- 3 Eylül 2018
- 9.082
- 48.261
- 548
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Bence de öyle eşyalara gereksiz anlamlar yüklemek saçma geliyor bana ki kuru çiçek bu eşya bile değil. Eşim de artık çiçek falan almıyor alma dedim (önceden de iki kere falan almıştır böyle yazınca her akşam çiçekler geliyor gibi olduBen de attım, hem neden atmayalim.
İsteyen istediği çiçeği saklar tabi ama benim için o kurumuş güllerin hiçbir anlamı yok.
İşin komik yanı konu sahibi halinden memnun, çiçeği beğenmeyen annesiSarılalım sarılalım..
Ota çiçeğe dertlenmek böyle bir şey zaar..
İşte kasımpatı falan ucuz çiçekler heralde ya da mezarlıktan çalmış da olabilirAla bele çiçek nedir
Allah belasını versin gül olmayan çiçeğinÇiçek bile denemez gibi yani
Ayy ben ala bele çiçek seviyormuşum şimdi öğrendimİşte kasımpatı falan ucuz çiçekler heralde ya da mezarlıktan çalmış da olabilir
İşin komik yanı konu sahibi halinden memnun, çiçeği beğenmeyen annesi
Kilit nokta burası..saçma sağan şeylerle canım sıkıldı yine
Gulmekten mahvoldumgitmiş ala bele çiçek almış
Hee aynen ya bu kadar boş hayatlar var demek kiBilmem kaç senelik annesini tanımıyor mu?
Kadın belli ki laf sokacak yer arıyor çiçeği saklayacağın kutuyu ne alaka konuşur insan. Koy kutuya sakla olsun bitsin.
Sen sakladin mi hemsire ciceeni? Merak ettimBilmem kaç senelik annesini tanımıyor mu?
Kadın belli ki laf sokacak yer arıyor çiçeği saklayacağın kutuyu ne alaka konuşur insan. Koy kutuya sakla olsun bitsin.
Sizin ne sevdiğiniz değil annenizin ne beklediği önemliAyy ben ala bele çiçek seviyormuşum şimdi öğrendim
Anneniz hangi organizasyona hangi çiçek gider uzmanı mı yoksa huysuz mu? Neyse bacım hee deyip geç sen mutluysan böyle ergen tavırları ne diye takıyorsun. Evinde olan her şeyi de annene anlatma sonra başın ağrır
Birinin bana bakıp haline şükretmesi de bir tık koyduBendemi bir sıkıntı var derken yüreğime su serpildi
Tanışmaya gelirken gül alınır diye bir kural hiç duymadım. İstemede de öyle bir kural yok, ben lilyum istemiştim mesela eşim de kırmadı öyle yaptırdı. Annenizin kulp takası, huzursuz edesi var. Duymazdan gelin, huzurunuza bakın, boş işler bunlarKızlar evleneli 6 ay oldu .Nişan isteme olalı da 7 ay .kız isteme çiçeğimi hani bu cam kutular olur ya onlara koyup saklamak için sipariş ettim .kız isteme çiçeğim sadece Gül .bir de kız istemeden iki hafta önce aileler tanıştı o zaman da eşim kocaman bir Buket çiçek yaptırmıştı içinde ama Gül sayısı azdı .5 - 6 Gül var .Ben çok mutlu olmuştum hatta .
Annemle bu cam kutuyu konuşuyoruz .Annem de o kutu küçükmüş felan dedihepsi sığmaz dedi .ben de tanışma çiçeğini değil anne isteme güllerini koyacağım dedim . annem de senin kocan da tanışmada Gül almadı ,aile tanışmasında da Gül alınır ,gitmiş ala bele çiçek almış zaten neyi doğru yaptılar sen sevdin diye verdik işte seni felan diye güldü. çiçekler zaten o kutuya sığmaz .yeniden Gül aldır kurut cam çerçeve yaptır dedi .Sinirlendim biraz ben de anne zaten alıyor doğumgünüdür vs. durduk yere niye aldırırım anısı yok hatırası yok felan dedim kapattık konuyu.canım sıkıldı kızlar az dertleşmek istedim sizinle saçma sağan şeylerle canım sıkıldı yine
Ben de burdayım demeye çalışıyor galiba kendinceböyle anneleri de bir ben garipsemiyorum heralde, kızına, damadının ailesine laf sokup huzursuz ederek neyi amaçlıyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?