Kız isteme çiçeği

Ben de attım, hem neden atmayalim.

İsteyen istediği çiçeği saklar tabi ama benim için o kurumuş güllerin hiçbir anlamı yok.
Bence de öyle eşyalara gereksiz anlamlar yüklemek saçma geliyor bana ki kuru çiçek bu eşya bile değil. Eşim de artık çiçek falan almıyor alma dedim (önceden de iki kere falan almıştır böyle yazınca her akşam çiçekler geliyor gibi oldu) kuruyor atıyorum onun yerine çikolata alsın baklava alsın dişe dokunur bir şey alsın

Bilmem kaç senelik annesini tanımıyor mu?
Kadın belli ki laf sokacak yer arıyor çiçeği saklayacağın kutuyu ne alaka konuşur insan. Koy kutuya sakla olsun bitsin.
Hee aynen ya bu kadar boş hayatlar var demek ki
-Bugün ne yaptın?
-ne yapayım istemede gelen "gülleri" kutuya koydum
Afkddlfşgihij

böyle anneleri de bir ben garipsemiyorum heralde, kızına, damadının ailesine laf sokup huzursuz ederek neyi amaçlıyor acaba?

Tanışmaya gelirken gül alınır diye bir kural hiç duymadım. İstemede de öyle bir kural yok, ben lilyum istemiştim mesela eşim de kırmadı öyle yaptırdı. Annenizin kulp takası, huzursuz edesi var. Duymazdan gelin, huzurunuza bakın, boş işler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…