olalı da 7 ay .kız isteme çiçeğimi hani bu cam kutular olur ya onlara koyup saklamak için sipariş ettim .kız isteme çiçeğim sadece Gül .bir de kız istemeden iki hafta önce aileler tanıştı o zaman da eşim kocaman bir Buket çiçek yaptırmıştı içinde ama Gül sayısı azdı .5 - 6 Gül var .Ben çok mutlu olmuştum hatta .
Annemle bu cam kutuyu konuşuyoruz .Annem de o kutu küçükmüş felan dedihepsi sığmaz dedi .ben de tanışma çiçeğini değil anne isteme güllerini koyacağım dedim . annem de senin kocan da tanışmada Gül almadı ,aile tanışmasında da Gül alınır ,gitmiş ala bele çiçek almış zaten neyi doğru yaptılar sen sevdin diye verdik işte seni felan diye güldü. çiçekler zaten o kutuya sığmaz .yeniden Gül aldır kurut cam çerçeve yaptır dedi .Sinirlendim biraz ben de anne zaten alıyor doğumgünüdür vs. durduk yere niye aldırırım anısı yok hatırası yok felan dedim kapattık konuyu.canım sıkıldı kızlar az dertleşmek istedim sizinle saçma sağan şeylerle canım sıkıldı yine
Gül alınsa ne alınmasa ne ne saçmaKızlar evleneli 6 ay oldu .Nişan isteme olalı da 7 ay .kız isteme çiçeğimi hani bu cam kutular olur ya onlara koyup saklamak için sipariş ettim .kız isteme çiçeğim sadece Gül .bir de kız istemeden iki hafta önce aileler tanıştı o zaman da eşim kocaman bir Buket çiçek yaptırmıştı içinde ama Gül sayısı azdı .5 - 6 Gül var .Ben çok mutlu olmuştum hatta .
Annemle bu cam kutuyu konuşuyoruz .Annem de o kutu küçükmüş felan dedihepsi sığmaz dedi .ben de tanışma çiçeğini değil anne isteme güllerini koyacağım dedim . annem de senin kocan da tanışmada Gül almadı ,aile tanışmasında da Gül alınır ,gitmiş ala bele çiçek almış zaten neyi doğru yaptılar sen sevdin diye verdik işte seni felan diye güldü. çiçekler zaten o kutuya sığmaz .yeniden Gül aldır kurut cam çerçeve yaptır dedi .Sinirlendim biraz ben de anne zaten alıyor doğumgünüdür vs. durduk yere niye aldırırım anısı yok hatırası yok felan dedim kapattık konuyu.canım sıkıldı kızlar az dertleşmek istedim sizinle saçma sağan şeylerle canım sıkıldı yine
Ben attımAnnenizin dert ettiği şeye bakınisteme çiçeğimi hiç bozmadan açmadan güzelce kuruduktan sonra benim başıma dökülüp çöp çıkarmasın diye güzelce tamamen jelatinledik ablamla öyle saklıyorum. Hicde aklıma gelmedi böyle cam kutular filan 3 yıl bitti evliliğimde. Galiba ben pek bir hevessizim
Gel sarılalımKız isteme çiçeğinin saklama kutusu mu varmış
Ben de attım, hem neden atmayalım?Ben attımkim hevessiz tartışmayalım isterseniz
Bendemi bir sıkıntı var derken yüreğime su serpildiBen attımkim hevessiz tartışmayalım isterseniz
Gel sarılalım
Annenize sorsaydiniz "babamın sana aldığı tanışma ya da Nisan gulleri nerede?" diyeKızlar evleneli 6 ay oldu .Nişan isteme olalı da 7 ay .kız isteme çiçeğimi hani bu cam kutular olur ya onlara koyup saklamak için sipariş ettim .kız isteme çiçeğim sadece Gül .bir de kız istemeden iki hafta önce aileler tanıştı o zaman da eşim kocaman bir Buket çiçek yaptırmıştı içinde ama Gül sayısı azdı .5 - 6 Gül var .Ben çok mutlu olmuştum hatta .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?